Değişim Onaylanır mı sizce?? Görüş Bekliyorum arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
genpa kvk farkli nasil bakiyor ki anlamadim. neyse garanti olsunda

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen baksınlarda kim bakarsa baksın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Lanet olsun bu sisteme ya. 4 kere ne demek ya. Her biri 20 gün gitse 2 buçuk 3 ay süre demek. 3 ay kullanmamayı bir şekilde telafi edecekler aslında yada bu arıza olayı 4 değil 3 e veya 2 ye düşürülmeli.

yanlış anlaşılmasın aynı sorundan dolayı 4 kez servise giderse değişim yapılır.aslında teknik servisteki elemanın rapor tutmasına bakar

---------- Eklendi @ 16:58:55 ---------- Yazıldı @ 16:57:17 ----------

genpa kvk farkli nasil bakiyor ki anlamadim. neyse garanti olsunda

kvk genpa farketmez istediğin servise gönderebilirsin

marmaraisland

Üye
günaydın arkadaşlar. C6-01 cihazım 7. ayında ve 4. kez aynı arızayı tekrarlıyor. 3 kere kvk ya gönderdim parça değişimi ve yazılım güncellemesi oldu. 3 kere de flash atıldı ama yine aynı dün yine gönderdim bu 4. oluyor. nokia yı arayıp değişim istedim. Eğer bunda da yazılım yüklenir veya parça değişirse değişim onaylanır dediler sizce telefon değişir mi??? Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..:tşk:

arkadaş mrba ben geçen senen kanun değişmeden önce 3 kez aynı hatayı alan telimi tüketici heyetine başvurmusştum ve bu sayede pasanını geri aldım 5800 vardı yani anlıcağın değiştiriler

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Kardeşim ben c7mi 701 ile değişim yaptırdım... çok uğraştım ücretini vermezler değişim yaparlar ama çok zor. onlar her seferinde yeni bi bahane üretiyorlar. sonuca şöyle ulaştım.
kvk bursa teknik servisinin genel müdürü ile görüştüm ve servis direk değişim talbiyle gönderdi telefonum 8 kez servis girişi yaşamıştı.. iki ekran iki anakart değişmişti. benim gibi sonuc alamazsan tüketici haklarına gitmen gerekiyo peşini bırakma. inşallah alırsın

• Beğen
Tepkiler: _-_ceza_-_45
_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben c7mi 701 ile değişim yaptırdım... çok uğraştım ücretini vermezler değişim yaparlar ama çok zor. onlar her seferinde yeni bi bahane üretiyorlar. sonuca şöyle ulaştım.
kvk bursa teknik servisinin genel müdürü ile görüştüm ve servis direk değişim talbiyle gönderdi telefonum 8 kez servis girişi yaşamıştı.. iki ekran iki anakart değişmişti. benim gibi sonuc alamazsan tüketici haklarına gitmen gerekiyo peşini bırakma. inşallah alırsın

inşallah beni o şekilde yapmaya sürüklemezler. 3 kez parça değişimi olmuş cihazımda 1 kez daha göndermeniz gerekiyo parça değişimi için diyor bana. kendim mi bozayım napayım. millet kendi bozuyo tekte değişim çıkıyor biz gözümüz gibi bakıyoruz kendi bozuluyor ama değişim yapan yok nasıl iş anlamadım.... bir daha olursa nasıl olsa değiştirecekler. bende dedim zaten nokia ya o nasıl olsa yine yapıcak ben beklerim dedim. kelimeler ağzına dolandı adamcağızın :D :D :D :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
inşallah beni o şekilde yapmaya sürüklemezler. 3 kez parça değişimi olmuş cihazımda 1 kez daha göndermeniz gerekiyo parça değişimi için diyor bana. kendim mi bozayım napayım. millet kendi bozuyo tekte değişim çıkıyor biz gözümüz gibi bakıyoruz kendi bozuluyor ama değişim yapan yok nasıl iş anlamadım.... bir daha olursa nasıl olsa değiştirecekler. bende dedim zaten nokia ya o nasıl olsa yine yapıcak ben beklerim dedim. kelimeler ağzına dolandı adamcağızın :D :D :D :D
dört kez garanti dahili arıza tespiti gerekiyor.. olunca alırsın inşallah :) ama sen ver gitsin o var bu var diye .d

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
dört kez garanti dahili arıza tespiti gerekiyor.. olunca alırsın inşallah :) ama sen ver gitsin o var bu var diye .d

nasıl olsa tekrarlıck o arıza bn eminim :) tabi değişmesin diye bişiler yapmazlarsa :D :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
seyfipasa

seyfipasa

Üye
insallah degişir geçmiş olsun

kahrooo

Üye
Değişim yapacaklar diye sevinme anakart değiştiriyolar.Ayrıca takılan anakart çin üretimi oluyor.Benim telefona değişim yaptık dediler çin üretimi anakart takıp göndermişler ve sorunlar devam ediyordu.Para iadesi istedim yapamayız dediler 6 kez göndermiştim servise tüketici haklarına gittim iade kararı çıktı ama yine oyaladılar bugün yarın ödeyecez diye.En son icrayla aldım paramı. Ve bunu yapan TELESERVİCE şirketi teli her gönderdiğimde farklı sorunlarla geri geldi.Tavsiyem KVK ya gönderin.

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
Anakart değişimi yazıyor sitede nokia beni aradı bende bunun ne demek olduğunu sordum. cihazınızdaki batarya ve dış kabı hariç tüm parçaların değişmesi gerekiyor dediler. en erken 1 hafta içinde ulaşır dediler bende tamam dedim. bir nevi 0 cihaz gibi oluyo galiba :hmmm

limitsizim

limitsizim

Üye
Arkadaşlar desire s cihazım 2defa servise gitti:
1. Ekr da ölü piksel ve ekrana htc yazısının t nin altından toz girmesi
2. Htc yazısının tnin altından toz girmesi

bu ikinci gidişinde bataryası karışmış ve şarzı çok az gidiyor sonra ekranın sol alt köşeside bastırınca tıklıyor tuş gibi oynuyor yani.
ikisindede yapılıp geldi şimdi cihaz kendini resetliyor 2 gün daha bakıp denicem değişim için hangi şartlar olmalı neler yapılır bilgilerinizi bekliyorum tşk.

blackcemre

Üye
Değişim yapacaklar diye sevinme anakart değiştiriyolar.Ayrıca takılan anakart çin üretimi oluyor.Benim telefona değişim yaptık dediler çin üretimi anakart takıp göndermişler ve sorunlar devam ediyordu.Para iadesi istedim yapamayız dediler 6 kez göndermiştim servise tüketici haklarına gittim iade kararı çıktı ama yine oyaladılar bugün yarın ödeyecez diye.En son icrayla aldım paramı. Ve bunu yapan TELESERVİCE şirketi teli her gönderdiğimde farklı sorunlarla geri geldi.Tavsiyem KVK ya gönderin.

Aynen benim 5230'a telservice made in china anakart takıp çerçeveyide beyaz krom yapmışlardı.Tekara gönderdim bütün sorunlarını düzelttiler.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence 6.defaya kadar götür-getir eğer aynıysa hiç uğraşma nokia ile paranı almak için uğraşmaya başla ben Nokia X6 nın parasını aldım öyle Nokia X6 sorunlu bir telefondur burdan herkese duyuru olsun sakın alıpta başınızı yakmayın bu arada ;)

---------- Eklendi @ 22:17:57 ---------- Yazıldı @ 22:14:16 ----------

Arkadaşlar desire s cihazım 2defa servise gitti:
1. Ekr da ölü piksel ve ekrana htc yazısının t nin altından toz girmesi
2. Htc yazısının tnin altından toz girmesi

bu ikinci gidişinde bataryası karışmış ve şarzı çok az gidiyor sonra ekranın sol alt köşeside bastırınca tıklıyor tuş gibi oynuyor yani.
ikisindede yapılıp geldi şimdi cihaz kendini resetliyor 2 gün daha bakıp denicem değişim için hangi şartlar olmalı neler yapılır bilgilerinizi bekliyorum tşk.
Yeni kurallara göre 6 defada yapılamazsa eğer telefon birebir değişimi yapılır yani içinde ki anakart değiştirilir sana tekrar verilir değişim dedikleri budur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...