Counter Strike Hakkındaki Sorularınız ( Destek Hattı )

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Counter Strike Hakkındaki Sorularınız ( Destek Hattı )
Efsanevi oyun Counter Strike 1.5 - 1.6 hakkındaki sorularınızı, sorunlarınızı, sXe hatalarını vs. bu başlık altında belirtip benden ve MaxiCep üyelerinden yardım alabilirsiniz

Tepkiler: Burak

H/\S/\N

Üye
Counter şifrelerini yazarsan sevinirim. Bilmeyende öğrenmiş olur

Pek önemli değil fakat merak ettiğim için soruyorum bazı svlere girdiğimiz zaman say(y)'dan biz yazmasakta /lm yazıyor bunun sebebi nedir?

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç görmedim, rastlamadım ...

/admin yazarak serverda admin olup olmadığına, /rank yazarak ranka bakabiliyorsunuz ama otomatik yazı yollamaz ki sen yazmadan...

Burak

Üye
merhaba.su 1.5 de para şifresi nedir ?
impulse 101 deil ya olmuyor
impulse 101 kabul etmiyor ? birseyi eksikmi yapıyorum acaba ?

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyun online ise admin komutları var ordan veriyorsun parayı ama botlar ile oynuyorsan kod başkadır ... Hangisi ? Söylersen vereyim kodları.

--------------- Ekleme ---------------

Botlu counter için
Sv_cheat 1 yazıp yolluyorsun sonra ''bind v impulse 101'' yazıyorsun yolluyorsun her el başı v ye basınca paranı dolduruyor ...

Pek önemli değil fakat merak ettiğim için soruyorum bazı svlere girdiğimiz zaman say(y)'dan biz yazmasakta /lm yazıyor bunun sebebi nedir?

zombi maplarında yazılıyordur onlar lazer kurmak için
/lm
/buy_parachute gbi oda para şüt açar jetpack gibi vs çok sevmiyorum zombiyi

Ya o impulseyi hanı v harfine baglıyoruz ya bind "v" işaretini koymayı unutmayınız ben 1.5 te " bu işareti nasıl yapıldını anlamadım enes biliyormusn

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zombiye hiç girmedim
Çok saçma o ya

Hiç sorma bide zombide ayak sesi gelmio bi anda çıkıo ömrümü alıp götürüyo aklım çıkıo bide barıyolar aaaaa :ADaD:AWd

Burak

Üye
deniycem kardes saol.

deniycem saol.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dene bakalım, sv_cheat 1 yazdıktan sonra changelevel dust2 yazarsan onu acar yani harita da açabilirsin ...

Alper v yerine m de yazalılırsın başka bir şey de

Yawonu demiyorum hanı şu şekil varya (') bunu koyamadık yanlıs anladın

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olm deli etme beni onu kullanmayacaksın zaten kesme işaretini ayırmak için kullandım

cozturk

Üye
O o o o ..Benim konum açılmışşş.Bende bir cs 1.5 oynayıcısıyım..Oyunalemi.com veya Kingofcs.com da oynayan varsa Gio isimini tanırlar.Laf olsun diye bir soru da biz belirtelim bari.Bu aralar oyunalemine giremiyorum disconnet server diyo ..Türkçe anlamını söylemeyin .Kingof ta takılıyorum.Nedenini de araştırmış değilim...Çözümü sizde bulursam sevinirim.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sunucular kapatılmış veya bakımda olabilir ... Site ve server sahibinin msn adresini alıp konuş en mantıklısı budur

Burak

Üye
çalıstı çok saol tesekkür ederim.

Oyun yöneticisinde oynayanları ARMADA ya bekleriz ...

Revengeful

Emekli Yönetici
Orayı biliyorum. Close a da bekleriz