Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
bu hafta güncelleme gelmedi acaba neden ?

ortak42

ortak42

Üye
Cm11 S3 için neden çok yaygın degil?
Cm11 varmı stabil sorunsuz S3 için ?

metin_tetikci

Üye
Nevarres Kardesım yardımın ıcın tesekkur ederım :)

metin_tetikci

Üye
Ben bu gece yuklucegım 5.38 i bakalım nasıl hızlı mı :) yazarım buraya -- Yükledim gençler stabil çalışıyor ve de benim batarya sorunum vardı kısmen guc tasarruf modu falan gelmıs hanı fark edıyor baya sarjım gıtmedı 1 saat yuzde 56 da kaldı. Antutu testı de 24000 ccıktı

Son düzenleme:
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Weekly 8 linki konuya eklendi

• Beğen
Tepkiler: hasan karadağ
bloodblade01

bloodblade01

Üye

Antutu testi gayet iyi. Bu skora en yakın 26 bin almıştım o da bu romun kendi kerneliyle.

bloodblade01

bloodblade01

Üye
boeffla-kernel-3.0-alpha10-CM12.0-NG-i9300.recovery.zip

Kernelim bu. Akıcılığı iyi oc yaptın mı süper rom. Ama bunların aynısını yaparak 4.4.2 s5 romunda pil tüketiminden daha memnundum. Hatta bunun yanından geçmez. Bu romda ekran açık olunca pile topla tüfekle tankla saldırıyor. Ölü olan beni 3 saat anca idare eden bataryayla o romda ( forumdaki) günü çıkarıyodum. (En az 12 saat). Ultra pil tasarrufu olsa bile yine dayanmaz. Ram 300 lerde 400 lerde. Screen off 200 mhz. Screen on 400 mhz olduğu halde 3 saatte ölü OLMAYAN bataryayla (1 saat whatsapp sadece) 4 saat ekran kullanımı weriyor. Daha ben oyun oynamadım program geliştirmedim. Yani genelde uykuda kalsa taş çatlasın 6 saat götürür. Bu rom performans romudur, bundan iyisini görmedim o konuda. Ayrıca hatalarda mevcut stabilite konusuna girmeyecem kesinlikle çünkü daha bayaaa zamanı war. Kısaca [emoji2] Yanında günlük 2-3 batarya taşıyan için günü hızlı we kaliteli bir şekilde çıkarır.

• Beğen
Tepkiler: ortak42
mcnpl4

mcnpl4

Üye
abarttigin kadar degil tabiki de. ben mobil veri acik kullaniyorum bazi gunler cok kurcalarim bazi gunler az ama hic yari yolda birakmadi. bugun farkli kernel ve romlar denerken sarji baya bi harcadim %2 kalmisti kendi guc tasarrufu devreye girdi mobil veriyi kapat onu bunu yap ugrastirmiyor ve 4 saat boyunca da o halde durdu sonra sarja taktim. normal bir kullanimla 4.5-5 saat ekran suresi rahatlikla alinabilir
suan %80 sarj ve internete mobil veriyle baglaniyorum ekran suresi 50 dakika. bu surenin buyuk cogunlugu tarayici hala sarj konusunda kotumser bakiyorsaniz en az bes gun denemenizi oneririm sonrasi daha oturakli oldugunu goreceksiniz. suan tek sikintisi son uygulamalar menusu acilirken animasyon duzgun degil. o da boeffla kerneli yukledikten sonra oldu

bloodblade01

bloodblade01

Üye

İşte bugünkü performans. Sen bnm dediğim romu yükledin mi? Kullan bunla olan farkı anlarsın.

bloodblade01

bloodblade01

Üye

[emoji2] ya arkadaslar performans modundan daha yüksek aldım antutu skorunu pil tasarruf modunda. Acaba yanlış mı yazmışlar nedir? Bu demekki bu pil tasarrufu işe yaramıyor [emoji5]

mcnpl4

mcnpl4

Üye

vaktim yok baska resim atamiyorum ama mobil veri hep acik sik sik tarayici biraz whatsapp ve telefon gorusmesi 2.30 saat ekran suresi kalan sarj %22
diger romlari uzun sure kullanmadim daha iyi oldugundan eminim ama abarti fark etmiyor benim icin ve rahatliktan odun vermem gerekiyor. boyle sade guzel ama o ekran suresini modern combatla bile almiyorum en azindan 1.5 saat gidecek kadar dayaniyordu oyunda ama artik oynamiyorum tekrar deneyim resim alma imkanim yok
pil ayarlarindaki tasarruf modunu denedim ise yaramiyor onun disinda boeffla ile de kendim ayarlamalar yaptim yine rezalet. en iyi dengeli. ama sarj %15 olunca normal tasarruf aciliyor orasi yine dengeli kaliyor oyle biraz daha iyi. kapali ugulamalarin internetini kesiyor baska biseyler var mi bilmiyorum da internet olayi bile iyi. internet kapali gibi oluyor ve pek sarj harcamiyor

Son düzenleme:
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
karrdeşim 8 in 7 den farkı nedır ?
Konunun altında linkten xda sitesine gidip bakabilirsin ama cyanogenmodların güncellemelirnde genelde iyileştirme yapılır yeni özellikler eklenmez