Cyanogenmod 11 (Kitkat 4.4.2)

Sponsorlu Bağlantılar

erdogandemirtas

erdogandemirtas

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 11 (Kitkat 4.4.2)
05 Haziran 2014 tarihi itibari ile Galaxy Ace 2 için stabil CM11 rom.

(Maclaw tarafından geliştirilen Kitkat romun son sürümüne adresinden ulaşabilirsiniz.)

CWM:
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

CM11 rom:

Gapps paketi:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: en-sel ve noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

ali_ozaslan

Üye
Bunu galaxy wonder icinde kullanabiliyor muyuz

dendirit

dendirit

Üye
orjinal midir bu kasma donma vb gibi sorunlar varmıdır ?

erdogandemirtas

erdogandemirtas

Üye
    Konu Sahibi
orjinal midir bu kasma donma vb gibi sorunlar varmıdır ?

Samsung'un orjinal romu değil. Kasma veya donma yok. Orjinal roma göre telefonun şarji daha çabuk bitiyor. Tüm custom romlarda olduğu gibi görüntülü görüşme ve radyo yok. Onun dışında herşey çalışır durumda.

dendirit

dendirit

Üye
neden daha çabuk biterki gereksiz uygulama sayısıda az orjinale göre kasmasıda az neden daha çabuk bitiyoki :/aklıma gelmişken ram kullanımı orjinal roma göre dahamı azdır yani sistemin kullandığı ram ?

erdogandemirtas

erdogandemirtas

Üye
    Konu Sahibi
neden daha çabuk biterki gereksiz uygulama sayısıda az orjinale göre kasmasıda az neden daha çabuk bitiyoki :/aklıma gelmişken ram kullanımı orjinal roma göre dahamı azdır yani sistemin kullandığı ram ?

Ram kullanımında azalma var. 4.1.2 de problem sadece sık sık telefonun kilitlenmesi ise Geliştirici Seçenekleri'nden "GPU görüntülemeyi zorla" ya bir tik atın. İşe yarıyor. En azından benim telefonumda.

dendirit

dendirit

Üye
Bu dediginiz 4.1.2 icinmi gecerlidir ?

erdogandemirtas

erdogandemirtas

Üye
    Konu Sahibi
erdogandemirtas

erdogandemirtas

Üye
    Konu Sahibi
Bu dediginiz 4.1.2 icinmi gecerlidir ?

Telefon rootlu ise orjinal rom da da gereksiz uygulamaları Link2sd ile dondurabilir veya kaldırabilirsin. (Google+ , Hangout, Mini Not, Polaris Office, Yahoo Finance vs.. Ama sistem uygulamalarına dokunmamak lazım.)

muvahhid2008

muvahhid2008

Üye
:tşk:

dendirit

dendirit

Üye
Kamerası rehberi falan nasıldır ? şuan cm 10.2 kullanıyorum onun üstünemi kurucam verilerim kaybolurmu ?

en-sel

en-sel

Üye
Hocam şuan cm10.1 kuianıyorum gayet de memnunum bu romu kursam daha iyi olurmu deneyen varmı arkadaşlar...

dendirit

dendirit

Üye
10.2 kur istersen (4.3.1) bunu kullan şimdilik cm 11 i pek deneyen yok sanırım ama 10.2 yide öneririm konu açtım zatenşimdi tamamen stabilmi eskiden küçük buglar dışında ne sorunu vardı ?

• Beğen
Tepkiler: Pckopat*
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
ben team canjiya nin cm11i kurdum.zram var.swap ile ram genisletilemiyor bu yuzden.ne yapmaliyim?

Pckopat*

Pckopat*

Üye
bence
ben team canjiya nin cm11i kurdum.zram var.swap ile ram genisletilemiyor bu yuzden.ne yapmaliyim?
bence cm 10.2 yi kur ram 624 görüyo antutu 8230 sana kalmıs team canj. pek stabil deil

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
bence

bence cm 10.2 yi kur ram 624 görüyo antutu 8230 sana kalmıs team canj. pek stabil deil

cm11 de ram 624 ve antutu 10927 cikti stabil kullanyom ancak ram expender ile rami genisletemyom 10.2 de ram expender ile ram genisliyormu?