Haber Cortana'ya İlk Bakış - Video

Sponsorlu Bağlantılar

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Keşke çevireydiniz de anlasaydık :) 2. Cümleyi :)

goktas19

goktas19

Üye

Cortana ve Windows Phone 8,1 hakkında her şey...

Bay H

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: The Benefit, skynet, goktas19 ve 1 kişi daha
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
başlığı Cortana değil de "WP8.1e ilk bakış" olarak değiştirsek ve @Mr.H arkadaşımızın eklediği videoları ilk mesajda toplasak da ben de akşam eve gidince aramak zorunda kalmasam direk hepsini bi kere de izlesem diyorumm :islik @bulutsuzgece

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
İşin komik yanı herkes "Cortana gelsin. Gelmezse 8.1'de gelmesin, yoksa bir anlamı yok onun için bekliyorduk" diyor ama daha bir cümleyi çeviremiyor kimse :D İngilizce gelen bir programı dili bilmeden nasıl kullanacaksınız. Sesli komutla çalışıyor bu program. Diğer programlar gibi olsa hadi neyse.. Hepimiz dört gözle bekliyoruz işte. Bildirim merkezi bekledik bekledik geldi. Mobil Veri yok diye şimdi topa tutanlar var. Oysa oraya kısa yollar koyulmuş. Oradan ayarlar menüsüne girip veriyi kapatıp açmak için iki dokunuş yeterli olacak. Sanki 2 dk boyunca menüden menüye gitmeleri gerekecekmiş gibi anlatanlar var aramızda. 8.1 ile gayet güzel olacak arkadaşlar artık kötümser olup sürekli bir şeyleri eleştirmeye çalışmayın içim karardı yemin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz
byibo

byibo

Üye
arkadaşlar cortanaya türkçe dil desteği gelmez bence çünkü telefonun konuşma dilinde bile türkçe dil desteği yok

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
goktas19

goktas19

Üye
Senin baban kim? :d: :d:

• Beğen
Tepkiler: emz, beats, kaygisiz43 ve 1 kişi daha
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şarkı da söylüyor :kıskıs:

İyide Youtube'den paylaşmasanız
İşin komik yanı herkes "Cortana gelsin. Gelmezse 8.1'de gelmesin, yoksa bir anlamı yok onun için bekliyorduk" diyor ama daha bir cümleyi çeviremiyor kimse :D İngilizce gelen bir programı dili bilmeden nasıl kullanacaksınız. Sesli komutla çalışıyor bu program. Diğer programlar gibi olsa hadi neyse.. Hepimiz dört gözle bekliyoruz işte. Bildirim merkezi bekledik bekledik geldi. Mobil Veri yok diye şimdi topa tutanlar var. Oysa oraya kısa yollar koyulmuş. Oradan ayarlar menüsüne girip veriyi kapatıp açmak için iki dokunuş yeterli olacak. Sanki 2 dk boyunca menüden menüye gitmeleri gerekecekmiş gibi anlatanlar var aramızda. 8.1 ile gayet güzel olacak arkadaşlar artık kötümser olup sürekli bir şeyleri eleştirmeye çalışmayın içim karardı yemin ediyorum.

Arkadaş Cortana Türkiyeye Hiç Gelmeyecek Deniyor Bırak İngilizceyi
Ne yani Şimdi 8.1 güncellemesinin bombası olan Cortanayı kullannamayacaksak niye 8.1 geliyor ben şahsen türkiyeye yollarken utanırım.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
İyide Youtube'den paylaşmasanız

Arkadaş Cortana Türkiyeye Hiç Gelmeyecek Deniyor Bırak İngilizceyi
Ne yani Şimdi 8.1 güncellemesinin bombası olan Cortanayı kullannamayacaksak niye 8.1 geliyor ben şahsen türkiyeye yollarken utanırım.
hiç gelmeyecek değil en erken 2015 yılı içerisi ama kaçıncı ayı meçhul.. unutmayın bu yazıyı zamanı gelince 8,1 güncellemesi gibi cortana da da ha bu gün ha yarın işkencesini çekeceğiz..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi çok iyi değil mi ya?Böyle teknolojinin en güzel meyvelerinden birşeyi bizden uzak tutacaklar ya inanamıyorum hala

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aslında Dili.Konumu ABD Yapsak Alırız Belki :D

emz

emz

Üye
Aslında Dili.Konumu ABD Yapsak Alırız Belki :D

Bende sırf onu yazmak için girdim konuya. Dün kim yazmıştı hatırlamıyorum ama twitter dan sormuşlar dil bölgeyi abd yaparsak cortana çalışır mı diye, hemen cevap yazılmış evet diye. Zaten 8.1 ile tüm dünyaya aynı güncelleme ile gelecek o özellikler. Sadece güncelleme gelmeden önce kurmadan hemen önce dil bölge ayarlarını abd yapıp indirin ve kurun, ardından büyük ihtimalle kullanılabilir olacaktır. Sorun olmaz o. Ona da çok kısa ve basit bir çözüm yolu çıkarılacaktır. Alternatif teknoloji boşuna yok :D

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Özellik olsun yeter

Yönetici tarafından düzenlendi:
The Benefit

The Benefit

Üye
Arka plan değiştirilmesi iyi düşünülmüş. Kutucuklar eski hallerinden daha güzel olmuş. :) Şu alt ayar kısmı biraz garip gözüktü. Bizim telefonda tuşlar var. Kapatılabiliyordur sanırım.

emz

emz

Üye
Arka plan değiştirilmesi iyi düşünülmüş. Kutucuklar eski hallerinden daha güzel olmuş. :) Şu alt ayar kısmı biraz garip gözüktü. Bizim telefonda tuşlar var. Kapatılabiliyordur sanırım.

Bu deneme için çıkartıldı. Ben fiziksel tuşlardan çok memnunum. Eğer tutarsa Nokia sanala geçecektir ama ben fizikselden yanayım. Her zaman için sanaldan daha iyidir. Eğer iki seçenek sunarsa ileride fiziksel ve sanal olarak fizikseli seçerim.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
The Benefit

The Benefit

Üye
Bu deneme için çıkartıldı. Ben fiziksel tuşlardan çok memnunum. Eğer tutarsa Nokia sanala geçecektir ama ben fizikselden yanayım. Her zaman için sanaldan daha iyidir. Eğer iki seçenek sunarsa ileride fiziksel ve sanal olarak fizikseli seçerim.

Telgrafla gönderildi.
Aynen. Ben de çok memnunum. Çok güzel yenilikler geliyor ama sanal tuş olayı bence olmamış.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
@maydinmaydin lütfen yorumlarınızda kullandığınız kelimelere dikkat ediniz.

İyi forumlar.

Bay H

Bay H

Üye
---

Son düzenleme:

Üst Alt