hayırlı uğurlu olsun abi sağol Nadide darısı sana..:oke:
Nadir Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun abi Genişletmek için tıkla ... sağol Nadide darısı sana..
Nadir Emekli Yönetici BnRiletişim' Alıntı: Tebrikler Hocam... Genişletmek için tıkla ... sağolasın canım..aktif üyeler arasına bekliyoruz..
BnRiletişim' Alıntı: Tebrikler Hocam... Genişletmek için tıkla ... sağolasın canım..aktif üyeler arasına bekliyoruz..
Nadir Emekli Yönetici Emir' Alıntı: Tebrikler Başarılarının Devamını Dilerim..... Genişletmek için tıkla ... sağolasın canım sen de bu aralar iyisin..
Emir' Alıntı: Tebrikler Başarılarının Devamını Dilerim..... Genişletmek için tıkla ... sağolasın canım sen de bu aralar iyisin..
Nadir Emekli Yönetici mstfckmk' Alıntı: oooo toprağım general olmuş. hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... sağol hemşerim seni de görmek istiyruz..ha gayret..
mstfckmk' Alıntı: oooo toprağım general olmuş. hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... sağol hemşerim seni de görmek istiyruz..ha gayret..
Nadir Emekli Yönetici ben Temmuz'da başladım dün oldum işte..bu ay ki mesaj sayıma bakarsan ne demek istediğimi anlarsın..
Nadir Emekli Yönetici DiaBLoS™;1977048' Alıntı: Tebrik ediyorum Hocam . Nice rütbelere ve maxi li günlere inşallah .. Sevgiler . Genişletmek için tıkla ... sağolasın Ali..İnşallah nice maxili yıllara..başka rütbeler çıkarılmazsa tabii..
DiaBLoS™;1977048' Alıntı: Tebrik ediyorum Hocam . Nice rütbelere ve maxi li günlere inşallah .. Sevgiler . Genişletmek için tıkla ... sağolasın Ali..İnşallah nice maxili yıllara..başka rütbeler çıkarılmazsa tabii..