Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sarj daha hızlı gidiyorsa performans ayarlarından

ondemand-noop yaparsın

FINISHED
sarj daha hızlı gidiyorsa performans ayarlarından

ondemand-noop yaparsın

FINISHED

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

jongass

Üye
Ayarlar icin teşekkür ederim. Peki bu rom mu iyi yoksa resurrection remix veya bunun official versiyonunu mu yukleyeyim?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben bi temasek's bide normal cm12 yükledim.

şahsen affedersin ikiside *** gibi :) s3 için cm 12 yi biraz beklemek lazım yani ben öyle düşünüyorum

şuan qs 4.4.2 istediklerimi fazlasıyla karşılıyor.

jongass

Üye
Evet eksikleri var bazi kasmalar yasiyorum fakat sevdim ben lollipop u ve artik takipcisiyim, sorunların yavad yavas da olsa cozuluyor olmasi sebebiyle weekly versiyonu secmistim temasek's i degil. Resurrection ve liquidsmooth da vardi ama bu şimdilik en iyisi gibi ya kalalim bunda :) Qs Kitkati ben de cok severim ama degisiklik ariyor insan bir sure sonra, qs cok basit gelmeye basladi :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
suan qs romundayim cm romunda yavas acilan twitter ve youtube bunda daha hizli aciliyor. animasyonlar daha yumusak ama sarj konusunda bahsedildigi gibi bi durum soz konusu degil simdilik. bir hafta deneyecegim bu romu

jongass

Üye
suan qs romundayim cm romunda yavas acilan twitter ve youtube bunda daha hizli aciliyor. animasyonlar daha yumusak ama sarj konusunda bahsedildigi gibi bi durum soz konusu degil simdilik. bir hafta deneyecegim bu romu
Qs kitkattan batarya konusunda cok memnundum stock rom gibi ekran veriyor mubarek, ama dedigim gibi yavan geldi bir sure sonra cyanogenmod a gectim memnunum batarya haricinde. Qs ten kesinlikle memnun kalacaginizi dusunuyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Qs kitkattan batarya konusunda cok memnundum stock rom gibi ekran veriyor mubarek, ama dedigim gibi yavan geldi bir sure sonra cyanogenmod a gectim memnunum batarya haricinde. Qs ten kesinlikle memnun kalacaginizi dusunuyorum
acikcasi guzel rom ama yine sikilir donerim cm12'ye. sarj konusun suana kadar belirgin bir fark yok. ama rom stabil. benim icin tek eksigi sanal tusun bu romda calismamasi. biraz daha kurcalarim belki sorun hallolur. ayrica twitter'in seri bir sekilde acilmasi cok hosuma gitti diger uygulamalar da ayni sekilde boyle

kartal2378

kartal2378

Üye
acikcasi guzel rom ama yine sikilir donerim cm12'ye. sarj konusun suana kadar belirgin bir fark yok. ama rom stabil. benim icin tek eksigi sanal tusun bu romda calismamasi. biraz daha kurcalarim belki sorun hallolur. ayrica twitter'in seri bir sekilde acilmasi cok hosuma gitti diger uygulamalar da ayni sekilde boyle
Bu romu denemedim ama resurection lolipop diye bir rom kurdum,1 saat zor dayandim tekrar qs ye dondum,iyiki backup almisim,note2 lolipop almazsa dogru duzgun lolipop kullanamayacagiz anlasildi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
belli olmaz iyi hale gelir belki. ama cm romlarda youtube ve twitter gec acildigi icin sinir oluyordum qs ile rahatim. ve ultra guc tasarrufu acikken internete girerken bile rahat bu ozelligi cok sevdim. bunu kendime gore gorsellestirmeyi denerim cok hevesim gecerse yeniden cm12 kurarim yedek var zaten

M.Özcan78

M.Özcan78

Üye
Rom kullanım bakımından güzel fazla bir kasma problemi de yok yaşadığım sorunlardan biri çok sık olmasa da arada rehber durduruldu hatası alıyorum. Bir de konuşma sırasında hücresel veri bazen kopup geliyor.Diğer yönler bakımından gayet güzel rom sevdim bu lolipopu (:

• Beğen
Tepkiler: burak1553
pro.engineer

pro.engineer

Üye
weekly 9 yayınlanmış

pro.engineer

pro.engineer

Üye
pek bi değişiklik olduğunu sanmıyorum

M.Özcan78

M.Özcan78

Üye
Dün gece yükledim weekly 8 ile 9 arasında pek bir değişim yok gibi dün bahsettiğim rehber durduruldu hatası almadım bu hoşuma gitti.Bir de bu zil sesi nasıl değişiyor anlamadım

jongass

Üye
Pek bir değişiklik yok sadece cm kaynak kodlari guncellenmis ve bir iki ufak guncelleme ama yuklemeye deger :) bunu hicbir wipe yapmadan factory reset atmadan flashliyorduk degil mi ?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Dün gece yükledim weekly 8 ile 9 arasında pek bir değişim yok gibi dün bahsettiğim rehber durduruldu hatası almadım bu hoşuma gitti.Bir de bu zil sesi nasıl değişiyor anlamadım
müzik çalara gir şarkıyı seç ordan zil sesi yap. yada rehber ayarlar ordan seç. ama zil sesini kendi parçalarından seçersen profil değiştirdiğinde falan eski haline dönüyor. yani en azından bende öyleydi.

M.Özcan78

M.Özcan78

Üye
Valla kardeşim ben sıfır rom yükler gibi yükledim new rom install ve wipe yaptım zaten konudaki gapps da yanı şekilde yüklemen lazım

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Pek bir değişiklik yok sadece cm kaynak kodlari guncellenmis ve bir iki ufak guncelleme ama yuklemeye deger :) bunu hicbir wipe yapmadan factory reset atmadan flashliyorduk degil mi ?
hata almak istemiyorsan temiz kurulum yap sağlam olur

• Beğen
Tepkiler: M.Özcan78
M.Özcan78

M.Özcan78

Üye
müzik çalara gir şarkıyı seç ordan zil sesi yap. yada rehber ayarlar ordan seç. ama zil sesini kendi parçalarından seçersen profil değiştirdiğinde falan eski haline dönüyor. yani en azından bende öyleydi.
Yok kardeşim ben seçsem dahi zil seslerinde görünüyor ama telefon farklı çalıyor