Hayırlı olsunYa hala 1520 ye gelmedi mi şu denim ya,bu gün 1520 aldımda![]()
beklemedeyiz 1520 için1520 kullanıcıları olarak aramıza hoş geldin dostumYa hala 1520 ye gelmedi mi şu denim ya,bu gün 1520 aldımda![]()
)
.920 ve 1020 olmak üzere 2 adet lumia kullandım ama 1520 başka bişiymiş,eyvallah bu arada.1520 kullanıcıları olarak aramıza hoş geldin dostum)
1520'e Denim bu haftada gelmezse ben MS'ye yapacağımı bilirim.
nsu ile nasıl indirilebilir ki cihazı bağlayınca direk turkcell romunu buluyorNsu ile global romu indirip kurunuz. Yada Türkcell varyantının yayınlanmasını bekleyiniz.
Preview yüklü ise bulmaz. PC'den Cyan'a dönün. Sonra telefondan Denim'e güncelleyin. Ya da PC'den direkt Denim olur. Deneyemediğim için bilemiyorum. Tüm 620 varyantları güncellemeyi aldı.620 turkcell varyant Preview yüklü güncellemeyi bulmuyor varmı çaresi?
Ya hala 1520 ye gelmedi mi şu denim ya,bu gün 1520 aldımda![]()
1520 gibisi yok920 ve 1020 olmak üzere 2 adet lumia kullandım ama 1520 başka bişiymiş,eyvallah bu arada.
Pcden direk denim olmuyor 620. Ayrıca 525te aynı cyan kuruluyor nsudaPreview yüklü ise bulmaz. PC'den Cyan'a dönün. Sonra telefondan Denim'e güncelleyin. Ya da PC'den direkt Denim olur. Deneyemediğim için bilemiyorum. Tüm 620 varyantları güncellemeyi aldı.
Zaten sitede de güncelleme verilmiş gözüküyor Preview olduğu için görmüyorPreview yüklü ise bulmaz. PC'den Cyan'a dönün. Sonra telefondan Denim'e güncelleyin. Ya da PC'den direkt Denim olur. Deneyemediğim için bilemiyorum. Tüm 620 varyantları güncellemeyi aldı.
nasıl kurdun ki biraz açıklarmısınLumia 1020ye lumia camera 5 kurdum açılıyor ancak fotoğraf çekmiyor, hafıza yok diye hata veriyor
Bende fotoğraf çekiyor yalnız video çekimi yapmıyorLumia 1020ye lumia camera 5 kurdum açılıyor ancak fotoğraf çekmiyor, hafıza yok diye hata veriyor
Developer hesabım var o sayede kurdumnasıl kurdun ki biraz açıklarmısın
Baktım ve güncelleme yok bende, 920 Türkcell ürünü pfd yüklübana güncelleme geldi 920 kullananlar bakabilirler mi ? İşyerindeyim yapamıyorum şuan guncellemeyi