Revengeful
Emekli Yönetici
her ikisinide denedim ama sonuç aynı hala pc kapat diyince donuyor 2 aydır araştırdım hala bir sonuç bulamadım.
şimdiden sağolSorun sxe sorunudur ...
Video ayarları bölümünden yapılıyordu bir sitede görmüştüm...
Bugün arayacağım bulduğum anda koyarım bir de onu denersin
neler yolluo neler ben deHiç görmedim, rastlamadım ...
/admin yazarak serverda admin olup olmadığına, /rank yazarak ranka bakabiliyorsunuz ama otomatik yazı yollamaz ki sen yazmadan...
bukadarmı :S nezaman attıgı dıede bisi yok sxe aacık olmasına rahmen bı sw gırerken oyundam tamamen atıo oyundan cıkıo bastan gırmek sorunda kalıorum bıde dıger sorunları biliosan yazarsanmısın ?Bunny açık olan serverlarda bunny yapabilirsin, programa gerek yok ...
Onun dışında sxe yüzünden atar seni serverdan, tam olarak ne zaman attığını söylersen yardımcı olabilirim .
bende sxe acık olduğu halde no sxe I yazıo napmam lazım yardım
neler yolluo neler ben de
--------------- Ekleme ---------------
bukadarmı :S nezaman attıgı dıede bisi yok sxe aacık olmasına rahmen bı sw gırerken oyundam tamamen atıo oyundan cıkıo bastan gırmek sorunda kalıorum bıde dıger sorunları biliosan yazarsanmısın ?
Sxe olmayan serverlar o özelliği aktif ediyor, sxe olmayanın başında No Sxe yazıyor senden kaynaklı değil .
ok cvp icin eyw yapcak bişi sagol[ı][sıze=3]diğerleri sorun değil ki[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]onlar için program kullanılmıyor zaten ...[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]o hata bende de var, counter i tamamen silip yeniden yükledim düzeldi ... Içine program, cfg vb. Dosyalar attıysan bazı ayarlar değişiyor ve sorun yasatıyor komple kaldırıp tekrar yüklemende fayda var[/sıze][/ı]
[sıze=3]silah almak için serverlarda otomatik silah alma özelliği kaldırıldı tuşlarla değil de buymenu den alıyorsun artık . [/sıze]
sxe li server bende sxe açık ama sxe açık değil diye atıyo
Yaw Byler Benim JB fazlasıyla yetmesine rahmen mesela testere icin 4 glock icin 6 hızlı kosma icin 5 basıyom ama almıor basıom basıom sanki tıklamıo bos bişi tusa basarmıs gibi yani kısaca alamıom napabilirrim? Yardımcı olurmusunuz ..
tmm sagol gerek kalmadı tekrar yükledim düzeldi .Oyuna girerken hata yapıyor olabilirsin ...
Sxe yi tam anlamıyla açacaksın, pencere çıkacak ve sonra oyuna gireceksin böyle dene
Nasıl yani anlamadım, neyden bahsediyorsun
oyunu yeniden kurdum zaten.
1.5 de konsol açılmıyo.. nasıl açabilim ?? bizim okuldaki pclerde counter 1.5 yüklü ve onlarda konsol açılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?