Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

samet1422

samet1422

Üye
aynı ya farkı yokmus kardeşim kamerada google stack degılmış.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
stock derken orjinal romdaki kamerayi mi ariyordun. stock olan saf android kamerasi bir de google kamera var biraz daha ozellikli. onun disinda samsung kamerasi yuklenemiyor

samet1422

samet1422

Üye
aynı ya farkı yokmus kardeşim kamerada google stack degılmış.
stock derken orjinal romdaki kamerayi mi ariyordun. stock olan saf android kamerasi bir de google kamera var biraz daha ozellikli. onun disinda samsung kamerasi yuklenemiyor

ha bunu once deseydın :D yukledım bıle google kamerası var ama orjınal kamera daha ıyı tbıkıde onu sormustum ılk mesajda kardeşim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
bnde phonandroıdden ındrdım kurdum cynogenmod super bıse kasma takılma fln hıc bıse yok eger stock kamera varsa bu romda bunu kurayım ama dgerlerı gıbı google cameraysa denemeyım kardes ne dyrsun ?
ama bnm kullandıgım guc tasarrufsuz ful ınternetteyım bı gun rahat yetıyo :D
ekran süresi kaç alıyorsun kardeş bide mobil veridemi internet iyi gidiyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ekrana bakmadim da mobil veri acikti 12.30'dan beri. suan %47 sarj var. bu kendi ayarlarimla. normal durumda nasil olcak onu da yarin denicem. mobil veriye ragmen bence iyi gidiyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gorunuse gore sarj bittigimde 3-3.5 saat ekran suresi olacak ama iyi telefon gorusmesi muzik internet felan gun boyu seyrek seyrek rahat bi sekilde kullandim. genel olarak 12 saati gecen bir kullanimi var mobil veriyle. daha fazlasina da ihtiyacim yok
xda'da sarj acisindan onceki surumlere gore belirgin fark oldugunu yazanlar olmus. benim uzuldugum kisim kendi ayarlarimla ciddi bi degisim yapamam:D yine de bekleme suresi artiyor. kullaninca cok degisen bisey yok zaten mobil veri tuketiyor onun onune gecemem. tarayici whatsapp kullanmayinca bi anlami olmaz sarjin

Son düzenleme:
sat s3 al

sat s3 al

Üye
Gapps yükleyince playstore falandı gelioo

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar sim kartındaki numaraları görmüyor bunun bir çözümü var mı

-Oruc

-Oruc

Üye
Whatsapp sesli arama ozelligi geldimi ? Peki lollipop a
acaba bu roma uygun kernel link verebilirmisiniz acil

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadşlar si carttak inumaraları okumuyor bi yardımcı olsanız

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Whatsapp sesli arama ozelligi geldimi ? Peki lollipop a
acaba bu roma uygun kernel link verebilirmisiniz acil
suan link veremem ama kernele gerek yok yine de istersen xda s3 sayfasinda boeflla kerneli bulabilirsin. cm12 icin olanini indir

-Oruc

-Oruc

Üye
Kasintilar varmi sizdede bende arada kasm yapiyor ?

ortak42

ortak42

Üye
arkadaşlar ingilizcesi iyi olan bir bakabilir mi? s5 touchwiz modu var ama hangisi sorunsuz sürüm hangisi stock 4.3 ile uyumlu bilemedim?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Yayınlandığından beri kullanıyorum garip bir şekilde son 3 weekly sürümü temiz kurulum yapmama ragmen bende kasıyor.

-Oruc

-Oruc

Üye
evet kasmalar var çözümü varmı acaba yoksa haftaya düzeltilirmi dierki sürümde

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaslar boeffla kernel kullanip da kendi olusturdugum guc tasarrufu modunu test etmek isteyen varsa paylasmak istiyorum. son hazirladigim iyi gibi duruyor ama tek basima emin olamiyorum