estafurulah kardeş olurmu öyle şey kardeş telefonunda rom pacher adında yüklü bir uygulama var onu aç içinde bulunan dosyalar yeşil yanıyorsa allpatcehes seçeneyini kulan ve disableyi seç tamamdırusta cahilliğime ver rom patcher yamaları nerden bakılıyor bilmiyorum yardımcı olabilirmisin
tlfnunu yeniden başlat olmasa format at yşne olmasa mutlaka kurulumda hata vardır yeniden kurusta 8 li ev ekranı çalışmıyo...çok guzel çalışma olmuş..
rm 356 5800D-1 SEÇKardeş ben utkanın FW sini yükledim... şimdi üstüne bunu kurcam... o telefon modelerinden hangisini sececem Jaf ta.. ? AciL cvp Ltfn...
kardeş jafı sorunsuzca kur yüklersinphonex programı olmadan yapamıyor muyuz?
levent kardeş en son çıkardığım fw yi kurduğuna eminmisin bu bölüm sayfa 1 de ki fwm kesinlikle sorunsuzkardeş şu temelara girememe olayını bi hallediver .kaç sefer yükledim her seferinde atnı hatayı veriyor yüklemede sorun yok.birde yeterli boş alan yok diyor.kullanmak istiyorum gerçekten çok hızlı.fakat tema yüzünde yükleyemiyorum.daha koyu renk bir tema yüklemek istiyorum.....
kardeş yutubeyi açması lazım ama olabilir rompaçher yamalarını bide kapalıyken dene dediyin uygulamaları gömedim herkes kendine göre yüklesin hasaslık konusuna gelince delefonun hız ve perfofmans ayaları üzerşnde fazla durdum hasas olmuş olabilir ama medem böyle talepleriniz var bir diyer fw de bunları ööz önüne alırımrasim kardes fwn de youtube videolarını oynatmıyo farkeden oldumu bilmiyorum ama bi bakarsan ii olur.birde ekran döndürme sensörü asırı hassas olmus.kıpırdadımı tel dönüyo ekran.ekran görüntülerinde firefox screen snap fln var bunlarıda gömersen fw ye ii olur.bunların dısında mükemmel.
Kardeş denemediğim şey kalmadı her türlü yazıllm atma şeklini denedim istedğiniz gibi yükledim ama genede temalara giremiyorum direkt atıyor temelardan .birde yeterli boş alanınız yok diyor.bu fw yi kullanmak istiyorum.teme yüzünden kullanmak istemiyorum.veyahutta siz koyu renkli bir tema gömüp başka bir fw olarak veremezmisiniz.denediğim en hızlı fw bu yüzden tercih ediyorum.teşekkür ederim.