Cyanogenmod 9 final'de Asphalt 8 Oynama Keyfi

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Selam arkadaşlar bir de beni dinleyin foruma şöyle bi göz atayım dedim :)

Oncelikle Zram ram işlemini yapmaz. Zram rami sıkıştırır. Daha akıcı olsa da performans düşüklüğüne neden olur. Yani ram swapla aynı değildir. Cwm ile ram swap yapmak tehlikelidir ve kullanılmaması gerekir. Roehsoftun programı, bu işlemi gerçekleştirebilir. Ancak bu işlemde yarardan çok zarar ver. Ram bellekleri sdcardlara göre onlarca kat hızlı ve dayanıklıdır. Eger kartınız class6dan aşağı ise performans alamazsiniz. Ayrıca sürekli kullandığınız karta ram swap yaparsanız en gec 2 ayda kartınızin hızı yerlerde sürünür. Bu işlem aynı kağıda sürekli yazı yazıp silmek gibidir. Kağıt bir süre sonra deforme olup yirtilir. Bu yüzden ram swap yöntemine asla BASVURMAYIN. onun yerine cm9 rc6+yoon kernel chronos sizin için yeterli olacaktır. G-wonder ve wonderlightin devamı gelecek. Sadece biraz zaman gerek. İyi kullanımlar :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve Mücteba

Mücteba

Mücteba

Üye

Oncelikle Zram ram işlemini yapmaz. Zram rami sıkıştırır. Daha akıcı olsa da performans düşüklüğüne neden olur. Yani ram swapla aynı değildir. Cwm ile ram swap yapmak tehlikelidir ve kullanılmaması gerekir. Roehsoftun programı, bu işlemi gerçekleştirebilir. Ancak bu işlemde yarardan çok zarar ver. Ram bellekleri sdcardlara göre onlarca kat hızlı ve dayanıklıdır. Eger kartınız class6dan aşağı ise performans alamazsiniz. Ayrıca sürekli kullandığınız karta ram swap yaparsanız en gec 2 ayda kartınızin hızı yerlerde sürünür. Bu işlem aynı kağıda sürekli yazı yazıp silmek gibidir. Kağıt bir süre sonra deforme olup yirtilir. Bu yüzden ram swap yöntemine asla BASVURMAYIN. onun yerine cm9 rc6+yoon kernel chronos sizin için yeterli olacaktır. G-wonder ve wonderlightin devamı gelecek. Sadece biraz zaman gerek. İyi kullanımlar :)

hocam sizi buralarda gormek çok guzel :D

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve -Emre
Wolf389

Wolf389

Üye
Artış dovnload ekran hassasiyeti
Daha az RAM kullanma
İndirimli /dbdata, /tarih /sdcard kullanımı *.db dosyalarını ve daha hızlı veritabanı erişimi mevcuttur. | Dünyanın ilk akıllı optimize sqlite
Daha hızlı disk erişim yoluyla remount script (noatime, engelli bariyer vb) | Dünyanın ilk akıllı tamiri
Daha iyi TCP ağ verimi tweaks ve 3G tweaks
Ton prop tweaks
Genel olarak daha İyi bir Performans ve Pil Ömrü
Daha az gecikme ile LMK Tweak ve Çeşitli VM Tweaks
Daha hızlı sd kart Okuma/Yazma! İşlevler
@D.A.R.K.O bunu paylaştınmı

Wolf389

Wolf389

Üye
Artış dovnload ekran hassasiyeti
Daha az RAM kullanma
İndirimli /dbdata, /tarih /sdcard kullanımı *.db dosyalarını ve daha hızlı veritabanı erişimi mevcuttur. | Dünyanın ilk akıllı optimize sqlite
Daha hızlı disk erişim yoluyla remount script (noatime, engelli bariyer vb) | Dünyanın ilk akıllı tamiri
Daha iyi TCP ağ verimi tweaks ve 3G tweaks
Ton prop tweaks
Genel olarak daha İyi bir Performans ve Pil Ömrü
Daha az gecikme ile LMK Tweak ve Çeşitli VM Tweaks
Daha hızlı sd kart Okuma/Yazma! İşlevler
bu özellikli bi program paylaşıcam demiştide

-Emre

-Emre

Üye
Acaba supremacy script mi

Wolf389

Wolf389

Üye
hayır sanırsam o darko söylemeden öncede vardı

rsmblz

Üye
gerçekten işe yarıyor asphalt 8 oynayabiliyorum isterseniz asphaltı oynadıktan sonra roehsoftu kapatabilirsiniz

Rhino Prime

Üye
stanndart stabilizite

ekrembos123

Üye
    Konu Sahibi

sende haklısın ama ben asphal 8 oynamaları için bişi gosterdim ve ben bu telefonda oynicam diye yemin ettim gibi bişi içimdeki hevesi aldım ve zaten z ram dedigin olayı suan kullanmıyom ama siz dediniz diye diyil benim hevesim geçtigi icin.İlk başlardada sizin yazdıgınız gibi şeyleri yazdılar saol kardeşim dedim bilgi verdin allah razı olsun ama boyna boyna yazmayın aynı şeyleri rica ediyorum

rsmblz

Üye

ben asphalt 8 i roehsoft olmadan oynayamıyorum çok kasıyor oyunu oynayacağım zaman roehsoft programını açıyorum telefona ya da sd karta fazla bir zararı olur mu ?

-Emre

-Emre

Üye
Arkadaslar 2011 yapimi bir telefonda neden bu kadar agir bi oyunu oynamak istiyorsunuz ? Anlamiyorum mantiginizi oyun oynamak istiyosaniz tablet alin bu telefon eski artik anlayin roehsoft da kartin icine ..... ugrasmayin .

Salih Ergun

Üye
kardeşler sd kart olmadık yerde çıktı hatası veriyo çözüm var mı yazılımsal ise çözümü ne

tylntrpn

Üye
her yazılanı yaptım ancak oyun hala kasıyor :agla2::agla2::agla2:

Üst Alt