T.serdar
Üye
Saolasin sabirsizlikla bekliyorum bir yerde gordun adranaline engine isimli birsey o ne oluyor aciklayabilirmisin ne ise yariyorhocam bu cumartesı scrıpt ve tweak paketı paylasıcam ıcınde ıse yarıyacak bısuru şey var![]()
Saolasin sabirsizlikla bekliyorum bir yerde gordun adranaline engine isimli birsey o ne oluyor aciklayabilirmisin ne ise yariyorhocam bu cumartesı scrıpt ve tweak paketı paylasıcam ıcınde ıse yarıyacak bısuru şey var![]()
Artış dovnload ekran hassasiyetiSaolasin sabirsizlikla bekliyorum bir yerde gordun adranaline engine isimli birsey o ne oluyor aciklayabilirmisin ne ise yariyor
WoowArtış dovnload ekran hassasiyeti
Daha az RAM kullanma
İndirimli /dbdata, /tarih /sdcard kullanımı *.db dosyalarını ve daha hızlı veritabanı erişimi mevcuttur. | Dünyanın ilk akıllı optimize sqlite
Daha hızlı disk erişim yoluyla remount script (noatime, engelli bariyer vb) | Dünyanın ilk akıllı tamiri
Daha iyi TCP ağ verimi tweaks ve 3G tweaks
Ton prop tweaks
Genel olarak daha İyi bir Performans ve Pil Ömrü
Daha az gecikme ile LMK Tweak ve Çeşitli VM Tweaks
Daha hızlı sd kart Okuma/Yazma! İşlevler

bütün ayarları yaptınmıKardeşim ben denedim dead trigger bile kastı ne oluyo anlamadım arkadaş![]()
video çekebilir misinkardeş müthiş bir rom asphalt fifa 0 kasma ile oynadım çok memnunum ilk defa wonderdan böyle performans gördüm
Saol hepsini mi yaptin ayarlarin o ram programini kurdunmu?normal google playden indirdim
Saol hocamevet kurdum yoksa zaten işe yaramz muhtemeln rom her zamanki rom
elimde video çekecek başka telefon yok ama video cekecek bişe yok zaten denilenleri uygula sende görceksin