Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2009/ Şubat Ayının Ayın Üyesi "Salih Baba". Tebrikler.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazy
Üye
Tebrikler
Hepimize Katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum
Salihyet
Üye
Praetor o uzun yazıyı okumadım Tebrikler salih, süpriz olmadığını söyleyebilirim..
Ozan
Admin
Salih Baba™;1263414' Alıntı:
Gercekten cok muhtesem bir duygu Maxicep gibi Türkiye forumlarında isim yapmış kaliteli bir forumda ayın üyesi olmak beni gercekten cok gururlandırdı
Ben paylasımcı olmayı seven biriyimdir ve bu emeklerimin karsılık görmesi gercekten cok mutluluk verici bir durum
Beni bu rütbeye layık gören yönetime şükranlarımı sunarım ....... Bu ödül benim foruma olan aktifliğimi ve paylaşımlarımı daha da arttıracaktır
Teşekkürler MAXİCEP
Sağol praetor ABİ benden 4 yaş büyük olmana rağmen sana hep Praetor derdim ama tebrik edenelere hep abi dedim Ne saçmalıyorum yaw ben zafer sarhoşluğu heralde sağolasın...
BaşıBozuk
Üye
Azıcıkta Simileyler Az Kullansan Daha İyi Olucak ama..
Beklediğim isim çıktı. Çünkü s60 oyun bölümünde "onurbaba" ile "salihbaba" arasında kıyasıya bir yarış vardı onurbaba önde ama tekrar seçilemeyecegi için salihbaba seçildi. Birdahaki ayın üyesi kim olacak merak ediyorum. Şu an bir talip yok gibi gözüküyor. Ayın üzerini kutlar herkesin bu rütbeyi varması dileğiyle... Hayırlı paylaşımlar.