Cyanogenmod 9 final'de Asphalt 8 Oynama Keyfi

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
hocam bu cumartesı scrıpt ve tweak paketı paylasıcam ıcınde ıse yarıyacak bısuru şey var :D
Saolasin sabirsizlikla bekliyorum bir yerde gordun adranaline engine isimli birsey o ne oluyor aciklayabilirmisin ne ise yariyor

Mücteba

Mücteba

Üye
Saolasin sabirsizlikla bekliyorum bir yerde gordun adranaline engine isimli birsey o ne oluyor aciklayabilirmisin ne ise yariyor
Artış dovnload ekran hassasiyeti
Daha az RAM kullanma
İndirimli /dbdata, /tarih /sdcard kullanımı *.db dosyalarını ve daha hızlı veritabanı erişimi mevcuttur. | Dünyanın ilk akıllı optimize sqlite
Daha hızlı disk erişim yoluyla remount script (noatime, engelli bariyer vb) | Dünyanın ilk akıllı tamiri
Daha iyi TCP ağ verimi tweaks ve 3G tweaks
Ton prop tweaks
Genel olarak daha İyi bir Performans ve Pil Ömrü
Daha az gecikme ile LMK Tweak ve Çeşitli VM Tweaks
Daha hızlı sd kart Okuma/Yazma! İşlevler

T.serdar

Üye
Artış dovnload ekran hassasiyeti
Daha az RAM kullanma
İndirimli /dbdata, /tarih /sdcard kullanımı *.db dosyalarını ve daha hızlı veritabanı erişimi mevcuttur. | Dünyanın ilk akıllı optimize sqlite
Daha hızlı disk erişim yoluyla remount script (noatime, engelli bariyer vb) | Dünyanın ilk akıllı tamiri
Daha iyi TCP ağ verimi tweaks ve 3G tweaks
Ton prop tweaks
Genel olarak daha İyi bir Performans ve Pil Ömrü
Daha az gecikme ile LMK Tweak ve Çeşitli VM Tweaks
Daha hızlı sd kart Okuma/Yazma! İşlevler
Woow :oke:

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

ekrembos123

Üye
    Konu Sahibi
deniyen arkadaşlar yorumları yazarsa daha iyi olur denemiyen veya farklı bi uygulama kullanan varsa bizimle paylasın hemde o konu veya program uzerinde bilgisi olan arkadaşlar bizi bilgilendirirler.

Wolf389

Wolf389

Üye
hafıza kartını dahili hafıza nasıl yapacaz

tcfb

tcfb

Üye
Kardeşim ben denedim dead trigger bile kastı ne oluyo anlamadım arkadaş :hmmm

T.serdar

Üye
Arkadaslar cwm den yedegi sd carta nasil alabilirim acil cevap yaxabilen olursa iyi olur

emrah166

Üye
Ben yaptim asphalti cok hafif kasmalar olarak oynadim ama.%95 rahat sekilde oynadim ama bu reohsofttan acikcasi korktum biraz basta yukledim sonra sildim onda bide o soyledigin ayarin disinda 512 mb swap yaptim ama asphalti calistirdi saol :)

cakalcarlos1234

Üye
kardeş müthiş bir rom asphalt fifa 0 kasma ile oynadım çok memnunum ilk defa wonderdan böyle performans gördüm

cakalcarlos1234

Üye
elimde video çekecek başka telefon yok ama video cekecek bişe yok zaten denilenleri uygula sende görceksin

T.serdar

Üye
Arkadaslar asphalt 8 i google playdenmi indirdiniz yoksa apk mi?

cakalcarlos1234

Üye
normal google playden indirdim

T.serdar

Üye
Ben ram programini kurmadim ama simdi oyun deniyecegim pc de cok apk dosyasi var

cakalcarlos1234

Üye
evet kurdum yoksa zaten işe yaramz muhtemeln rom her zamanki rom

Wolf389

Wolf389

Üye
@tcfb dead trigger da zorlanıyo diyor siz oynuyor diyosunuz anlamadım gitti

Üst Alt