Dead Flaş hakkında bilgiliyim diyenler baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Dead Flaş hakkında bilgiliyim diyenler baksın
selamlar olsun maxiwp . daha önce benzeri konular açılmış olabilir ama benim sorun farklı .
işletim sistemin Windows 8. programming olayı sıkıntılıymış falan aydınlatın beni
Dead flaş ne gibi durumlarda atılır?
Global rom 920 sarı dosyalarını falan nasıl indireceğim? bide turkcell romda amberle data sense gelecek ise sizce global kurmalımıyım?
Dead flaş telefonu garanti dışı bırakır mı?
Dead flaşlanan telefon kesin olarak çalışır mı?
Dead flaş telefonu asla çalışmaz hale getirir mi?
Dead flaş niçin atılır?

Dead flaş atmak için L920 telefonuma göre nasıl atıldığını gösteren bir konu iistiyorum sizden bide.
global romu flaşladık diyelimki, telefonu nokia softwaer updater(NSU) ya bağladığımda güncellemeyi görür mü?
bide vınn kullanıyorum bunlar bana kaç GB a patlar?

şimdiden teşekkürler. konu kapatılmazsa sevinirim çünkü forumdaki dead flaş konularına bakarak bu soruları soruyorum aradığım soruları bulamadığımdan..

blackcemre

Üye
1.Soru:Kendi telefonuna ugun Sarı Global Rom'u buradan indirebilirsiniz:http://www.maxicep.com/windows-phon...-romlar-ve-guncel-surum-bilgileri-834030.html

- - - Eklendi - - -

2.Soru:Telefonunun sim kapağını çıkar ve kenarda sim kart açma atacı ile yandaki sürüm bilgilerini çıkar ve ona göre product codesine bakarak yap.

- - - Eklendi - - -

3.Soru:Orjinal yazılım telefona attıkça telefonun garanti bozulmaz.

- - - Eklendi - - -

4.Soru:Doğru product code ve rm kodu koduna göre atarsan telefon her zzaman açılır.

- - - Eklendi - - -

5.Soru:Evet bazen çalışmaz hale getirebilir yanlış dosyaları atarsan.

- - - Eklendi - - -

6.Soru:Dead flash telefona format ve sorun olmaması için dead flash atılır.

- - - Eklendi - - -

1,40 GB'ye patlar.

- - - Eklendi - - -

İstersen direk NSU'dan at daha sağlıklı olur.

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
1.Soru:Kendi telefonuna ugun Sarı Global Rom'u buradan indirebilirsiniz:http://www.maxicep.com/windows-phon...-romlar-ve-guncel-surum-bilgileri-834030.html

- - - Eklendi - - -

2.Soru:Telefonunun sim kapağını çıkar ve kenarda sim kart açma atacı ile yandaki sürüm bilgilerini çıkar ve ona göre product codesine bakarak yap.

- - - Eklendi - - -

3.Soru:Orjinal yazılım telefona attıkça telefonun garanti bozulmaz.

- - - Eklendi - - -

4.Soru:Doğru product code ve rm kodu koduna göre atarsan telefon her zzaman açılır.

- - - Eklendi - - -

5.Soru:Evet bazen çalışmaz hale getirebilir yanlış dosyaları atarsan.

- - - Eklendi - - -

6.Soru:Dead flash telefona format ve sorun olmaması için dead flash atılır.

- - - Eklendi - - -

1,40 GB'ye patlar.

- - - Eklendi - - -

İstersen direk NSU'dan at daha sağlıklı olur.
kardeşim çok sağol aydınlattın beni ama NSU danda mı dead flaş atılıyor yani?

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
NSU'dan normal yazılım günclleniyor symbian'daki gibi.
şimdi ben bu telefonu flaşlayarak turkcellin en güncel romunu yüklesem amber gelmiş olur ki zaten. telefonum açılmıyor o yüzden flaşlıcam güncelleme için değil. senin linkteki sarı turkcell romu indireceğim ama product code dediğin ne oluyor? rm 821 doğru sarı turkcell onlarda doğru bu orjinal dimi? garanti dışı kalmaması için yani kardeşim

blackcemre

Üye
şimdi ben bu telefonu flaşlayarak turkcellin en güncel romunu yüklesem amber gelmiş olur ki zaten. telefonum açılmıyor o yüzden flaşlıcam güncelleme için değil. senin linkteki sarı turkcell romu indireceğim ama product code dediğin ne oluyor? rm 821 doğru sarı turkcell onlarda doğru bu orjinal dimi? garanti dışı kalmaması için yani kardeşim

sen telefonu turkcellden aldıysan Türkcell rom kur bide telefon açılmıyorsa Nokia çare suite ile dead Flash at yazılım destek bölümünde detaylı anlatım yazıyor.flash atmadan önce telefonunu 10 dk şarj etmeyi unutma açılmıyorsa bile.

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
sen telefonu turkcellden aldıysan Türkcell rom kur bide telefon açılmıyorsa Nokia çare suite ile dead Flash at yazılım destek bölümünde detaylı anlatım yazıyor.flash atmadan önce telefonunu 10 dk şarj etmeyi unutma açılmıyorsa bile.
teşekkür ederim :D bişey soracam sen niye hiç gülmüyorsun :allalla:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yazılım Destek bölümünde Dead Flaş ile ilgili sabit konumuz mevcut.
Bu sorularınızı o konu altından da sorabilirdiniz.
Lütfen bölümümüze eklediğimiz duyuruya göz gezdirin.

Duyurular - Windows Phone Genel

:locked:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt