Cyanogenmod 11 (Kitkat 4.4.2)

Sponsorlu Bağlantılar

lejyoo

Üye
Arkadaşlar ben rom'u kurdum fakat gapps paketi kurulurken error verdi ve dolayısıyla Google uygulamaları falan yüklenemedi yani telefonda google play veya google hesabı diye bir şey yok şuan... Bu durumu nasıl düzelteceğim hakkında fikri, bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum...? teşekkürler:)

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Arkadaşlar ben rom'u kurdum fakat gapps paketi kurulurken error verdi ve dolayısıyla Google uygulamaları falan yüklenemedi yani telefonda google play veya google hesabı diye bir şey yok şuan... Bu durumu nasıl düzelteceğim hakkında fikri, bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum...? teşekkürler:)

Farklı bir romdaki gapps paketini indir yükle

lejyoo

Üye
Farklı bir gapps paketi yükledim yine olmadı ardından eskisini yükledim bu sefer oldu... :) Teşekkürler...

Rockco

Üye
Teşekkürler arkdaşım :) babam ve annemin telefonlarını artık hızlandırdım uzun bir süre artık şu telefonları hızlandır demeyecekler bana :D
kurucak arkdaşlar kurulumu sorunsuz şekilde yaptım bir sorun ile karşılaşmadım :) en azından eskisinden hızlı oldu

kralour

kralour

Üye
Kardeşim rom linki kırık veya kaldırılmış cm11.0_codina.nova.20140605.zip bulamadım yeni link var mı ?