Keşke çevireydiniz de anlasaydık2. Cümleyi
![]()

İngilizce gelen bir programı dili bilmeden nasıl kullanacaksınız. Sesli komutla çalışıyor bu program. Diğer programlar gibi olsa hadi neyse.. Hepimiz dört gözle bekliyoruz işte. Bildirim merkezi bekledik bekledik geldi. Mobil Veri yok diye şimdi topa tutanlar var. Oysa oraya kısa yollar koyulmuş. Oradan ayarlar menüsüne girip veriyi kapatıp açmak için iki dokunuş yeterli olacak. Sanki 2 dk boyunca menüden menüye gitmeleri gerekecekmiş gibi anlatanlar var aramızda. 8.1 ile gayet güzel olacak arkadaşlar artık kötümser olup sürekli bir şeyleri eleştirmeye çalışmayın içim karardı yemin ediyorum.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızSenin baban kim?![]()
![]()

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızSenin baban kim?![]()
![]()
Şarkı da söylüyor![]()
İşin komik yanı herkes "Cortana gelsin. Gelmezse 8.1'de gelmesin, yoksa bir anlamı yok onun için bekliyorduk" diyor ama daha bir cümleyi çeviremiyor kimseİngilizce gelen bir programı dili bilmeden nasıl kullanacaksınız. Sesli komutla çalışıyor bu program. Diğer programlar gibi olsa hadi neyse.. Hepimiz dört gözle bekliyoruz işte. Bildirim merkezi bekledik bekledik geldi. Mobil Veri yok diye şimdi topa tutanlar var. Oysa oraya kısa yollar koyulmuş. Oradan ayarlar menüsüne girip veriyi kapatıp açmak için iki dokunuş yeterli olacak. Sanki 2 dk boyunca menüden menüye gitmeleri gerekecekmiş gibi anlatanlar var aramızda. 8.1 ile gayet güzel olacak arkadaşlar artık kötümser olup sürekli bir şeyleri eleştirmeye çalışmayın içim karardı yemin ediyorum.
hiç gelmeyecek değil en erken 2015 yılı içerisi ama kaçıncı ayı meçhul.. unutmayın bu yazıyı zamanı gelince 8,1 güncellemesi gibi cortana da da ha bu gün ha yarın işkencesini çekeceğiz..İyide Youtube'den paylaşmasanız
Arkadaş Cortana Türkiyeye Hiç Gelmeyecek Deniyor Bırak İngilizceyi
Ne yani Şimdi 8.1 güncellemesinin bombası olan Cortanayı kullannamayacaksak niye 8.1 geliyor ben şahsen türkiyeye yollarken utanırım.
Abi çok iyi değil mi ya?Böyle teknolojinin en güzel meyvelerinden birşeyi bizden uzak tutacaklar ya inanamıyorum halaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızSenin baban kim?![]()
![]()
Aslında Dili.Konumu ABD Yapsak Alırız Belki![]()

Özellik olsun yeterİşin komik yanı herkes "Cortana gelsin. Gelmezse 8.1'de gelmesin, yoksa bir anlamı yok onun için bekliyorduk" diyor ama daha bir cümleyi çeviremiyor kimseİngilizce gelen bir programı dili bilmeden nasıl kullanacaksınız. Sesli komutla çalışıyor bu program. Diğer programlar gibi olsa hadi neyse.. Hepimiz dört gözle bekliyoruz işte. Bildirim merkezi bekledik bekledik geldi. Mobil Veri yok diye şimdi topa tutanlar var. Oysa oraya kısa yollar koyulmuş. Oradan ayarlar menüsüne girip veriyi kapatıp açmak için iki dokunuş yeterli olacak. Sanki 2 dk boyunca menüden menüye gitmeleri gerekecekmiş gibi anlatanlar var aramızda. 8.1 ile gayet güzel olacak arkadaşlar artık kötümser olup sürekli bir şeyleri eleştirmeye çalışmayın içim karardı yemin ediyorum.
Arka plan değiştirilmesi iyi düşünülmüş. Kutucuklar eski hallerinden daha güzel olmuş.Şu alt ayar kısmı biraz garip gözüktü. Bizim telefonda tuşlar var. Kapatılabiliyordur sanırım.
Aynen. Ben de çok memnunum. Çok güzel yenilikler geliyor ama sanal tuş olayı bence olmamış.Bu deneme için çıkartıldı. Ben fiziksel tuşlardan çok memnunum. Eğer tutarsa Nokia sanala geçecektir ama ben fizikselden yanayım. Her zaman için sanaldan daha iyidir. Eğer iki seçenek sunarsa ileride fiziksel ve sanal olarak fizikseli seçerim.
Telgrafla gönderildi.