Cyanogenmod 11 (Kitkat 4.4.2)

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
Arkadaşlar ben bu romu kurmak istiyorum şuan jb deyim ancak acayip kasma var. Kullanan arkadaşlar varsa görüşleri nelerdir?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar ben bu romu kurmak istiyorum şuan jb deyim ancak acayip kasma var. Kullanan arkadaşlar varsa görüşleri nelerdir?
Hiç kasmaz. En hızlı romdur direk kur pişman etmez.

dendirit

dendirit

Üye
spoiler indire basıyorum indirmiyo

en-sel

en-sel

Üye
Rom harika hoşuma giden yanları bildirim çubuğuna tıklayınca uyku moduna giriyo bildirim çubuğu şeffaf şarjı da ikibuçuk gün gidiyo :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bu romu kurduktan sonra. 2.3.6 ya dönmek istersen ne yapmam lazım, dönünür mü

en-sel

en-sel

Üye
Bulutut çalışmıyor bende mi var sıkıntı bilemiyorumm

gariba_tr14

Üye
telefonu 4.2.2 cm11 yaptımda
root edemedim nasıl root ederim acil lazım :) yardımcı olrmusunuz

Rancho

Rancho

Üye
Nasıl kuracağımızı da anlatır mısın ?

Rancho

Rancho

Üye
Dün gece ben bunu yükledim rehberimdeki kişileri göstermedi
Sim kartta kişi yok dedi orjinal romu geri yüklemek zorunda kaldım.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Dün gece ben bunu yükledim rehberimdeki kişileri göstermedi
Sim kartta kişi yok dedi orjinal romu geri yüklemek zorunda kaldım.

Rehberde ice dısa aktar diye bi secenek var onu kullanıp sim karttaki kisileri telefona aktar sorun cözülür

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
Ben bu romu 1 ay kullandim asphalt 8 gta san andreas fifa 12 oyunlari kasmadan oynadim cok guzelbi rom orda novathor diye bi program var orda usb otg acip kapa var ve telefon hafizasi degistirme vardir ve daha fazlasi ama tek sorun telefon sıkışıp dondugu zaman reset atiyor saygilarla :-D

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4
en-sel

en-sel

Üye
Ben bu romu 1 ay kullandim asphalt 8 gta san andreas fifa 12 oyunlari kasmadan oynadim cok guzelbi rom orda novathor diye bi program var orda usb otg acip kapa var ve telefon hafizasi degistirme vardir ve daha fazlasi ama tek sorun telefon sıkışıp dondugu zaman reset atiyor saygilarla :-D
:D

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye

:) size katılıyorum

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
O sorun giderilirse kullanıcam ben suan lite rom kullaniyorum ve s4 rom app lerini kendimce portladim cm 11 gelişirse hep kullanirim Bu benim kendimce yaptigim romdurBişey sorucam bu spoiler nedir aciklayan varmidir

Son düzenleme:
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
O sorun giderilirse kullanıcam ben suan lite rom kullaniyorum ve s4 rom app lerini kendimce portladim cm 11 gelişirse hep kullanirim Bu benim kendimce yaptigim romdurBişey sorucam bu spoiler nedir aciklayan varmidir

Liquit smooth var cm11 gelismis hali ve bug falan yok sorunsuz aynı zamanda hızlı kullanmanızı tavsiye ederim

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
Link atarmisiniz peki bu bahsettikleri spoiler nedir