Haber Dead Trigger 2 Windows Phone Platformuna Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
İyi de bunu nasıl oynucaz telefona 5 dakika sonra elimi değemiyorum

Bende de şöyle bir şey oluyor. Yer yön tepkimeleri duruyor. Sağa sola çeviremiyorum ileri geri gidemiyorum saçmalıyor telefon-oyun. Umarım şu sıkıntıları giderirler.

oznkrts

oznkrts

Üye
yahu benim tech 8 lwl campainler 5 de kaldı europa dan sonrası açılmadı her keste aynımı

emz

emz

Üye
Ya arkadaşlar bir haftadır oynuyorum ama mükemmel. Tek bir kez bile hata bulamadım. Hatta arka plan optimizasyonu çok iyi. Kaç şey açtım geri oyuna döndüm hemde bölüm açıkken hemen açılıyor. Bazen ufak kasılmalar oluyor ve geçiyor. Gayet başarılı grafikler var k ben 525'de oynuyorum. Bence bundan öteye gidilemezdi. Ufak kasılmaları da halletseler yeter :) Ama hiçbir sorun yok. Tüm bölümler açılıyor :)

dakamon

dakamon

Üye
Beni kasmalar deli ediyor belli aralıklarla oyun acayip kasıyor sonra geçiyor ama o anlar cinnet geçirtiyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

oznkrts

oznkrts

Üye
bendede hata yok sadece tech geliştiriyorum harita açıyorum ama campain gelmiyo

xmustx

xmustx

Üye
bendede hata yok sadece tech geliştiriyorum harita açıyorum ama campain gelmiyo
47 levelim ve oyunu 3 aydır oynamıyorum.sizin durum şu ilk çıktığında campaign 5 sonrası yoktu ama cadılar bayramı ve noel güncellemesiyle ilave özellik silah ve bölüm eklendi.Umarım yakın zamanda bu güncellemeler uyumlu halde windows platformuna gelir.Nickim : xmustx ;)

oznkrts

oznkrts

Üye
47 levelim ve oyunu 3 aydır oynamıyorum.sizin durum şu ilk çıktığında campaign 5 sonrası yoktu ama cadılar bayramı ve noel güncellemesiyle ilave özellik silah ve bölüm eklendi.Umarım yakın zamanda bu güncellemeler uyumlu halde windows platformuna gelir.Nickim : xmustx ;)

umarım gelir ben genelde ipad ile oynadıgım için böyle bi sorun olması bana biraz tuhaf geldi

Üst Alt