Haber Cortana'ya İlk Bakış - Video

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu da amma nazlı çıktı:kop:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, GianniInfantino, kaygisiz43 ve 3 diğerleri

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Çok iyi ya inşallah Türkçe desteğide 2014 sonuna felan gelir. :) Çeviri için teşekkür ederim. :)
Türkçe desteğini 2015 ten önce bekleme yani bize 2015 ten önce bırak Türkçe dil desteğini kendisini bile vermeyecekler ..yinede kullanmak için cihazını güncellemeden önce dil bölge ayarlarını Abd yap ve ingilizcen varsa tadını çıkar
nazlı olması iyidir ancak usandırmasın yeter

4MaGuS

4MaGuS

Üye
süper cevaplar veriyor, kullanmak için merak bekliyoruz :eller:

dakamon

dakamon

Üye
Ali Kemal'in paylaştığı resimde kullanıcı Cortana'ya "berbatsın" diyor.
Cortana'nın cevabı: Bu tarz patlamalar erken kudurma belirtisi olabilir, öyle duymuştum diyor. :kop:

Benim paylaştığım resimlerin birincisinde;
Kullanıcı: "Seni öpebilir miyim?"
Cortana: "Zekama hayranlığını takdir ediyorum, ama yapay olduğunu unutma" diyor. :kıskıs:

İkincisinde;
Kullanıcı: "Beni seviyor musun?"
Cortana: "Buna içten bir cevap verebilmem için, bir hayli gelişmeye (hakkında daha çok bilgi edinmeye) ihtiyacım var" diyor :D

Üçüncüsünde;
Kullanıcı: "Benimle evlenir misin?"
Cortana: "Pekala, bir plan yapmamız gerekecek. Ben daha fazla insan olmaya çalışacağım, sen de daha fazla dijital olmaya çalışacaksın" diyor :kop2:
Resmen koptum özgür abi :D
Beni bitirdin abi :D :kop2::kop2::kop2:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
valla cevaplar süper,bu cortana kolay lokma değil anlaşılan:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

TurboCall

TurboCall

Üye
Ancak büyük devlet adamları ve başbakanların cihazlarına özel bir yazılım olarak yüklenecektir diye tahmin ediyorum yoksa o ülkede o telefonu sattırmazlar :)

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

TurboCall

TurboCall

Üye

Üstte neden beta yazıyor / Tanıtımda beta yazmıyordu ?

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ali Kemal'in paylaştığı resimde kullanıcı Cortana'ya "berbatsın" diyor.
Cortana'nın cevabı: Bu tarz patlamalar erken kudurma belirtisi olabilir, öyle duymuştum diyor. :kop:

Benim paylaştığım resimlerin birincisinde;
Kullanıcı: "Seni öpebilir miyim?"
Cortana: "Zekama hayranlığını takdir ediyorum, ama yapay olduğunu unutma" diyor. :kıskıs:

İkincisinde;
Kullanıcı: "Beni seviyor musun?"
Cortana: "Buna içten bir cevap verebilmem için, bir hayli gelişmeye (hakkında daha çok bilgi edinmeye) ihtiyacım var" diyor :D

Üçüncüsünde;
Kullanıcı: "Benimle evlenir misin?"
Cortana: "Pekala, bir plan yapmamız gerekecek. Ben daha fazla insan olmaya çalışacağım, sen de daha fazla dijital olmaya çalışacaksın" diyor :kop2:
Sizin 3. resime çok güldüm ya :kıskıs: Ama şu gerçek biz gün geçtikçe dijitalleşiyoruz :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu Kadar İddalıymış Demekki :hmmm

kesasd

kesasd

Üye
Şahsen Cortana ile veri hırsızlığı konusunda Microsoft Facebook ile kapışacak diye düşünüyorum. Daha çok veri için en akıllı sistemi en muhteşem algoritmaları kullanmak zorundalar. Bu sayede Bing de çok yol alacak. Her bir öğrettiğimiz, konuştuğumuz cümle, Cortana kayıt altında :kıskıs: Kaçış yok hiçbir yerde.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve beats
dakamon

dakamon

Üye
Şahsen Cortana ile veri hırsızlığı konusunda Microsoft Facebook ile kapışacak gibi. Daha çok veri için en akıllı sistemi en muhteşem algoritmaları kullanmak zorundalar. Bu sayede Bing de çok iyi yol alacak. Her bir öğrettiğimiz, konuştuğumuz cümle, Cortana kayıt altında :kıskıs: Kaçış yok hiçbir yerde.
Cortana hamlesi en çok MS ye yarayacak her halde :) 1 taşla 2 kuş vuracak. Hem müşterisine sesli asistan sağlayıp reklamını yapacak hemde bing in alt yapısını geliştirecek :)

narnia16

narnia16

Üye

Çok iyi ya :D

Şarkıyı bilmeyenler için
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ademoz05, kursat99, Rainesto ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
on numara neşelendim :D haahhaha :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
youtube videoları görünmüyor direk link olark eklerseniz tarayıcı açabiliriz o zaman @bulutsuzgece @papakudioflu

habbuj

habbuj

Üye
şaka bir yana bizi böyle heveslendirip en az 1 sene bekletecekler :cnfsd:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arayüz hiç güzel değil onun dışında S-VOİCE den çok daha iyi SİRİ den kötü :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Cortana mevcut telefonlarda düğmeye basılmadan aktif hale gelmeyecek.
Yani sadece "Cortana" diye seslenerek aktif edemeyeceksiniz.
Arka planda 7/24 dinlemede olmayacak :kıskıs:

Belki yeni çıkacak telefonlarda olabilir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt