Hiç kasmaz. En hızlı romdur direk kur pişman etmez.Arkadaşlar ben bu romu kurmak istiyorum şuan jb deyim ancak acayip kasma var. Kullanan arkadaşlar varsa görüşleri nelerdir?
telefonu 4.2.2 cm11 yaptımda
root edemedim nasıl root ederim acil lazımyardımcı olrmusunuz
Nasıl kuracağımızı da anlatır mısın ?
Dün gece ben bunu yükledim rehberimdeki kişileri göstermedi
Sim kartta kişi yok dedi orjinal romu geri yüklemek zorunda kaldım.
Ben bu romu 1 ay kullandim asphalt 8 gta san andreas fifa 12 oyunlari kasmadan oynadim cok guzelbi rom orda novathor diye bi program var orda usb otg acip kapa var ve telefon hafizasi degistirme vardir ve daha fazlasi ama tek sorun telefon sıkışıp dondugu zaman reset atiyor saygilarla :-D

Ben bu romu 1 ay kullandim asphalt 8 gta san andreas fifa 12 oyunlari kasmadan oynadim cok guzelbi rom orda novathor diye bi program var orda usb otg acip kapa var ve telefon hafizasi degistirme vardir ve daha fazlasi ama tek sorun telefon sıkışıp dondugu zaman reset atiyor saygilarla :-D
size katılıyorumO sorun giderilirse kullanıcam ben suan lite rom kullaniyorum ve s4 rom app lerini kendimce portladim cm 11 gelişirse hep kullanirim Bu benim kendimce yaptigim romdurBişey sorucam bu spoiler nedir aciklayan varmidir
Galaxy Ace 2 i8160 - [ROM] [4.4.4_r2] [OFFICIAL] LiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina [08/14] [TN](LinklerYenilendi) - MaxiCepLink atarmisiniz peki bu bahsettikleri spoiler nedir