Türe Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Not calismak my espri connection? Genişletmek için tıkla ... çok kompleks bir cümle oldu bu
Cihanî Sultan' Alıntı: Not calismak my espri connection? Genişletmek için tıkla ... çok kompleks bir cümle oldu bu
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Türe' Alıntı: Konuyu dağıtmayalım Genişletmek için tıkla ... Konuyu toplayalım
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi KayraBey' Alıntı: Telefon hala ağır mı Furkan? Düzelmedi mi eskiye dönünce? Genişletmek için tıkla ... Yok düzeldi, şuan çok iyi.
KayraBey' Alıntı: Telefon hala ağır mı Furkan? Düzelmedi mi eskiye dönünce? Genişletmek için tıkla ... Yok düzeldi, şuan çok iyi.
Cihanî Sultan Üye Rambo_FT' Alıntı: Yok düzeldi, şuan çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Sadece başlık aynı.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Cihanî Sultan' Alıntı: Sadece başlık aynı. Genişletmek için tıkla ... Aslında bilerek aynı bıraktım. İşletim sistemi sorunu düzelince tekrar eski haline getiririm diye düşündüm. Bir değişiklik yapayım yanlış anlaşılmasın.
Cihanî Sultan' Alıntı: Sadece başlık aynı. Genişletmek için tıkla ... Aslında bilerek aynı bıraktım. İşletim sistemi sorunu düzelince tekrar eski haline getiririm diye düşündüm. Bir değişiklik yapayım yanlış anlaşılmasın.