Türkçe desteğini 2015 ten önce bekleme yani bize 2015 ten önce bırak Türkçe dil desteğini kendisini bile vermeyecekler ..yinede kullanmak için cihazını güncellemeden önce dil bölge ayarlarını Abd yap ve ingilizcen varsa tadını çıkarÇok iyi ya inşallah Türkçe desteğide 2014 sonuna felan gelir.Çeviri için teşekkür ederim.
![]()
nazlı olması iyidir ancak usandırmasın yeterBu da amma nazlı çıktı![]()
bunun için çok bekleyeceğiz çok...süper cevaplar veriyor, kullanmak için merak bekliyoruz![]()
Resmen koptum özgür abiAli Kemal'in paylaştığı resimde kullanıcı Cortana'ya "berbatsın" diyor.
Cortana'nın cevabı: Bu tarz patlamalar erken kudurma belirtisi olabilir, öyle duymuştum diyor.
Benim paylaştığım resimlerin birincisinde;
Kullanıcı: "Seni öpebilir miyim?"
Cortana: "Zekama hayranlığını takdir ediyorum, ama yapay olduğunu unutma" diyor.
İkincisinde;
Kullanıcı: "Beni seviyor musun?"
Cortana: "Buna içten bir cevap verebilmem için, bir hayli gelişmeye (hakkında daha çok bilgi edinmeye) ihtiyacım var" diyor
Üçüncüsünde;
Kullanıcı: "Benimle evlenir misin?"
Cortana: "Pekala, bir plan yapmamız gerekecek. Ben daha fazla insan olmaya çalışacağım, sen de daha fazla dijital olmaya çalışacaksın" diyor![]()
Beni bitirdin abiBu da amma nazlı çıktı![]()

Sizin 3. resime çok güldüm yaAli Kemal'in paylaştığı resimde kullanıcı Cortana'ya "berbatsın" diyor.
Cortana'nın cevabı: Bu tarz patlamalar erken kudurma belirtisi olabilir, öyle duymuştum diyor.
Benim paylaştığım resimlerin birincisinde;
Kullanıcı: "Seni öpebilir miyim?"
Cortana: "Zekama hayranlığını takdir ediyorum, ama yapay olduğunu unutma" diyor.
İkincisinde;
Kullanıcı: "Beni seviyor musun?"
Cortana: "Buna içten bir cevap verebilmem için, bir hayli gelişmeye (hakkında daha çok bilgi edinmeye) ihtiyacım var" diyor
Üçüncüsünde;
Kullanıcı: "Benimle evlenir misin?"
Cortana: "Pekala, bir plan yapmamız gerekecek. Ben daha fazla insan olmaya çalışacağım, sen de daha fazla dijital olmaya çalışacaksın" diyor![]()
Ama şu gerçek biz gün geçtikçe dijitalleşiyoruz 
Kaçış yok hiçbir yerde.Cortana hamlesi en çok MS ye yarayacak her haldeŞahsen Cortana ile veri hırsızlığı konusunda Microsoft Facebook ile kapışacak gibi. Daha çok veri için en akıllı sistemi en muhteşem algoritmaları kullanmak zorundalar. Bu sayede Bing de çok iyi yol alacak. Her bir öğrettiğimiz, konuştuğumuz cümle, Cortana kayıt altındaKaçış yok hiçbir yerde.
1 taşla 2 kuş vuracak. Hem müşterisine sesli asistan sağlayıp reklamını yapacak hemde bing in alt yapısını geliştirecek