Qs Kitkati ben de cok severim ama degisiklik ariyor insan bir sure sonra, qs cok basit gelmeye basladi 
Qs kitkattan batarya konusunda cok memnundum stock rom gibi ekran veriyor mubarek, ama dedigim gibi yavan geldi bir sure sonra cyanogenmod a gectim memnunum batarya haricinde. Qs ten kesinlikle memnun kalacaginizi dusunuyorumsuan qs romundayim cm romunda yavas acilan twitter ve youtube bunda daha hizli aciliyor. animasyonlar daha yumusak ama sarj konusunda bahsedildigi gibi bi durum soz konusu degil simdilik. bir hafta deneyecegim bu romu
acikcasi guzel rom ama yine sikilir donerim cm12'ye. sarj konusun suana kadar belirgin bir fark yok. ama rom stabil. benim icin tek eksigi sanal tusun bu romda calismamasi. biraz daha kurcalarim belki sorun hallolur. ayrica twitter'in seri bir sekilde acilmasi cok hosuma gitti diger uygulamalar da ayni sekilde boyleQs kitkattan batarya konusunda cok memnundum stock rom gibi ekran veriyor mubarek, ama dedigim gibi yavan geldi bir sure sonra cyanogenmod a gectim memnunum batarya haricinde. Qs ten kesinlikle memnun kalacaginizi dusunuyorum
Bu romu denemedim ama resurection lolipop diye bir rom kurdum,1 saat zor dayandim tekrar qs ye dondum,iyiki backup almisim,note2 lolipop almazsa dogru duzgun lolipop kullanamayacagiz anlasildiacikcasi guzel rom ama yine sikilir donerim cm12'ye. sarj konusun suana kadar belirgin bir fark yok. ama rom stabil. benim icin tek eksigi sanal tusun bu romda calismamasi. biraz daha kurcalarim belki sorun hallolur. ayrica twitter'in seri bir sekilde acilmasi cok hosuma gitti diger uygulamalar da ayni sekilde boyle
Hemen deneyelimweekly 9 yayınlanmış
müzik çalara gir şarkıyı seç ordan zil sesi yap. yada rehber ayarlar ordan seç. ama zil sesini kendi parçalarından seçersen profil değiştirdiğinde falan eski haline dönüyor. yani en azından bende öyleydi.Dün gece yükledim weekly 8 ile 9 arasında pek bir değişim yok gibi dün bahsettiğim rehber durduruldu hatası almadım bu hoşuma gitti.Bir de bu zil sesi nasıl değişiyor anlamadım
hata almak istemiyorsan temiz kurulum yap sağlam olurPek bir değişiklik yok sadece cm kaynak kodlari guncellenmis ve bir iki ufak guncelleme ama yuklemeye degerbunu hicbir wipe yapmadan factory reset atmadan flashliyorduk degil mi ?
Yok kardeşim ben seçsem dahi zil seslerinde görünüyor ama telefon farklı çalıyormüzik çalara gir şarkıyı seç ordan zil sesi yap. yada rehber ayarlar ordan seç. ama zil sesini kendi parçalarından seçersen profil değiştirdiğinde falan eski haline dönüyor. yani en azından bende öyleydi.
aynen demek istediğim o zaten.Yok kardeşim ben seçsem dahi zil seslerinde görünüyor ama telefon farklı çalıyor