CSGO Lag sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Nozomyena

Üye
    Konu Sahibi
CSGO Lag sorunu
Arkadaşlar denemediğim şey kalmadı internet kablosunu bile değiştirdim csgo güncellemesinden sonra lag oluyo sadece csgo da oluyo diğer oyunlarda problem yok ve csgo yu çevrimdışı botlar ile oynadım yine lag oldu, yardım edebilecek var mı?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sisteme gerçekleştirdiği bir güç olabilir yeni güncellemenin. Modeme bir port açmayı da deneyebilirsin;

Aynı modeme bağlı iki bilgisayar, aynı anda CS:Go’ya girdiğinde, bazen oyundan kopmalar yaşanabiliyor. Bu sorunu aşmak için modeme port açmanız gerekiyor. Her modemde farklıdır ancak ben kendi modemimde, Asus N14u’da nasıl yapıldığını anlatayım.
-Her modemin bir adresi vardır. Benimki 192.168.1.1 şeklinde. Tarayıcının adres çubupuna bunu yazıyorum.
-Karşıma modemin menüsü çıkıyor. Buradan “WAN” a tıklıyorum.
-“Port yönlendirme” sekmesine giriyorum. Buradan her iki bilgisayarın ip adresi ile port açacağım.
-Önce port yönlendirmeyi etkinleştiriyorum.-Yerel IP kısmına kendi ip adresimi yazıyorum. Siz de ip adresinizi öğrenebilirsiniz.
-“Bağlantı Noktası Aralığı” ve “Yerel Bağlantı Noktası” kısımlarına 27000 ve 27015 arası bir rakam yazıyorum. Her bilgisayarınki farklı olmalı.
-Protokol kısmından UDP’yi seçip ekle diyorum ve kaydediyorum. Bu kadar.

Buğra

Buğra

Admin
Ping değerleriniz nedir ? ve kullandığınız internet fiber mi vdsl mi yoksa adsl 8mb hızı mı var ?

benim 25mb süperonline fiber var ama csgo da sunucusuna göre 70-100 arası pingim oluyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sistem arkaplanda güncelleme vs yapıyor olabilir
ayrıca botlara karşı Pinginiz max 5 ms olur
eğer botlara karşı bi lag oluyorsa internetten olmayabilir
PC'nin donanımlarından kaynaklı bi grafik lagı oluşuyor olabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt