Resurrection stabillik açısından en iyisi. Hatta 5.3.8 stabil versiyonu da çıktı deneyebilirsinn.Resurrection remix yuklemeyi düşünüyorum. bir fikri olan varmi bu rom hakkında ? yada en stabili hangisi ?
bence denemelisin gayet stabil romResurrection remix yuklemeyi düşünüyorum. bir fikri olan varmi bu rom hakkında ? yada en stabili hangisi ?
Romları wipe yapmadan kurarsanız telefon açılmazilk önce root atıp 5.0 yükledim sonra gapps paketini yapamadım sonra 4.4.4 yapıp 1 hafta kullandım sonra şarjı bitti bitiş o bitiş bidaha açılmadı samsung logosunda kalıyor . tekrar root attım philz yükledim 5.0 yükledim olmadı açılmıyor cynogenmod da kalıyordu . şimdi burda denedim yine aynı sonuç cynogenmod simgesinde kalıyor acil yardım ????
cm-11-20150302-NIGHTLY-i9300 denedim olmadıcwmden başka romlar yüklemeyi deneyin.
oda olmadı stock rom atın odinden
Romları wipe yapmadan kurarsanız telefon açılmaz
Kendi kerneli iyi demislerdi o yuzden kernel flaslamamistim ama romu tum wipelari yapip boefflayi gomunce daha stabil oldu sadece sarji biraz daha hizli gidiyor gibiben yukledigimde pegasusq - cfq daydi sizde nasıl olmaz ? boeffla kernel yükleyin
CM 12 NG VERSION
Resurrection 5.3.9 indirdim. Bi kaç gün içinde analizleri yazarım. [emoji1]Resurrection stabillik açısından en iyisi. Hatta 5.3.8 stabil versiyonu da çıktı deneyebilirsinn.
Mount tan datayıda sil.cm-11-20150302-NIGHTLY-i9300 denedim olmadı
cm-12-20150305-UNOFFICIAL-klte yine olmadı
cm-12-20141205-UNOFFICIAL-klte
cm-12-20141201-UNOFFICIAL-i9300
philz touch 6.0.4 olmuyor bir türlü açılmıyor
şimdide cynogenin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
simgesinde kalıyor 5 dakka sonra kapanıyor
kurmadan önce data factory / flash / dalvik wipe cahce yapıyorum zaten