Pfd cihaz ayırt etmediği için bir sorun olmazDenimi bu kadar geç veren MS'nin 16 şubatta wp 10 vereceğini idaa etmesi pek inandırıcı gelmiyor

Denimi bu kadar geç veren MS'nin 16 şubatta wp 10 vereceğini idaa etmesi pek inandırıcı gelmiyor
Betalar nedense her söyledikleri vakitte verdiler, ayrıca şu an top ms'de değil operatör ve microsoftun ülke departmanlarında
Eğer para olsaydı repoya yatırıyorlar derdim ama güncellemeyi bekletmenin nasıl bi mantıklı cevabı var bilemiyorumTop ülkemizdeki Ms temsilcisi ve operatör de senin dediğin gibi ama neden bekletiyorlar kullanıcıların beklemesi onları mutlumu ediyor

Eğer para olsaydı repoya yatırıyorlar derdim ama güncellemeyi bekletmenin nasıl bi mantıklı cevabı var bilemiyorum![]()
Sizce PfD kullanan birisi, Windows 10 Preview gelmesine bir aydan az zaman kala Denim güncellemesini bekler mi. Valla benim umurumda bile değil.![]()
Üstadım öyle de pfd çıktı çıkalı bir kararlı sürümü kullanamadık ki şu telefonlarda !Sizce PfD kullanan birisi, Windows 10 Preview gelmesine bir aydan az zaman kala Denim güncellemesini bekler mi. Valla benim umurumda bile değil.![]()