güle güle kulan kardeşimEline sağlık
kardeş firawire yani kısaltılmışı cfw yani telefon romu yeniden hacklı rom yüküyorsun bunlar neler getirir daha güzel görünüm görselik telefonun hackleniyor garanti dışı bırakır ama geriye dönüş vardır telefonuna ait orjinal cfw yüklersin tekrar garanti sağlarsın telefonunu hafıza kartına yada pc ye pc süite ile yadeklersin nasıl yülendiğine dair bu konunun 1 sayfasında her şey anlatılmış yükleme konusundaHer şeyi okudum iyi hoşta bu işte biraz yeniyimde bir kaç sorum olacak.
Şimdi bu fw deiddiğimiz şey nedir? Telefonun işletim sistemine verdiğiniz ad mı? program mı? eklenti mi? yani neyin kısaltması bu? Ayrıca be verdiğiniz jafla kurulum linkide açılmıyor.
fw dediğiniz şey firmware sanırım bu durumda rom daki orjinal işletim sistemi ile bu yer değiştiriyor değil mi?
peki teli garanti dışı bırakacak bir işlem midir bu?
Eğer öyle ise telin içeriğinin yedeğini nasıl alabilirim? Herhengi bir durumda geri dönüş va mıdır?
Bu yapılan işlemleri ve fw denen şeyin nasıl yapıldığını giriş seviyesinden başlayarak detaylandırıp anlatan bir link verirseniz sevinirim.
bi hata var fotoraf ve ya video çekerken ses tuşu ile zoom yapımmıyor elle yapmak zorunda kalıyorsunuz basit görünebilir ama video çekerken insanın sinirini bozuyor
güle güle kulanın
kardeş şarjı normal e tabi mükemel de değilŞarj çok çabuk bitiyor maalesef.
eskiye nazaran yani orjinaline göre daha çabuk bitiyor nedeni bu samsung ev ekranı mı acaba?
teşekkürler kardeşim eline emeğine sağlık