2009/ Nisan Ayının Ayın Üyesi "Catty". Tebrikler!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2009/ Nisan Ayının Ayın Üyesi "Catty". Tebrikler!!!
Herkese tekrar merhaba MaxiCep ailesi.

Geleneksel ayın üyesi konusuna hepiniz hoşgeldiniz.
Uzun ve sıkıcı bir yazıdan önce ben sizin merakınızı gidereyim:

Nisan ayının ayın üyesi,
Catty :oke:

Catty (
Eternitylife
) hem gösterdiği yararlı aktiflikle hem forumun son zamanlardaki en sevilen üyelerinden olmasıyla, hem foruma yansıttığı düzgün kişiliğinden dolayı, hem forum içindeki üyeler arası dialogdaki başarısından dolayı, hem de forumun neresine girsek karşımıza çıkmasından dolayı bu rütbeyi fazlasıyla haketti.

Ayın üyesini seçmek, üye sayısı 600.000'i aşmış ve Türkiye'de 167. en büyük site seçilmiş bu dev ve Türkiye'de lider forumda, her geçen gün daha zor bir hal alıyor.

Diğer aylarda olduğu gibi bu ay da yönetimde pek çok tartışma yaşadık, pek çok isim geçti elimizden, pek çok üye inceledik.
Aslında bu tartışmalar şiddetli geçse de, tüm yöneticilerin kalbinde bir mutluluk bırakıyor. Zira bunca değerli üye arasından yalnızca bir üye seçebilmek, aile genişledikçe, paylaşımlar arttıkça daha da zorlaşıyor ve elbette ki bu tüm yönetim adına gurur verici bir hadise :)

Bunca değerli üye arasından bu ay burun farkıyla sıyrılıp kendisini daha çok gösterebilmiş üyemiz
Catty!
Kendisini tüm yönetim adına tebrik ediyor ve paylaşımlarının, aktifliğinin devam etmesini diliyorum.

Ancak bu diğer değerli üyelerimizin paylaşımlarının görünmediği anlamına gelmiyor, sadece tek bir üye seçmek zorunda olduğumuz anlamına geliyor :)
Bu nedenle, paylaşımlara devam! :sn:

İyi forumlar MaxiCep ailesi.

:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: silop_kms ve borisu

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hadi gözün aydın... Hayırlı uğurlu olsun... ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Öncelikle beni bu rütbeye layık gören tüm yönetici abilere /arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...İnanın Salih'in de dediği gibi süper bir duygu olmasının yanında Sevgi kabartan bir durum...Bazen bazı arkadaşlarla tartıştık bazen de birbirimize katıldık , ama hiç bir zaman arayı bozmadık ,buda prensibim değil..Bu prensipten yola çıkarak birçok şey başardım hayatımda ve çok kişi tarafından da tebrik edildim ve son örneğini burda görüyorum.. Sözü fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylemek istiyorum , bir mani olmaz ise forumdaki aktifliğim devam edecek,paylaşımlarım ve yardımlarım da kesilmeyecek..Bu gurur verici rütbe için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum

Saygılarımla..

Teşekkürler MaxiCep.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tebrikler Catty..Başarıların devamını diliyorum.

Allah utandırmasın...Saygılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tebrikler, geçen aydan sonra çok içime sinen bir seçim oldu.

Hayırlı olsun. :oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Tebrikler.. Catty.. :oke:

pisicikk

pisicikk

Üye
Tebrik ederim Catty :)
Maxicep ailesi ve senin adına çok sevindim...
Başarılarının da devamını dilerim...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle beni bu rütbeye layık gören tüm yönetici abilere /arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...İnanın Salih'in de dediği gibi süper bir duygu olmasının yanında Sevgi kabartan bir durum...Bazen bazı arkadaşlarla tartıştık bazen de birbirimize katıldık , ama hiç bir zaman arayı bozmadık ,buda prensibim değil..Bu prensipten yola çıkarak birçok şey başardım hayatımda ve çok kişi tarafından da tebrik edildim ve son örneğini burda görüyorum.. Sözü fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylemek istiyorum , bir mani olmaz ise forumdaki aktifliğim devam edecek,paylaşımlarım ve yardımlarım da kesilmeyecek..Bu gurur verici rütbe için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum
Saygılarımla..

Teşekkürler MaxiCep.
Bunu duymak çok güzel :)
Bu çok değerli rütbeye layık olacağına eminiz :)

silop_kms

silop_kms

Üye
tebrikler seni takip ediyordum herşey ''maxicep'' için başarıların devamını dilerim.

Ozan

Ozan

Admin
Tebrikler Catty .

Daha iyilere ... :)

Doğan

Üye
hayırlı olsun tebrikler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt