Cyanogenmod 9 final'de Asphalt 8 Oynama Keyfi

Sponsorlu Bağlantılar

ekrembos123

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını dahili hafıza nasıl yapacaz

ayarlara gir ordan depolamaya gir sonra dokunmatik tüşlar varya soldakine bas orda depolama yapılandırması var ona bas sonra işaretle telefonunu yeniden başlatmayı unutma ...
Arkadaslar cwm den yedegi sd carta nasil alabilirim acil cevap yaxabilen olursa iyi olur
cwm moduna geç sonra backup and restore ye gir sonra (restore from/stroge/sdcard1) e bas backup alır o zaten..

turbocore

turbocore

Üye
galaxy ace 5830i için olanı yokmu bunun .:D.

ekrembos123

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 9 un ace versiyonunu kur olur yani

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
valla kardeşim ben bu programı bulalı 1 , 1.5 ay falan oldu ve inan telefonumda bi performans düşüklügü gormedim umarım arkadaşlarımdada hiçbi sorun olmadan kullanırlar tabi kendilerine kalmış denemek veya denememek.Tabiki boyle şeyleri soylemek gerek bilgisi olan arkadaşlar varsa gorduklerinde bizi bilgilendirirler bizim icin daha ii olur.

Doğrudur bro ellerine sağlıkta.. hani yazılım bu 1 olmaz 2 olmaz 3'te eline alırsın bi anda :) ama sen uyarını yapmışsın eline sağlık.

T.serdar

Üye
ayarlara gir ordan depolamaya gir sonra dokunmatik tüşlar varya soldakine bas orda depolama yapılandırması var ona bas sonra işaretle telefonunu yeniden başlatmayı unutma ...
cwm moduna geç sonra backup and restore ye gir sonra (restore from/stroge/sdcard1) e bas backup alır o zaten..
Saol

ekrembos123

Üye
    Konu Sahibi
beyler yapan arkadaşlar varsa yorumlarını atarlarsa başkalarıda bilgilenmiş olur.

tcfb

tcfb

Üye
Arkadaşlar ben bunu denedim kasmalar oldu . g wonder honey kullanıyorum turbo boostlu ufak kasmalar olsada . bundan daha iyi performans alabileceğim ikili varmı şuan çok fazla takip edemiyorum .

scope_123

Üye
Bizim wonder da daha iyisi olmuyor. Full performans ayarlarını yaparsak pil su gibi gider. En iyisi fazlasını aramaktan vazgeçmek ki ben böyle yapacağım telefonun kapasitesi belli. performansa yönelik ayarlar yapsak şarj gidiyor şarja yönelik ayarlar yapsak takılmalar oluyor. ikisinin ortası bir şeyle yeni tel alana kadar devam etmek bence.

• Beğen
Tepkiler: themotto
themotto

themotto

Üye
Bizim wonder da daha iyisi olmuyor. fu ll performans ayarlarını yaparsak pil su gibi gider. En iyisi fazlasını aramaktan vazgeçmek ki ben böyle yapacağım telefonun kapasitesi belli. performansa yönelik ayarlar yapsak şarj gidiyor şarja yönelik ayarlar yapsak takılmalar oluyor. ikisinin ortası bir şeyle yeni tel alana kadar devam etmek bence.
Aynen kardeşim. Çok zorlamanın anlamı yok şartları. Cihazın eti budu belli

T.serdar

Üye
S.a arkadaslar cm9 icin internetsiz radio varmi varsa link atabilirmisiniz

nimeemin

Üye
ya ben cwm den flashlayamıyorum yardım edermisiniz wipe işlemlerini filan epsini yapıyorum cwm6.0.45 2-3 kere denedim flashlarken ünlem veriyor yüklenmiyor ne yapmam gerekir

T.serdar

Üye
ya ben cwm den flashlayamıyorum yardım edermisiniz wipe işlemlerini filan epsini yapıyorum cwm6.0.45 2-3 kere denedim flashlarken ünlem veriyor yüklenmiyor ne yapmam gerekir
Cwm yi flash olarak mi kurdunuz odinlemi?

T.serdar

Üye
Flas olarak kurulanlarda boyle bir sorun oluyor bendede oldu odinle kurmanizi oneririm

nimeemin

Üye
windows 8 algılamıyor ki odini

T.serdar

Üye
Hocam flash diskin varsa tum dosyalari indirin bi internet kafe yardimiyla flaslayin

nimeemin

Üye
başka çözüm yok mu:)

nimeemin

Üye
kardeşim peki yedek yapsak bende yedeği yüklesem olur mu

themotto

themotto

Üye
başka çözüm yok mu:)
Öncelikle merhaba kardeşim. Sanırım cwm kurulumu konusunda sorun yaşıyorsun. Şöyle yap.
1-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1446593 Buradan cwm'u indir.
2-Play store dan terminal emulator uygulamasını yükle.
3-İndirdiğin cwm'u zip den çıkart. içerisinde recovery.img dosyası olacak. Onu telefonun hafızasına at.
4-Emulatör uygulamasına root erişimi verdikten sonra aç,
5-Sırasıyla aşağıdaki kodları gir.
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p13
Bu cwm'u kuracaktır.

Eğer şuan telefonun o durumda kaldı, hiçbir rom yüklenmiyor ve telefon açılmıyorsa tek çaren odin gibi duruyor kardeşim.

Üst Alt