Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

numan baba

numan baba

Üye
usta cahilliğime ver rom patcher yamaları nerden bakılıyor bilmiyorum yardımcı olabilirmisin

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
usta cahilliğime ver rom patcher yamaları nerden bakılıyor bilmiyorum yardımcı olabilirmisin
estafurulah kardeş olurmu öyle şey kardeş telefonunda rom pacher adında yüklü bir uygulama var onu aç içinde bulunan dosyalar yeşil yanıyorsa allpatcehes seçeneyini kulan ve disableyi seç tamamdır

--------------- Ekleme ---------------

sıkıntı yaşarsan yaz yardımcı olurum

usta 8 li ev ekranı çalışmıyo...çok guzel çalışma olmuş..
tlfnunu yeniden başlat olmasa format at yşne olmasa mutlaka kurulumda hata vardır yeniden kur

haloldumu kardeş

verter

Üye
sagol ellerin dert görmesin şimdi oldu

bahadiralp

Üye
Kardeş ben utkanın FW sini yükledim... şimdi üstüne bunu kurcam... o telefon modelerinden hangisini sececem Jaf ta.. ? AciL cvp Ltfn...

RIF@T

RIF@T

Üye
ya sabırsızlanıyorum bu firmware yüklemeye çünkü elimde bilgisayar yok rasim hocam jaf programını bilgisayara yükleceğim ondan sonra flash yapabileceğim değilmi

bahadiralp

Üye
Şimdi yükLedim... Gayet hızLı ve güzeL bi Fw oLmuş.. Teşekkür Ederim.. Yalnız samsung ekranı yapınca duvar kağıdını değiştiremedim bunu nasıl çözcem... Duvar kağıdı yüklenio ama ekranda görünmüyor... Cvp için şimdiden TşkLer... =)

ARSxm

ARSxm

Üye
phonex programı olmadan yapamıyor muyuz?

leventgaat

Üye
kardeş şu temelara girememe olayını bi hallediver .kaç sefer yükledim her seferinde atnı hatayı veriyor yüklemede sorun yok.birde yeterli boş alan yok diyor.kullanmak istiyorum gerçekten çok hızlı.fakat tema yüzünde yükleyemiyorum.daha koyu renk bir tema yüklemek istiyorum.....

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
phonex programı olmadan yapamıyor muyuz?
kardeş jafı sorunsuzca kur yüklersin

kardeş şu temelara girememe olayını bi hallediver .kaç sefer yükledim her seferinde atnı hatayı veriyor yüklemede sorun yok.birde yeterli boş alan yok diyor.kullanmak istiyorum gerçekten çok hızlı.fakat tema yüzünde yükleyemiyorum.daha koyu renk bir tema yüklemek istiyorum.....
levent kardeş en son çıkardığım fw yi kurduğuna eminmisin bu bölüm sayfa 1 de ki fwm kesinlikle sorunsuz

iletif

iletif

Üye
rasim kardes fwn de youtube videolarını oynatmıyo farkeden oldumu bilmiyorum ama bi bakarsan ii olur.birde ekran döndürme sensörü asırı hassas olmus.kıpırdadımı tel dönüyo ekran.ekran görüntülerinde firefox screen snap fln var bunlarıda gömersen fw ye ii olur.bunların dısında mükemmel.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardes fwn de youtube videolarını oynatmıyo farkeden oldumu bilmiyorum ama bi bakarsan ii olur.birde ekran döndürme sensörü asırı hassas olmus.kıpırdadımı tel dönüyo ekran.ekran görüntülerinde firefox screen snap fln var bunlarıda gömersen fw ye ii olur.bunların dısında mükemmel.
kardeş yutubeyi açması lazım ama olabilir rompaçher yamalarını bide kapalıyken dene dediyin uygulamaları gömedim herkes kendine göre yüklesin hasaslık konusuna gelince delefonun hız ve perfofmans ayaları üzerşnde fazla durdum hasas olmuş olabilir ama medem böyle talepleriniz var bir diyer fw de bunları ööz önüne alırım

estomb

Üye
teşekkürler

iletif

iletif

Üye
rasim kardesim müsic klasörü actım hafıza kartında ama hala görmedimüsikleri ne yaspmalıyım

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hafıza kartı müsic klasörünu kulan eyer yoksa oluştur

General Omar

General Omar

Üye
Teşekkürler bende c5-03 var ve daha yeniyim nokia telefonlarda yapacağıma inanıyorum fakat yapamazsam sizden öm ile yardım istesem eder misiniz ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 1 bu yazılım 5800 içindir başka tlfna yuklenmez

leventgaat

Üye
Kardeş denemediğim şey kalmadı her türlü yazıllm atma şeklini denedim istedğiniz gibi yükledim ama genede temalara giremiyorum direkt atıyor temelardan .birde yeterli boş alanınız yok diyor.bu fw yi kullanmak istiyorum.teme yüzünden kullanmak istemiyorum.veyahutta siz koyu renkli bir tema gömüp başka bir fw olarak veremezmisiniz.denediğim en hızlı fw bu yüzden tercih ediyorum.teşekkür ederim.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş denemediğim şey kalmadı her türlü yazıllm atma şeklini denedim istedğiniz gibi yükledim ama genede temalara giremiyorum direkt atıyor temelardan .birde yeterli boş alanınız yok diyor.bu fw yi kullanmak istiyorum.teme yüzünden kullanmak istemiyorum.veyahutta siz koyu renkli bir tema gömüp başka bir fw olarak veremezmisiniz.denediğim en hızlı fw bu yüzden tercih ediyorum.teşekkür ederim.

kardeş inan böyle bir sorun bizlerde yok ama yinede yardımcı olayım şimdi yuklerken sırasıyla hangi dosyayı hangi jaf modunda kulandın bi zahmet yaz birde indirdiyin rar dosyasının tam adını bana yaz

buyukaptan

buyukaptan

Üye
rasim kardeş öncelikle bu kadar yararlı bir sistem yaptığın için teşekkürrler. ben telefonumu yeni aldım.
ve gittim hemen bişey varmış gibi güncelledim versiyonum v.52.0.007
buna atabilirmiyim.
hard format mı atmam gerekio en başta.

Üst Alt