Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2009/ Şubat Ayının Ayın Üyesi "Salih Baba". Tebrikler.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
oo hala buraya yazan oluyor mu yaa ? x')) hadi bakalım, 5 gün sonra kim olacak acaba )
Dark_Knight61
Üye
Salih Baba™;1296402' Alıntı:
Sağol kardeş de walla 5 gün sonra bitiyor...Biraz geç olmuş ama cok sağol..
1 ay göz açıp kapanıncaya kadar geçti yönetime bu ünvanı bana layık gördükleri için tekrar teşekkür ederim ....
Böylesine büyük bir ailede 1 ay boyunca ayın üyesi olmak gercekten keyifli ve eğlenceliydi. Rengimden dolayı beni Admin sanıp özel mesaj gönderen arkadaşlarla gecen 1 ay oldukça hoşdu Bende kendimi zaten bozuntuya vermeyip özel mesaj atanlara yardımcı olmaya calıştım
Gelecek ayın yani Nisan ayının üyesini merakla bekliyeceğim.İnşallah tacımı hakettiğine inandığım biri alır...
Herkese İyi Forumlar....
Atakan
Üye
Babalara geldik desenize. Ocak ayının üyesi de baba
Ozan
Admin
Salih Baba™;1304496' Alıntı:
1 ay göz açıp kapanıncaya kadar geçti yönetime bu ünvanı bana layık gördükleri için tekrar teşekkür ederim ....
Böylesine büyük bir ailede 1 ay boyunca ayın üyesi olmak gercekten keyifli ve eğlenceliydi. Rengimden dolayı beni Admin sanıp özel mesaj gönderen arkadaşlarla gecen 1 ay oldukça hoşdu Bende kendimi zaten bozuntuya vermeyip özel mesaj atanlara yardımcı olmaya calıştım
Gelecek ayın yani Nisan ayının üyesini merakla bekliyeceğim.İnşallah tacımı hakettiğine inandığım biri alır...