r@sim
Üye
Teşekur Ederim Kardeşim...
Güle güle kulan kardeş
Teşekur Ederim Kardeşim...
estami kardeş senin cevabın üzerine yeniden hard format attım tele ve yeniden fw yükledim tel ilk açılışta boş hafıza 76.7 mb ve temalara yine girmiyo..ilk kez fw atan biri de değilim flash atmadan önce defalarca kontrol ettim ama sonuç yine aynı
fw ye söylediğim birşey yok emeğe saygı duyan biriyimdir bilgisi olanda bilgisi olmayanda birşeyler diyor ona kızıyorum. müsait olduğunda konu mesajını bence şu şekilde yap daha güzel olur.
kardeş teşekürler haklısın olabilir belki daha detaylı olsa güzel olurdu ama sonuçta ben 1 sayfada wfde yapılan deyişikler eklenen programlar kaldırılanlar görseler kuruluım bilgisi ve ayreten jafla kurulum linkinide koymuşum burada ben bundan bişey anlamadım diyen ben artık başka bir sebep düşünürüm çünkü heşeyi yazdım belki senin dediyin gibi sıralı liste deyildir ama sonuçta yazılmış sadece biraz okumayı azıcık bilen biri okur ve anlar bazı detayları yazıp sayfayı şişirmenin bana göre anlamı yok az öz olarak düşündüm yinede bazı şeyleri eklerim tabi senin düşüncende bir yanlışlık yok çok sağol kardeşimözellikleri;
- şu özellik var
- şu özellik
- şunları kaldırdım
- ......
fw ye ait görseller
fw linkleri
jaf program linki
kurulum
1. jaf çalıştır
2 bb5 tıklayın
3. mode set factory ...... seçin crt 308 işaretli ise kaldırın
4. mcu yu tıkla şu dosya
5. ppm tıkla şu dosya
6. ape variant tıkla şu dosya
7 en son flash ı tıkla searching phone yazısını görünce açma düğmesine bir kere tıklayın işlemin bitmesini bekleyin
fw kurulduktan sonra dikkat edilmesi gerekenler
1. müzik dosyası
2. fotograflar için
3. hack vs
4....
gibi özellikleri yaz
en son güncel programlar var
msn - mum sms- ileri zamanlı sms gönderme - spb mobile - opera - ...... gibi çok kullanılanları bi paket yap kurmak isteyenlere bir link ver
ilk mesaj çok bitişik Türk milleti okumadan işlem yapmayı severiz biraz daha düzenli olursa kanımca daha güzel olacak. emek olarak zaten zamanından harcayıp fw yapmıssın basit sorulara yer verme hiç bilmeyen biri de rahat yükleme yapsın. yükledikten sonraki artıları ben yorum olarak zaten yazdım eksisini görmedim. bunu böyle yap dememin diğer nedeni çoğu kişi sayfaları okuyup yazmıyor sorununu direk yazıyor bazen bir kaç sayfa öncesinde aynı soruyu başkası sormuş oluyor o yüzden dedim yine de sen bilirsin
teşekürler kardeş güle güle kulanellerine sağlık
güzel görünüo
en azından mega yeni fw yapana kadar bu kullanılır gibi
eyup kardeş teşekkürederim evet ben rofs 3 le flash atmamıstım yardımların için çok sagol..su an fw yi yukledim ve kullanıyorum senın ve hazırlayan arakadasın emegine saglıkSenin Sorunu Ben Çözeyim En Son Yüklediğin Dosya rofs3 fpsx Olacak.
Bunu Gözden Kaçırmışsın. Şimdi Tekrar Dene...
oda olur inşallah kardeş bu arada bi an nete deyildim arkadaşlar sorularınaza biraz geç cevap verdim kusura bakmayıntam ekran menü bir de 2 gün önce çıkan bir sense teması vardı o olsa birde c6 da ev ekranı port edilmişti aslında öyle olursa çok güzel olurdu bir de güzel bir efekt olursa tadından yenmez
kardeş demiştim sana yanlışlık yapıyosun diye neyse sorunun düzeldiyine sevindim bu arada yardımların için eyvalah kardeşeyup kardeş teşekkürederim evet ben rofs 3 le flash atmamıstım yardımların için çok sagol..su an fw yi yukledim ve kullanıyorum senın ve hazırlayan arakadasın emegine saglık