Crysis 2, tuş kombinasyonu, silahlar, bug sorunu, sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
Crysis 2, tuş kombinasyonu, silahlar, bug sorunu, sorunu
Arkadaşlar öncelikle sizin için vakit ayırıp bu yazıyı yazdığım için bir teşekürü çok görmeyin...

Arkadaşlar kim bu emeğimi çalıp yeni konu açıpta yayınlar veya başka bir sitede sunarsa hakkım helâl deyildir...
Arkadaşlar 1 teşekürü çok görmeyelim lütfen ve düşüncelerinizi yazmayı unutmayın.
Ayrıca sorularınıza hemen cevap veremeye bilirim bunun için sizden af diliyorum.

:D LİNK :D

telefondan girdiğim için farklı bir siteye yükledim siteye giremeyen arkadaslar dns adresinizi değiştirin yada alttaki eklentiden indirin.

bir teşekürü çok görmeyin lütfen

Evet arkadaslar düşüncelerinizi bekliyorum. :D :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: delrico ve Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Paylaşımın içeriğini açıklarmısın biraz dosyalar neyle alakalı? ne işe yarar?

fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları indirip okuyun içerisinde hangi tuşlar ne işe yarar, silahlar kullanımı, oyundaki nano katalizör bug sorunu, k3y sifresi Detaylı açıklamalar yapmış bulunmaktayım doc. Dosyası ve bilgilendirme amaçlı yazdım çoğu arkadaşlarımız farklı sitelerde çözüm aradığını gördüm onların sorularına cevap vermek için böyle bir açıklama yaptım. Ama bunu yapmamın başka bir sebebi daha var o arkadaşları maxicep.com a üye etmek ve maxicep üyerini arttırmak maxicep.com u tanımayanlarında böylelikle öğrenmesini bekliyorum. umarım işe yarar ayrıca sizede faydalı olmayı düşünüyorum.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkür ederiz faydalı konu için konu başlığına böyle bir açıklama yaparsanız dosyayı indirmeden önce ne indirdiklerini bilmeleri için iyi olur diye söyledim. ve diğer sormam daki sebep oyunlar için hile paylaşımı yasak oluduğundan. dosyayı indirip eklenti haline getirecem vermiş olduğunuz upload sitesi yasak olduğundan dns olmadan girilemiyor.

fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar dns adresinizi
208.67.222.222
208.67.220.220
olarak değiştirerek girerseniz indirebilirsiniz. Ayrıca dosyada hile hack vs. Kesinlikle yokur.
Kusura bakmazsan bir şey sorucam eklenti haline getiricem derken eklentinin anlamını bilmiyorum anlamını acıklayabilirmisin rica etsem.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Dosyayı eklenti haline getirdim, emeğin için teşekkürler.

fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
tesekur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt