Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

leventgaat

Üye
kardeş inan böyle bir sorun bizlerde yok ama yinede yardımcı olayım şimdi yuklerken sırasıyla hangi dosyayı hangi jaf modunda kulandın bi zahmet yaz birde indirdiyin rar dosyasının tam adını bana yaz

dostum en sonunda yapabildim ellerine sağlık teşekkür ederim....mcu ışığı yanmıyormuş gözümden kaçmış .....

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
dostum en sonunda yapabildim ellerine sağlık teşekkür ederim....mcu ışığı yanmıyormuş gözümden kaçmış .....

levent kardeş kaç kez belirtim bu fw sorunsuz diye şimdi yanlış anlama bu fw ye o kadar emek harcıyıroruz olumsuz yorumlar bu fw leri etkiliyor senden isteyim yazdığın olumsuz yorumları lütfen düzelt

--------------- Ekleme ---------------

estami kardeş özel msjına bak

buyukaptan

buyukaptan

Üye
v.52.0.007 de nasıl olcak ya:(

ahmet.220

Üye
kardeş emeğine o kadar çok saygı gösteriyorumki çok güzel bi iş çıkartmışsın ilk kes wf attım tele yükledim sorunsuz çalışıyor görsel olarak ta süper diyecek başka söz bulamıyorum tekrar TEŞEKKÜR ederim kadeşim

asilasil

Üye
şimdi bişi sorucam sakın sinirle cevap verme yorumları tek tek komple okuyamam soruldu mu diye :D Phoenix ile kurmak için ne yapmam gerekiyo direk bu dosyaları product klasörüne mi atmalıyım yoksa önce v52 nin orjinal dosyalarını mı indirip kurmalıyım . . navifirm ile inen 7 dosya var ve sende de 7 dosya var bunlar birbirini komple değiştirecekse navifirm ile dosya mosya indirmemeli miyim yoksa ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
asılasil kardeş öncelikle kızmam niye kızayım genelde jaf ile kurulum yapıldığndan kimse sormadı bende yazmadım eyer 1cisi navi ile başka bişey indirme verdyim fw yi rardan çıkar rm-356 klasörünü program files noki phonex pruduck klsörune taşı tlfnunu bağla pcye phonex aç scan diye arat ve yazılımı bulduğunda alta yazılım bilgileri yazar ve ubdate flaşa tıka flaş bilgileri gözükür son işlem flaşla ama ben jafla yüklemeni tavsiye ederim

ahmet 220 kardeş güle güle kulan

asilasil

Üye
asılasil kardeş öncelikle kızmam niye kızayım genelde jaf ile kurulum yapıldığndan kimse sormadı bende yazmadım eyer 1cisi navi ile başka bişey indirme verdyim fw yi rardan çıkar rm-356 klasörünü program files noki phonex pruduck klsörune taşı tlfnunu bağla pcye phonex aç scan diye arat ve yazılımı bulduğunda alta yazılım bilgileri yazar ve ubdate flaşa tıka flaş bilgileri gözükür son işlem flaşla ama ben jafla yüklemeni tavsiye ederim

ahmet 220 kardeş güle güle kulan
bu şekilde aynen denedim ve refurbishd kısmında hata aldım ama

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş phonex genelde sorun çıkarıyor o yuzden jaf tercih ediliyor jafı kur yoksa sitede indir kur nasıl kurulacağını sayfa 1de anlatım var

leventgaat

Üye
bu fw yi hazırlayan rasim arkadaşımıza çok teşekkür ederim.fw sorunsuzdur bende ilk baştan yükleyememiştim.fakat yazılanları en ince ayrıntısına kadarr yaparsanız.gözden bir şey kaçırmayın.o zaman oluyor fw de sorun olmuyor.bende yükledim ve kullanıyorum.emeğin için çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim.......

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler levent kardeş

bu şekilde aynen denedim ve refurbishd kısmında hata aldım ama
kardeş phonex genelde hata veriyor ve bu yüzden jaf tercih edliyor en iyisi jafı kur zaten nasıl yapılacağını anlatımda var

estami

Üye
Rasim üstadım cevapladım mesajı

numan baba

numan baba

Üye
Rasim kardeşim bu telefonu açtığımızda ana ekran varya daha menuye falan girmeden orda aşşada 2 tane yer var

1 telephone
2 e xplore

Şimdi ben e xplore yerine rehberi koymak iatiyorum ama nasıl olacak bulamadım yardımcı olur musun ?

Bıde kardeş ya ben h.kartına Müsic diye dosya açtım fakat görmedi yardımcı olurmusun

Revengeful

Emekli Yönetici
Tesekkurler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
şimdi kardeş o dediyin ev ekranı stndart o deyismez samsung ev ekranı kulan ilda ben onu kulanacam dıyorsan o öyle xporle sende kuruluysa zaten ona tıkladıgnda xporle açılır müsic klsörüne iyice bak doğru yaptığına eminmisin yukarda yazdığm gbi yap ve müzikleri oraya taşi tlfnunu yeniden başlat müzik çalarda kütüpaneyi yenile olacaktır

ahmet.220

Üye
slm ben sizden bi yardım almak istiyorum ev ekranını 6 lı yaptığımda kısayola menü yerine telefon eklemek istiyorum nasıl yapabilirim numara çevirerek arama yapamıyorum bu ev ekranında yardımcı olursanınz beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi çoklu ev ekranlarında deyişim olmuyor 6 lı ev ekranı standart deyişmez

slm ben sizden bi yardım almak istiyorum ev ekranını 6 lı yaptığımda kısayola menü yerine telefon eklemek istiyorum nasıl yapabilirim numara çevirerek arama yapamıyorum bu ev ekranında yardımcı olursanınz beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim
kardeş şimdi çoklu ev ekranlarında deyişim olmuyor 6 lı ev ekranı standart deyişmez

ahmet.220

Üye
slm youtubeden video izlerken internet tarayıcı kapanıyor bu sorun neyden olabilir

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ahmet kardeşim ben bu fw yaparken yutubeden sayısız deneme yaptım problem yoktu sebebi birçok etken olabilir ama sen cihazı resetle birde rom paçherden yamaların kapalı olduğundan emin ol

ahmet.220

Üye
izliyorum şuanda ama birkaç hata ile örneğin video ya tam ekran moduna tıkladığımda tepki vermiyor ekranı döndürdüğümde video donuk ama ses devam ediyor bu wf denmi bilmiyorum ama sorun değil önemli olan benim her soruma sabırlı bi şekilde en kısa sürede cevap yazmanız ve bana yardımda bulunduğunuz için size çok TEŞEKKÜR ederim...

Üst Alt