Arkadaslar cm 12 yuklu s3. Telefonumu tuslari kitleyince reset atiyor. Tekrar baslatiyor. Ne yapmam lazim. Gercekten cok muzdaribim. Bilen arkadaslar yardimci olsalar cok iyi olcak.
Arkadaslar cm 12 yuklu s3. Telefonumu tuslari kitleyince reset atiyor. Tekrar baslatiyor. Ne yapmam lazim. Gercekten cok muzdaribim. Bilen arkadaslar yardimci olsalar cok iyi olcak.
bende stock kamera calisiyor ama kamera cami kirildi cok kurcalamadim hata varsa da bilmiyorum. sarj kullanimi daha iyi oldu. mobil veriyle felan gunu rahat cikariyorum. boeffla kernel kurdum kendime gore guc tasarrufy modu yaptim onla. gorunurde biraz daha iyi oluyor ama genis kapsamli deneyemiyorum bi gunum bi gunume uymuyor kullanim olarak
bnde phonandroıdden ındrdım kurdum cynogenmod super bıse kasma takılma fln hıc bıse yok eger stock kamera varsa bu romda bunu kurayım ama dgerlerı gıbı google cameraysa denemeyım kardes ne dyrsun ?
ama bnm kullandıgım guc tasarrufsuz ful ınternetteyım bı gun rahat yetıyo
bunda stock kamera var. kendi guc tasarrufu kapali olan uygulamalarin internetini kesiyor sadece. cok da kullanisli degil. bugun mobil veri tamamen kullanayim bakalim. ise yarar bi fark olursa ekran suresi ve boeffla ayarlarini paylasirim. surekli tasarruf modunda kullanmam zaten ama bazi durumlarda ise yarayabilir
bence google daha guzeldi ama photosphere gibi ozellikler calismaz oldu. romun ilk surumlerinde calisiyordu simdi cekimden sonra resim kayboluyor