Cyanogen Mod ve Whatsapp Sorunsalı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cyanogen Mod ve Whatsapp Sorunsalı
Bu moda her geçtiğimde mutlaka bir engel çıkıyor karşıma. Bu sefer de whatsapp sorun çıkarttı. Kaldırıp tekrar kurdum ama nafile. Mesaj sesi geliyor ama mesaj görünmüyor. Kimden geldiğini bile göremiyorum ki mesajın içeriğini de haliyle göremiyorum. Cyanogen mod 10.1 eylül ayı güncellemesi. Acaba bunun bir çözümü yok mudur? Sırf bu yüzden stock roma geri dönmek zorunda kaldım.

s6500d. Mini 2 modeli telefon. android 4.2.2 için cyanogen mod 10.1.

The Shadow

The Shadow

Üye
Ya bunlar genel sorunlar, zaten whatsapp ı ilk kurduğunda yazı çıkıyor whatsapp custom romlarda stabil çalışmayabilir diye maalesef ki. Bende de ace 2 var mesela kitkat aosp lerini kurduğumda otomatik indirme ayarlarını açsam bile inmiyor resimler vb. var yani öyle hatalar. Katlanacaz artık ya da stock a geri dönecez mecbur :)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haklısın. Yine de sorunun whatspp'tan değil de titaniumun recovery özelliğindeki hatalardan kaynaklandığını fark edince cyanogene geri döndüm.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bro cyanogenin offical romlarinda sikinti olmuyor unofficallerde her turlu sikintilar olur :)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bro cyanogenin offical romlarinda sikinti olmuycalie her turlu sikintilar olur :)
Benim yuklledigim unofficial ve hicbir sikinti yok. Official denedim mi hatirlamiyorum ama kamera calismiyordu. Ta ki 7.7 buildi kurana kadar. Simdi temiz.

byAndroid

byAndroid

Üye
Benim yuklledigim unofficial ve hicbir sikinti yok. Official denedim mi hatirlamiyorum ama kamera calismiyordu. Ta ki 7.7 buildi kurana kadar. Simdi temiz.
Yani cihazdan cihaza degisiyor bazilari sorunsuz olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994

Üst Alt