sameet33
Üye
Dead Flaş hakkında bilgiliyim diyenler baksın
selamlar olsun maxiwp . daha önce benzeri konular açılmış olabilir ama benim sorun farklı .
işletim sistemin Windows 8. programming olayı sıkıntılıymış falan aydınlatın beni
Dead flaş ne gibi durumlarda atılır?
Global rom 920 sarı dosyalarını falan nasıl indireceğim? bide turkcell romda amberle data sense gelecek ise sizce global kurmalımıyım?
Dead flaş telefonu garanti dışı bırakır mı?
Dead flaşlanan telefon kesin olarak çalışır mı?
Dead flaş telefonu asla çalışmaz hale getirir mi?
Dead flaş niçin atılır?
Dead flaş atmak için L920 telefonuma göre nasıl atıldığını gösteren bir konu iistiyorum sizden bide.
global romu flaşladık diyelimki, telefonu nokia softwaer updater(NSU) ya bağladığımda güncellemeyi görür mü?
bide vınn kullanıyorum bunlar bana kaç GB a patlar?
şimdiden teşekkürler. konu kapatılmazsa sevinirim çünkü forumdaki dead flaş konularına bakarak bu soruları soruyorum aradığım soruları bulamadığımdan..
işletim sistemin Windows 8. programming olayı sıkıntılıymış falan aydınlatın beni
Dead flaş ne gibi durumlarda atılır?
Global rom 920 sarı dosyalarını falan nasıl indireceğim? bide turkcell romda amberle data sense gelecek ise sizce global kurmalımıyım?
Dead flaş telefonu garanti dışı bırakır mı?
Dead flaşlanan telefon kesin olarak çalışır mı?
Dead flaş telefonu asla çalışmaz hale getirir mi?
Dead flaş niçin atılır?
Dead flaş atmak için L920 telefonuma göre nasıl atıldığını gösteren bir konu iistiyorum sizden bide.
global romu flaşladık diyelimki, telefonu nokia softwaer updater(NSU) ya bağladığımda güncellemeyi görür mü?
bide vınn kullanıyorum bunlar bana kaç GB a patlar?
şimdiden teşekkürler. konu kapatılmazsa sevinirim çünkü forumdaki dead flaş konularına bakarak bu soruları soruyorum aradığım soruları bulamadığımdan..
oğru product code ve rm kodu koduna göre atarsan telefon her zzaman açılır.