[ÇÖZÜLDÜ!] N8 Kulaklık Sorunu

sorun olmaz hepsi çalışıyor tabii 3.5 mm jak genişliği olanlar eski telefonlara özel geniş uçlu olanlar çalışmaz

Eyvallah kardeş saolasın deneyeceğim kısa zamanda.. N 8 orjinal kulaklığı sürekli çıkıyor kulağımdan gıcık oldum yav hemde orta kulağıma kadar ittirmeme rağmen

Eyvallah kardeş saolasın deneyeceğim kısa zamanda.. N 8 orjinal kulaklığı sürekli çıkıyor kulağımdan gıcık oldum yav hemde orta kulağıma kadar ittirmeme rağmen

rica ederim...
evet bende o yüzden o tip kulakları sevmiyorum düşüp düşüp duruyor rahat değil en iyisi büyük kulaklıklar

Tepkiler: serrrkan5561

akinkptn

Üye

Hayır sesle ilgili bir sıkıntı yok olmuyacakta gibi gözüküyor ama rahatsız oluyorum foruma bakarsanız aynı sorunla karşılaşan başka arkadaşlarda var bunu görüceksiniz..

BURAYA TIKLAYIN ===>>>> http://www.maxicep.com/symbian-3-de...tliyorsa-ters-giden-birseyler-var-481075.html
ilk sayfada ki n8 kullanıcılarının karşılaştığı kulaklık soketinin üstündeki kaplamanın çatladığı belirtiliyor..

Konu Sahibi
evet herhngi bir kulaklk taksaniz bisey olmaz mrk etmeyn

o konuyu onceden gormustum bnde valla skinti yok

jeki01

Üye
kulaklık da ses güzel çıkıyor ama üstündeki tuşlar çalışmıyor arkadaşlar.
İleri geri ses tuşu falan.
sorun nedir acaba?
(kulaklığı telefona takarken çıt diye ses çıktı bu arada )

Utku

Üye
kulaklık da ses güzel çıkıyor ama üstündeki tuşlar çalışmıyor arkadaşlar.
İleri geri ses tuşu falan.
sorun nedir acaba?
(kulaklığı telefona takarken çıt diye ses çıktı bu arada )
Telefonun şarjı bitti bakamıyorum hatırladığım kadarıyla kulaklık bağlanırken veya bağlıyken ayarlardan varsayılan aygıt müzik kulaklığı diye seçmen gerekiyor

o kendi kafasına göre çalışıyor arkadaşım bana da oluyor bazen o tuşlar çalışıyor bazen çalışmıyor eğer farklı bi kulaklık takarsan öyle oluyor sanırım,arkadaşın dediği ayarı yap olmadı çıkar bi daha tak olmadı telefona res at kesin çalışır

jeki01

Üye
tamam arkadaşlar kulaklık yanımda değil, deniyince yorumu yazarım.
sağolun.

Utku

Üye
Önemli değil

uribaju

Üye
philips kulaklik aldim gercekten super ses geliyo bass harika..

IKHULAKU

Üye
bulabilirseniz samsung galaxy s'in orjinal kulaklıklarını da kullanabilirsiniz. ses n8 ile verilen kulaklığa göre hem daha net hem de daha yüksek.