Evet nihayet çözüldü sorun arkadaşlar şimdilik arkadaşın sölediklerini yaptıktan sonra dns ayarını 8.8.4.4 yapın ve youtube karşınızda cydia danda youtubefix1 yükledim ben
arkadaşım telefonum 8gb 3g 3.1.3 wifi problemi vardı.tüm yazılanları yaptım hiçbir değişiklik yok.birde üstüne üstlük telefon internete bağlanmıyor.safari çalışmıyor.^^hücresel veri ağı etkinleştirilemedi^^ uyarısı veriyor.ne yapmalıyım.teşekkürler
selam ben fransadan iphone 2g aldım yiğenimden burda 1 yıldır kullanmaktayım kayıt ettırdım fakat arasıra donuyor ve 3.1.3 yazılı var yenısını nasıl ve nerden yukleyıp donmaları ve dıger sorunları cözerim.yardımcı olursan sevınırım.
paylasimda bulunan anlatimi yapan arkadastan allah razi olsun..sygic aura yuklemistim bir türlü kullanamiyordum yazilanlari yaptim ve evin icinde bile uyduya baglaniyor..tesekkur ederim arkadas
--------------- Ekleme ---------------
yalniz kücük bir sorun var...sygic aura da gps normal calisti ama cihaz net e baglanmiyordu...benim kartta internek paketi var acik yani süresiz devemli acik ...
yüklediklerimi sildikten sonra cihazi acip kapattim net duzeldi ama gps gitti...
merhaba benim tel 3g 8 gb wifi ve youtubede sorun yok ama gps çalışmıyor makina jailbreakli sürümü 4.2.1 push fii indirdim ama hangi paketi kurmam gerekli
eğer basebandınız 06.15.00 yani ipad basebandı ise gps çalışmıyor, ne yaparsanız yapın sinyal bulmuyor, dev team yeni bir çözüm bulana kadar bekleyeceğiz..