Değişim Onaylanır mı sizce?? Görüş Bekliyorum arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
Değişim Onaylanır mı sizce?? Görüş Bekliyorum arkadaşlar..
günaydın arkadaşlar. C6-01 cihazım 7. ayında ve 4. kez aynı arızayı tekrarlıyor. 3 kere kvk ya gönderdim parça değişimi ve yazılım güncellemesi oldu. 3 kere de flash atıldı ama yine aynı dün yine gönderdim bu 4. oluyor. nokia yı arayıp değişim istedim. Eğer bunda da yazılım yüklenir veya parça değişirse değişim onaylanır dediler sizce telefon değişir mi??? Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..:tşk:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia onaylanır dediyse değişir tabi ama ne kadar sürer bilmiyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah

SilentOne

SilentOne

Üye
buyuk bir ihtimal deqişir

• Beğen
Tepkiler: _-_ceza_-_45
SilentOne

SilentOne

Üye
nokia değiştirirz diyorsa yaparlar

Polymath

Polymath

Üye
Paranı alabiliyorsan parani al. Ben istemiyorum telinizi filan de. Tahminim 600 küsure almistirsn parani verirlerse ustune koyup 701 alirsin.

cukuleaks

Üye
kesinlikle değiştirirler. kuzenim hp laptop aldı 1 ay içinde 4 kere tekrarladı arıza. Aynı senin gibi parça değişimi yapıldı sistem formatlandı ama nafile. En sonunda bi üst model laptopla değiştirdiler. Değiştirirler korkmana gerek yok. Belki sanada üst model diye 701 falan verirler.. :D orası küçük ihtimal tabi...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
c6-01 in 0 üretimi durduysa ve 0 bulunamazsa eş değer ücretinde bir telefonla değiştirilir sanırım 603 verirler veya nokia500

cyber

cyber

Üye
sorun neydi merak ettim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kilit tuşu 3 kere değişmiş

farukbekl

farukbekl

Üye
ben garantiye gönderdim 20 iş gününü geçti.. sonra işim kvk ile bitti. nokia yı her gün aradım.. allah'ın her günü. 20 iş gününden sonra bir 20 gün daha bekledim. telefonun sıfırı geldi. ama tel finlandiyadan geliyor. bilginiz olsun. oradan stoktan çıkıyor.
telefonum E6-00 griydi siyahını istedim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
anca prosedürler tamamlanır normaldir geçmiş olsun yenisi de hayırlı olsun

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
3 kere parça değişimine rağmen malesef Nokia değişimi onaylamadı arkadaşlar :( 4. yü tamamlaması gerekiyormuş yani benim 1 kez daha göndermem gerekiyormuş. Ama kvk değişime rağmen olmayacağını anlarsa kendileri yenisini gönderirler zaten dedii :( :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten 4 den sonra değişir sen bu 4.demiştin

Polymath

Polymath

Üye
Lanet olsun bu sisteme ya. 4 kere ne demek ya. Her biri 20 gün gitse 2 buçuk 3 ay süre demek. 3 ay kullanmamayı bir şekilde telafi edecekler aslında yada bu arıza olayı 4 değil 3 e veya 2 ye düşürülmeli.

SheFy

SheFy

Üye
genpa nokia destegini cekmis diye duydum ben gecen hafta 603 aldim genpa garantisi vardi benim simdi cihaza genpa bakmayacak garantisiz mi kalacak

Polymath

Polymath

Üye
genpa nokia destegini cekmis diye duydum ben gecen hafta 603 aldim genpa garantisi vardi benim simdi cihaza genpa bakmayacak garantisiz mi kalacak

Hayır kvk bakıyor. Benim c5 00 vardı genpa idi. kvk ya gönderdim yaptılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...