Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Ekran açık olunca arkadaşın dediği gibi sarj çabuk bitiyor. bataryadan daha fazla akım çekiyor mu nedir böyle sarj azalması görmedim 4 dkda 100 den 95 e indi sarj :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende de oyle 100-96 arasi hizli dusuyor. yuzde hesabi yanlis olabilir. sadece 4-5'e bakarsak bir saat bile dayanmaz ve ben suan kullanamazdim telefonu. kullanmak istemeyen dogru duzgun denemeden yorum yapmasin cunku yorumlari gorup yuklemekten vazgeciyorlar ve onlar da kotulemeye basliyor kullanmis gibi. en az bir hafta kullanin degisiklik oldugunu farkedersiniz. son guncellemeden sonra olusan son uygulamalar animasyon hatasi daha yeni gecti hemen oturmuyor sistem. samsung romlarindan kotu olmasi zaten normal ama onceki cm surumlerine gore iyi. hesap kitap yapmak yerine gizleyin sarj yuzdesini kullanin. suan %46 sarj 5 saat bekleme ve 2 saat 20 dakika ekran suresi var. bu ekran suresinin 2 saati youtube'da dinledigim muziklerden. suan okuldayim mobil veri acik ve bu sarj beni aksama kadar whatsapp twitter tarayici derken rahat cikaracak. sizi ilk sayfada paylastigim ekran goruntusu bile tatmin etmiyor hala yerin dibune sokmaya calisiyorsunuz guzelim romu:D

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bizde 5 saat 15 dk ekran süresi aldık 20 saat beklemede. ama tam stabillige Erişemedi 5.1 ile daha iyi olur diye düşünüyorum

bloodblade01

bloodblade01

Üye

bloodblade01

bloodblade01

Üye
Ekran görüntüsü dert değil. Sen de koyarsın bende. Yalan söylemiyoruz. Ilk 2 si daha 2 haftalık orjinal bataryadan performans. Sonuç ortada yani. Telde 40 kullanıcı uygulaması war. Son 2 screenshout da aralıksız gta performansı. Isteyen yükler istemeyen yüklemez. Doğru neyse o. Şahsen bir rom yükleyeceksem böyle yorumlar olmasını çok isterim hep. Ayrıca performans olarak çok iyi dedim. Tek eksiği pil sorunu. O da attığım Screen den belli.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
diger romlar icin var mi peki ekran goruntun
ben oyun oynama suresinin abarti bir fark yapacagini sanmiyorum. en fazla yarim saat fark edebilir o da en fazla. sonucta telefon belli. samsumg romu kurunca note serisi yada xperia serisi gibi batarya performansi almiyorsun

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Resurrection remix yuklemeyi düşünüyorum. bir fikri olan varmi bu rom hakkında ? yada en stabili hangisi ?

Nevarres

Üye
Resurrection remix yuklemeyi düşünüyorum. bir fikri olan varmi bu rom hakkında ? yada en stabili hangisi ?
Resurrection stabillik açısından en iyisi. Hatta 5.3.8 stabil versiyonu da çıktı deneyebilirsinn.

jongass

Üye
Romu 10 dakika önce yükledim, öncelikle kasıyordu. Nedenini anlamak için ayarlarını kurcaladım biraz. I/O zamanlayıcısının deadline da olduğunu fark ettim ve ne yapacağımı bilemedim noop-deadline-row var cfq yok. Ne tür ayarlar yapmalıyım kernel atayım mı?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben yukledigimde pegasusq - cfq daydi sizde nasıl olmaz ? boeffla kernel yükleyin

CM 12 NG VERSION

batosnokia

Üye
Ne kadar ram kullanıyorum arkadaslar

sadreal

Üye
ilk önce root atıp 5.0 yükledim sonra gapps paketini yapamadım sonra 4.4.4 yapıp 1 hafta kullandım sonra şarjı bitti bitiş o bitiş bidaha açılmadı samsung logosunda kalıyor . tekrar root attım philz yükledim 5.0 yükledim olmadı açılmıyor cynogenmod da kalıyordu . şimdi burda denedim yine aynı sonuç cynogenmod simgesinde kalıyor acil yardım ????

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
cwmden başka romlar yüklemeyi deneyin.

oda olmadı stock rom atın odinden

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce root atıp 5.0 yükledim sonra gapps paketini yapamadım sonra 4.4.4 yapıp 1 hafta kullandım sonra şarjı bitti bitiş o bitiş bidaha açılmadı samsung logosunda kalıyor . tekrar root attım philz yükledim 5.0 yükledim olmadı açılmıyor cynogenmod da kalıyordu . şimdi burda denedim yine aynı sonuç cynogenmod simgesinde kalıyor acil yardım ????
Romları wipe yapmadan kurarsanız telefon açılmaz

sadreal

Üye
cwmden başka romlar yüklemeyi deneyin.

oda olmadı stock rom atın odinden
cm-11-20150302-NIGHTLY-i9300 denedim olmadı
cm-12-20150305-UNOFFICIAL-klte yine olmadı
cm-12-20141205-UNOFFICIAL-klte
cm-12-20141201-UNOFFICIAL-i9300
philz touch 6.0.4 olmuyor bir türlü açılmıyor

şimdide cynogenin

simgesinde kalıyor 5 dakka sonra kapanıyor
Romları wipe yapmadan kurarsanız telefon açılmaz

kurmadan önce data factory / flash / dalvik wipe cahce yapıyorum zaten

jongass

Üye
ben yukledigimde pegasusq - cfq daydi sizde nasıl olmaz ? boeffla kernel yükleyin

CM 12 NG VERSION
Kendi kerneli iyi demislerdi o yuzden kernel flaslamamistim ama romu tum wipelari yapip boefflayi gomunce daha stabil oldu sadece sarji biraz daha hizli gidiyor gibi

bloodblade01

bloodblade01

Üye
bloodblade01

bloodblade01

Üye
cm-11-20150302-NIGHTLY-i9300 denedim olmadı
cm-12-20150305-UNOFFICIAL-klte yine olmadı
cm-12-20141205-UNOFFICIAL-klte
cm-12-20141201-UNOFFICIAL-i9300
philz touch 6.0.4 olmuyor bir türlü açılmıyor

şimdide cynogenin

simgesinde kalıyor 5 dakka sonra kapanıyor

kurmadan önce data factory / flash / dalvik wipe cahce yapıyorum zaten
Mount tan datayıda sil.

jongass

Üye
Boeffla kernel ile sistem daha stabil ve kararli fakat sarj daha hizli gidiyor bilginize