SoulsEagle
Üye
10 kursan biraz sorun yapabilir p4 islemciama bu konuda hic emin degilim kurup denemen lazim w8.1 yeter bnce sana simdilikhocam ram de sıkıntı yok zaten şuan ozaman 10 kursam nasıl olur ? zaten oyun pek olmicak bu gidişle bari güncel olsunda görsellik den bişeler kazanalım
10 kursan biraz sorun yapabilir p4 islemciama bu konuda hic emin degilim kurup denemen lazim w8.1 yeter bnce sana simdilik
Olabilir sn karti al da ztn dedigin gibi simdi oynaman gereken bir suru oyun vardir onlar bitene kadar para birikir yeni pcde 10 u denersinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu görmem yetti zaten8.1 i de aynı sebepten kaldırmama durumu olur mu
Olabilir sn karti al da ztn dedigin gibi simdi oynaman gereken bir suru oyun vardir onlar bitene kadar para birikir yeni pcde 10 u denersinki 10 u bn o kadar begenmedim gorsel pek birsey yok 8.1 daha guzel bnce
Yine dedigim gibi kurmadan ogreneneyiz bir denemelisin yoksa bana calistirir gibi geliyoo zaman sabah kurayım 8.1 i ?
tamam hocam da şöyle bir sorum varYine dedigim gibi kurmadan ogreneneyiz bir denemelisin yoksa bana calistirir gibi geliyo
8.1 kuruyorsan hicbirseye yazmana gerek yok normal oyun kurar gibi iso dosyasini ac kurtamam hocam da şöyle bir sorum var
ben daha önce hiç cd siz format atmadımbu nasıl olacak şimdi cd yemi yazacam yoksa başka yollarıda varmı birde nerden indirebilirim
nere den indirebilirim ?8.1 kuruyorsan hicbirseye yazmana gerek yok normal oyun kurar gibi iso dosyasini ac kur
Not: bu tarz kurduktan sonra windows.old diye klasor olusur bu snn eski sistemindir istersen silebilirsin
o konuda bir fikrim yoknere den indirebilirim ?
hocam bi arkadaşımo konuda bir fikrim yok
Evt 175 tlden fazlasini bile verir bu bnm attigimdan biraz daha iyi bunu gorsem bunu onerirdimhocam bi arkadaşımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu al diyor aradaki 175 lira nın hakkını verirmi bu kart ve sistemi me de uyarmı sizce
tamam hocam ozaman az daha bekleyecemEvt 175 tlden fazlasini bile verir bu bnm attigimdan biraz daha iyi bunu gorsem bunu onerirdim
Anakart modelini power suply gucunu vs bilmedigimden uyumluluga cevap veremedimtamam hocam ozaman az daha bekleyecembeklediğimede değer inşallah ama sisteme de uymama korkusu var içimde ona bi cevap vermediniz
onlara nerden bakacamAnakart modelini power suply gucunu vs bilmedigimden uyumluluga cevap veremedim
Cpu z ile bakabiliyordun sanirimonlara nerden bakacam
hocam kurdum nerde yazıyor bunlarCpu z ile bakabiliyordun sanirim
programı aç biraz karıştır az bir ingilizce ile anlarsın eğer anlayamadıysan ss çek programı açıp athocam kurdum nerde yazıyor bunlar
programı aç biraz karıştır az bir ingilizce ile anlarsın eğer anlayamadıysan ss çek programı açıp at
Mainboard a basip bir resim daha ceker misinhocam k
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mainboard a basip bir resim daha ceker misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?