Emrgncy
Üye
-
Konu Sahibi
-
O zaman bu şekilde kullanmaya devam deseneaynı pc bende var abi ilgilenmezler
kullanıcı hatası diyip kurtulurlar.
malesef öyle abiO zaman bu şekilde kullanmaya devam desene
garippppDell beni şaşıtmadı,
az önce gelip ön paneli değiştirdiler, laptop u sökünce menteşelerden birininde kırık olduğu ortaya çıktıtabi bu kullanıcı hatası
bir iki haftaya onuda değiştirecekler
Artık gözümde Dell bir numara
Aslında bende beklemiyordum Hasan, Gelen servis elemanına sordum, kullanıcı hatası olduğunu söylediler değiştirmeleri garip değilmi diye.garipppp:
efferim DELL e
Abi sende laptopu çocuklara oyuncak diye mi verdin ne o eski hal ne öyleAslında bende beklemiyordum Hasan, Gelen servis elemanına sordum, kullanıcı hatası olduğunu söylediler değiştirmeleri garip değilmi diye.
O da kırık menteşeyi gösterip, normalde hiç bir firma bunu garanti kapsamına almaz ama Dell bunu müşteri memnuniyeti için yapıyor dedi.
Tekrar tebrik ediyorum...Bu Arada laptop'un eski hali
Bu da yeni hali
İşyerinde sürekli açık vaziyette, normaldir yani o haliAbi sende laptopu çocuklara oyuncak diye mi verdin ne o eski hal ne öyle
Delli sevdim bende şimcik
Alt kasada değişecek menteşe kırılmışUst kapak pekte degerli degil aslinda abi ucuz yani musteri memnuniyeti icin degistirilir..
Benimde alt kasayi degismem lazim mentesenin vida yerlerinden biri kirik. Kac para acaba
Fiyatini bi sorabilirmisin peki abi alt kasanin ?Alt kasada değişecek menteşe kırılmış
değişime gelince sorarımFiyatini bi sorabilirmisin peki abi alt kasanin ?
Yok artıkMüşteri memnuniyeti için Laptop'u alıp en yenş modelini verseler daha makul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?