Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
estami kardeş senin cevabın üzerine yeniden hard format attım tele ve yeniden fw yükledim tel ilk açılışta boş hafıza 76.7 mb ve temalara yine girmiyo..ilk kez fw atan biri de değilim flash atmadan önce defalarca kontrol ettim ama sonuç yine aynı

Senin Sorunu Ben Çözeyim En Son Yüklediğin Dosya rofs3 fpsx Olacak.
Bunu Gözden Kaçırmışsın. Şimdi Tekrar Dene...

HideSystem

HideSystem

Üye
arkadaşlar sanırım bunda müzik çalar da eko seçeneği yok

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
múzik çalarda eko felan hepsì var su an mùzik dinlyorum kardes bu orjinal fw dir sadece widgetler eklenmìs hack yapilmis müzik ayarlari elenmemistir

drcslm

Üye
arkadaşlar dikkatimi çeken bir husus oldu illa birşey çalışmadığı zaman fw hatalı fw bozuk diye bir kural yok. baktın çalışmıyor alırsın eline telefonu bi hard format atarsın ( hafıza kartını çıkar ne olur ne olmaz veya bilgisayara yedekledikten sonra hafıza kartını takarak yap sonra gitti deme) sonra bakarsın çalışıyormu çalışmıyor mu? baktın yine çalışmıyor yazarsın forma bende şöyle bir sorun var sadece bende mi böyle herkestemi diye sorarsın en ufak şeyde fw hatalı fw şöyle fw böyle olmaz ki böyle yaaa. sonuçta hackli düzenlenmiş bir sistem hata çıkarsa bu da normaldir sonuçta insan yapımı.

şunu da belirtmek isterim telefon kurulduğunda 81.8mb boş bellek ile açılıyor. widget kullanmam diyen normal basic tema kullanır. rasim kardeşi formdan sizin kadar tanırım şahsen tanımışlığım yok avukatıda değilim. fw gayet stabil hatasız olarak çalışmakta. şarj süresini henüz deneyemedim onun dışında gps hızlı bulma - xm tuşu stabil çalışıyo - mesajlar stabil (bazı fw ler için mesaj saati bir saat öncesi veya tam saati değil denilmiş öyle bi hata yok) - ndrive navigasyon programı kurmasını bilirsen stabil olarak çalışıyo. çoğu fw sorun halinde ovi ile çakışmakta idi. temalarda veya diğer ayarlarda kilitlenme donma görmedim. aklıma gelenler bunlar bunlarla ilgili sorun yaşayan arkadaş önce hard format atsın olmadı bi sorsun.

rasim kardeş sen de bi ricam var şu konunun başında bi ekleme yap. müzik dosyaları hafıza kartında nerede olmalı resim dosyaları nerede olmalı hard format işlemi nasıl yapılır kurulu programlardaki ekstra özellikleri maddeler halinde listele sana zahmet.

1907hsk

Üye
Denemek lazım..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
drcslm kardeşim öncelikle açıklaman ve yardımların için çok teşekür ederim bu konuları defalarca açıkladım forum da sayfa .1 de gereken açıklamalar var senin dediklerinide yinede akşam eklerim şu an cepte takip ediyorum şunu en başta belirtim bu fw den o kadar eminimki en ufak bir hata yok şunuda dedim yapamayanlar sorsun cvp vereyim o kadar yoğunumki bana özel msj atanları bile boş çevirmiyorum şimdi kardeş ben bazılarını biliyorum art niyetle yorum yapıyorlar adamın forumda yazılımı var tutmamış kendisi yada birilerinin aracılığıyla olumsuz yorum yaptırıyorlar hiç önemli deyil ben adımda nasıl eminsem fw mde de o kadar eminim ben burdayım sorusu olan yada yapamayan varsa sylesin yardımcı olayım belirteyim müzikle sıkıntısı olan müzik klasöru hafıza kartı music klasörùnü kulansın

--------------- Ekleme ---------------

bu fwe ilgi çok var o yuzden tabiki olumsuz yorumlada olacak ben araştırdım 150 kişi yüklemiş ve bır tanesinde sorun yok çünkü fw sıfır hata ile yapıldı

bu fw için bana günlük 35 40 tane özel teşekür mesajı geliyor bunlar benim babamın oğlu deyil demeki fw mükemel

drcslm

Üye
fw ye söylediğim birşey yok emeğe saygı duyan biriyimdir bilgisi olanda bilgisi olmayanda birşeyler diyor ona kızıyorum. müsait olduğunda konu mesajını bence şu şekilde yap daha güzel olur.
özellikleri;
- şu özellik var
- şu özellik var
- şunları kaldırdım
- ......

fw ye ait görseller

fw linkleri

jaf program linki

kurulum
1. jaf çalıştır
2 bb5 tıklayın
3. mode set factory ...... seçin crt 308 işaretli ise kaldırın
4. mcu yu tıkla şu dosya
5. ppm tıkla şu dosya
6. ape variant tıkla şu dosya
7 en son flash ı tıkla searching phone yazısını görünce açma düğmesine bir kere tıklayın işlemin bitmesini bekleyin

fw kurulduktan sonra dikkat edilmesi gerekenler
1. müzik dosyası
2. fotograflar için
3. hack vs
4....
gibi özellikleri yaz

en son güncel programlar var
msn - mum sms- ileri zamanlı sms gönderme - spb mobile - opera - ...... gibi çok kullanılanları bi paket yap kurmak isteyenlere bir link ver

ilk mesaj çok bitişik Türk milleti okumadan işlem yapmayı severiz biraz daha düzenli olursa kanımca daha güzel olacak. emek olarak zaten zamanından harcayıp fw yapmıssın basit sorulara yer verme hiç bilmeyen biri de rahat yükleme yapsın. yükledikten sonraki artıları ben yorum olarak zaten yazdım eksisini görmedim. bunu böyle yap dememin diğer nedeni çoğu kişi sayfaları okuyup yazmıyor sorununu direk yazıyor bazen bir kaç sayfa öncesinde aynı soruyu başkası sormuş oluyor o yüzden dedim yine de sen bilirsin

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
  1. fw ye söylediğim birşey yok emeğe saygı duyan biriyimdir bilgisi olanda bilgisi olmayanda birşeyler diyor ona kızıyorum. müsait olduğunda konu mesajını bence şu şekilde yap daha güzel olur.
özellikleri;
- şu özellik var
- şu özellik
- şunları kaldırdım
- ......

fw ye ait görseller

fw linkleri

jaf program linki

kurulum
1. jaf çalıştır
2 bb5 tıklayın
3. mode set factory ...... seçin crt 308 işaretli ise kaldırın
4. mcu yu tıkla şu dosya
5. ppm tıkla şu dosya
6. ape variant tıkla şu dosya
7 en son flash ı tıkla searching phone yazısını görünce açma düğmesine bir kere tıklayın işlemin bitmesini bekleyin

fw kurulduktan sonra dikkat edilmesi gerekenler
1. müzik dosyası
2. fotograflar için
3. hack vs
4....
gibi özellikleri yaz

en son güncel programlar var
msn - mum sms- ileri zamanlı sms gönderme - spb mobile - opera - ...... gibi çok kullanılanları bi paket yap kurmak isteyenlere bir link ver

ilk mesaj çok bitişik Türk milleti okumadan işlem yapmayı severiz biraz daha düzenli olursa kanımca daha güzel olacak. emek olarak zaten zamanından harcayıp fw yapmıssın basit sorulara yer verme hiç bilmeyen biri de rahat yükleme yapsın. yükledikten sonraki artıları ben yorum olarak zaten yazdım eksisini görmedim. bunu böyle yap dememin diğer nedeni çoğu kişi sayfaları okuyup yazmıyor sorununu direk yazıyor bazen bir kaç sayfa öncesinde aynı soruyu başkası sormuş oluyor o yüzden dedim yine de sen bilirsin
kardeş teşekürler haklısın olabilir belki daha detaylı olsa güzel olurdu ama sonuçta ben 1 sayfada wfde yapılan deyişikler eklenen programlar kaldırılanlar görseler kuruluım bilgisi ve ayreten jafla kurulum linkinide koymuşum burada ben bundan bişey anlamadım diyen ben artık başka bir sebep düşünürüm çünkü heşeyi yazdım belki senin dediyin gibi sıralı liste deyildir ama sonuçta yazılmış sadece biraz okumayı azıcık bilen biri okur ve anlar bazı detayları yazıp sayfayı şişirmenin bana göre anlamı yok az öz olarak düşündüm yinede bazı şeyleri eklerim tabi senin düşüncende bir yanlışlık yok çok sağol kardeşim

sorunsuz ve görsel bir fw arayan kesinlikle tavsiye edilir​

estami

Üye
Rasim üstad görsel olarak nasıl yüklendiğini anlatırsan daha bir kolaylık olur bence yükelemk isteyen dostlara.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
olabilir estami kardeş olmasa eklerim görsel anlatımı

polat558

Üye
samsung ev ekranı calısmıyor arkdasım 2 defa flash attım olmadı hard format yaptım yıne olmadı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tlfn ve hafıza kartına format at ve yeniden flaşla kesin bir hata yapıyosun mümkün deyil 50 kez denenip oyle paylaşıldı

tekrar tekrar denedim kesinlikle harika ve süper çalışıyor

agsalman

Üye
ellerine sağlık
güzel görünüo
en azından mega yeni fw yapana kadar bu kullanılır gibi

Jetlak

Üye
tam ekran menü bir de 2 gün önce çıkan bir sense teması vardı o olsa birde c6 da ev ekranı port edilmişti aslında öyle olursa çok güzel olurdu bir de güzel bir efekt olursa tadından yenmez

SANSLI38

Üye
Senin Sorunu Ben Çözeyim En Son Yüklediğin Dosya rofs3 fpsx Olacak.
Bunu Gözden Kaçırmışsın. Şimdi Tekrar Dene...
eyup kardeş teşekkürederim evet ben rofs 3 le flash atmamıstım yardımların için çok sagol..su an fw yi yukledim ve kullanıyorum senın ve hazırlayan arakadasın emegine saglık

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tam ekran menü bir de 2 gün önce çıkan bir sense teması vardı o olsa birde c6 da ev ekranı port edilmişti aslında öyle olursa çok güzel olurdu bir de güzel bir efekt olursa tadından yenmez
oda olur inşallah kardeş bu arada bi an nete deyildim arkadaşlar sorularınaza biraz geç cevap verdim kusura bakmayın

eyup kardeş teşekkürederim evet ben rofs 3 le flash atmamıstım yardımların için çok sagol..su an fw yi yukledim ve kullanıyorum senın ve hazırlayan arakadasın emegine saglık
kardeş demiştim sana yanlışlık yapıyosun diye neyse sorunun düzeldiyine sevindim bu arada yardımların için eyvalah kardeş

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Teşekkurler............

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eyvalah iskender kardeş

Üst Alt