Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bir süre sonra sıkılırsın merak etme :)

blues61

blues61

Üye
Mega.co.nz'ye ulaşamıyorum.Tekrar link atar mısın?

Son düzenleme:
42emre

42emre

Üye
kardeşim ben direk kuruyum mu bu romu? neden sordun dersen indirdiğim zip dosyasının içinde sistem dosyası boş. o yüzden sordum

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 42emre
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu roma geri dondum. diger romun kilit ekrani ve ultra guc tasarrufu cok guzeldi ama sanki elimde kalas vardi. stabil oldugu halde rahat kullanamiyorum. simdi rahatlik var. ve tekrardan eklemek istiyorum sarj konusunda denildigi gibi bi fark yok. sarj takintim olsa zaten 4.1.2 kurardim. dikkate deger bir fark yaratmayacaksa rahatimdan vazgecemem. ama ultra guc tasarrufu basariliydi bence
ayrica youtube twitter yada herhangi bir uygulamada asagi yukari yaparken cm romu daha akici bir sekilde calisiyor

blues61

blues61

Üye
Sizce cm12'mi daha iyi Blekote v3 mü

jongass

Üye
Blekota note 4 v4.0 daha iyi
Hız olarak cyanogenmod iyi ama şarjı biraz çabuk bitiyor
Bence çok kasıntılı bir rom yeteri kadar stabil değil şahsi kanaatim, onun yerine qs kitkat daha iyi stabilite-batarya performansı olarak.

42emre

42emre

Üye
beyler bu weekly olayıda nedir? her hafta gunceleme mi geliyor

simdiden sagolun. :karisti:

jongass

Üye
Son güncelleme ile rom stabilitesini kaybettigi icin qs kitkata geri dondum. Birkac haftaya yine yuklerim lollipop u

mcnpl4

mcnpl4

Üye
romda soyle bi dengesizlik var acinca 20-30 dakika berbat calisiyor bazen gereksiz hizli bazen yavas sonra sabit seri calisiyor. kapa ac yapinca yine ayni durum. o yuzden cok kapatmiyorum