Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

slm kardeş senin yaptığın bu wf ye mesaj okuyucu ekleyemiyorum telefonda gözükmüyor nasıl yapabilirim birde efektler ekliyorum hiç bir değişiklik olmuyor eski c6 wf herşeyi yapabiliyordum bana yardımcı olurmusun lütfen

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş msj okuyucu hazır dosyalar elinde varsa dosyaların yolu zaten beli rofs at paketle tamam effect olmaz widgetleri bozarsın

rasim kardeş fw yi iyice harap etim widget ekleyeyim derken ev ekranların hiç biri sağlıklı çalışmıyor

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tekrar tekrar demek lazım uğraş olmuyosa benim fw yi tekrar kurarsın

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol iskender kardeş

kardeş tekrar tekrar demek lazım uğraş olmuyosa benim fw yi tekrar kurarsın
eyvallah ustad vala sidede takip etim helal olsun kimse senin kadar konusunu bu kadar takip ve msjlara anında cvp vermiyor hergüzeliyi hak ediyoysun kaç kişiye msj yazdım adamlar ilgilenmedi

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bizim herkesi fikrine saygımız var sağol düşüncelerin için

ka'in

Üye
kardeş buna extra widget yüklenebiliri varmı o tarz sis halindeki prolar

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sitede araştır vardır mutlaka

kardeş cfw ne 1tane widget ekledim ama sen c6 yı çıkarınca onu kurdum 2 cfw ende süper

ya kardeş 2 arada bir derede bıraktın 2 fw nde harika hangisini kulanacağımızı şaşıdık

uyq4R

Üye
Ellerine Sağlık Teşekkürler..

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan kardeş

ka'in

Üye
kardeş bir adet fodafon ev ekranı buldum bunu nasıl ekleyebilirim yardımcı olsan

Isumairu

Üye

Bu mesajlar benim gördüklerim. Bunların dışında mutlaka böyle sorun yaşayan vardır.
Bende çok uğraştım ama çözdüm 77mb hafıza ve temalara girmiyordu. Galiba win7 kullananlarda oluyor sorun
indirdiğiniz FW yi

C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\rm-356 nın içine atın

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içerisinde RM-356 varsa silin. telefona ve hafıza kartına format atın ve kurun.

81.7mb telefon hafızası ve temalara giriyor..

arama geldiginde dokunmatik cevaplama reddetme tusları calısmıyor varmı bi yolu hacı

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu fw 10 larca kez denendi ve 81 le başlıyor bu fw şu an bakılma ve gösterim kulanımda rekora gidiyor 14 bin gösterimi geçti ve 8 bin kişi bunu kulandı 8bin kişiden 4 kişinin hata alması normaldir hatada kendilerinde kaynaklanıyor kurlumu anlatığım gibi yapanlar sorun yaşamamaktadır hata alanların şunları yapmalarını istiyorum 1 karta format atın 2 tlfna format atın 3 jafın sorunsuz çalıştığna enin olun 4 kurulum adımlarını aynen yapın 5 kurulumdan sonra son bir kez tlfna format atın ve kulanın farkı görün