Galaxy S4 Mini İ9190 Cyanogenmod 11 Installation aborted sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
Grefenyde uyutunca uygulama bildirimi geliyormu haci
Bazı uygulamalarda gelmeyebiliyor.
Ör=Whatsapp.
Bunun için greenify ayarlar bölümünde bildirimlerle ilgili seçenek var. Oraya bir bak istersen

papeynk

papeynk

Üye
Eyw sen nerelosin haci

papeynk

papeynk

Üye
Balikesir savastepe hacı

papeynk

papeynk

Üye
Yoksa sendemi balikesir

qradyant

qradyant

Üye
Ben Genel konuştum :) dediğim gibi Sivaslıyım

papeynk

papeynk

Üye
Hmm. Haklisin

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
kendi cihazımda yaptıklarımı aynen aktarıyorum :) Öncelikle cihazında hiçbir şekilde başka bir paket kurulu olmamalı yani saf samsung bulunmalı ilk günkü gibi eğer değilse öncelikle linkinden orjinal romu odin yardımı ile yükleyelim :) daha sonra [ROOT] Galaxy S4 Mini I9190 - 4.4.2 Kitkat ROOT + Recovery Menü Yükleme Anlatım - MaxiCep konusundan root ayarlarını yapalım :) Root ayarlarını yaparken linkinden CM 11 in en güncel halini indireleim adresindende 4.4.2 uyumlu GAPPS leri indirelim :) Root işleim bittikten sonra bu indrirdiğimiz 2 dosyayıyada telefonda kolay ulaşabileceğimiz bir noktaya usb yardımı ile taşıyalım. Ve asıl işlem şimdi başlıyor :) Recoveryi açıyoruz ve Wipe Data/Factory Reset işlemini gerçekleştiriyoruz daha sonra advanced bölümüne giderek Wipe Cache Partition (Optional) işemini seçiyoruz bu işlemleri yukarıda belirttiğim gibi telefonun en saf halini alması için yapıyoruz. Daha sonra Install Zip from SD card seçeneğinden CM11 i buluyoruz yüklüyoruz yükleme tamamlandıktan sonra yine Install Zip from SD card seçeneğine geliyoruz bu seferde GAPPS dosyasını yüklüyoruz yükleme tamamlandıktan sonra Reboot System seçeneğine tıklıyoruz ve Cyanogenmod 11 Hayırlı Olsun Telefonun Coşmaya Hazır :)

Allah razı olsun kardeş bu yazdan beri uğraşıp yapamıyordum şimdi yaptım telefon açılıyor cyanogenmod yazısı geldi dönüp duruyor inş. açılır çok saolasın :)
Hocam bide cyanogenin kendi tema vitrininimi yoksa başka tema filan önerirmisiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Bilgehan94
Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Allah razı olsun kardeş bu yazdan beri uğraşıp yapamıyordum şimdi yaptım telefon açılıyor cyanogenmod yazısı geldi dönüp duruyor inş. açılır çok saolasın :)
Hocam bide cyanogenin kendi tema vitrininimi yoksa başka tema filan önerirmisiniz ?
Kendi Tema vitrini dışında Google Playde veya XDA forumda bir çok tema var CM11 diye aratarak Google Playde temaları bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: cccyasinreyiz
cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Blackmart alpha kullanacağım tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: Bilgehan94

papeynk musa

Üye
qradyant kardesım senın verdıgın dokunmatık cwmde olmadı aynı status 7 hatası aldm bende s5 projeck kurdum onuda sen paylaşşmışşın 1 gun oldu galerı druduruldu hatası aldm ayarlar durduruldu hata coklu oencere durduruldu hatası :((((((((((((

Üst Alt