Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile
Sponsorlu Bağlantılar
ka'in
Üye
valla rasim kardeş bu fw nin hızına zor yetişmek harika tekrar emeyine sağlık
r@sim
Üye
Konu Sahibi
memnun olmaniza sevindim kardes
--------------- Ekleme ---------------
memnun olmaniza sevindim kardes gùle gùle kulanin
ka'in
Üye
kardeş hazır bir widget buldum bunu nasıl yüklerim acaba
r@sim
Üye
Konu Sahibi
kain kardeş dosya sisteminden bahs edersen yardımcı olurum
memoxxxxx
Üye
bence sis halinde yüklersen daha iyi bende hazır dosyalar denedim olmadı
r@sim
Üye
Konu Sahibi
kardeş elindeki dosyaların sistem bilgisini ver yardımcı olayım
memoxxxxx
Üye
şu an bana göre forumun en iyi fwsi bu denemediğimiz kalmadı eline emeyine sağlık usta
r@sim
Üye
Konu Sahibi
teşekürler kardeşim
enver_30
Üye
bunları yapmadan once tlf u hack lıyormuyuz yoksa dırek bu kurulum a mı gıdıyoruz ılk baslangıcıda anlatırmısın sana zahmet
kardeş hangisini kurdun ben de yüklemeyi düşünüyorum. Turbo mu yoksa en son ekleneni mi?
r@sim
Üye
Konu Sahibi
kardeş şu an 3 yazılımım yayında 3çüde sorunsuz 2 tanesi c6 tabanlı bu ise orjina 5800 yazılımına samsung hs ler entegre edilmiş üçüde sorunsuz ama bunu tavsiye ederim görselik bakımında
memoxxxxx
Üye
rasim ustad aslında bu cfw ne harika bir ev ekranı buldum ama yapamıyorum özleden bir görüşelim sen uygula harika bişey
bi hata var fotoraf ve ya video çekerken ses tuşu ile zoom yapımmıyor elle yapmak zorunda kalıyorsunuz basit görünebilir ama video çekerken insanın sinirini bozuyor
bi hata var fotoraf ve ya video çekerken ses tuşu ile zoom yapımmıyor elle yapmak zorunda kalıyorsunuz basit görünebilir ama video çekerken insanın sinirini bozuyor