Cyan güncellemesinden sonra kelime tahmini sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Tahmin olayı iki türlü oluyor. Birincisi kelimeyi yazarken yazmak istediğimiz kelimeyi tahmin edip öneriyor. "gor" yazınca "görüşürüz" önermesi gibi. İkincisi ise bir kelimeyi yazdıktan sonra onun peşinden gelebilecek uygun kelimeleri öneriyor. "iyi" yazdıktan sonra "geceler, akşamlar, günler vb." gibi. Bendeki sorun birinci bahsettiğim tahmin üzerine. İkincisini az çok doğru tahmin ediyor.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Tahmin olayı iki türlü oluyor. Birincisi kelimeyi yazarken yazmak istediğimiz kelimeyi tahmin edip öneriyor. "gor" yazınca "görüşürüz" önermesi gibi. İkincisi ise bir kelimeyi yazdıktan sonra onun peşinden gelebilecek uygun kelimeleri öneriyor. "iyi" yazdıktan sonra "geceler, akşamlar, günler vb." gibi. Bendeki sorun birinci bahsettiğim tahmin üzerine. İkincisini az çok doğru tahmin ediyor.
aynen, sonraki öneriden çok anlık düzeltme algoritmasında sıkıntı var
neyseki gdr1 ile düzelecek :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
önceden kelime değil cümleyi tahmin ediyorlardı. çok seviyordum bu özelliğini. ama güncellemeyle beter oldu. kotu kötüye çeviremiyor. bir kaç kez elle çevirince tahmin etmeye başlıyor umarım eskisi gibi olur.
evet şuan dediğiniz gibi. ikinci dediğinizi önceden çok daha iydi şuan idare eder durumda ama birince dediğiniz çok kötü durumda.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar benim L920 de tahminler sürükleyerek yazmada da normal yazmada da çok başarılı. Yukarıda arkadaşın bahsini ettiği "Görüşürüz" kelimesini bile çok rahat tahmin ediyor. Bunun sebebini anlamış değilim ama sanki eksik bir şeyler var. Sorunu olan arkadaşların belkide telefonlarını yeniden sıfırlayıp güncellemelerinde fayda olabilir.
aynen benim 920dede gayet iyiydi

Masquerain

Masquerain

Üye
Bu sorunu bende yaşıyodum ve bu sorunu yaşadığımda klavyenin tahminlerini sıfırlamak gibi bi seçenek vardı.Yani tarayıcı geçmişini siler gibi klavyenin tahminlerini sıfırlıyosunuz.Ben bu şekilde yaparak bu sorunu çözüyodum.Bunu yaptıktan sonra tahminler gayet düzgün oluyodu.Tabi bi 15-20 dakika klavye sizin yazı yazma stilinizi kavraması için zaman tanımanız gerekiyor :)

Üst Alt