kardeş benim yorumumu tam olarak galiba okumuyorsun 1 yada 2 gün içinde yeni yaptığım fw yi yayınlayacam core dosyası o fw ye aitir herkes ozaman bakar bide beni boşver düzenleyip ve paylaşan var ordan bakın artı benim ida etiyi bişeyde yok bazı arkadaşlar diyorki core dosyasını yeniden paketlediyimiz zaman telefon açılmıyor ben coreyi yeniden paketledim ve telefon açıldı ben bunu sadece kanıtlayacam coreye ekstra bişey eklemedim bu kadar düzenleyip paylaşan arkadaşlar var niye oraya bakmıyorsunuz mesela newpronik arkadaşımız paylaşmış işteya rasim düzenledim diyip duruyorsun da neyi düzenledin onu da yazsana millet aynı seyi sorup duruyor.cevap veremiyorsan da yalan oldugu anlasılır bu kdr basit
evet doğru bende oraya baktım ama yakında bu bilgile herkesle pylaşılacakmışüye oldum sonunda baktım ama ordakiler nasıl core dosyasını açtıklarını söylemiyorlar ilerde belki söyleyebilirlermişş
evet doğru bende oraya baktım ama yakında bu bilgile herkesle pylaşılacakmış

ben 3 defa denedim yapamadım olmadı bende

olmaz zaten biz ta ne zamandan denedik![]()
sana diyom sanaBen taa konu iLk açıLdıgında demiştim ^^.
Arkadaşlar NFE core dosyalarını düzenliyor diye biliyordum ben hatta bazen açıp bakıyorum ne var ne yok diye. Tabi ben şu şekil yapıyorum; genelde core dosyaları şu şekilde oluyor (RM-xx_xx.0.00x_prd.core.C0r) ben bu en sonda nokta işaretinden sonraki .C0r uzantısını .C00 olarak değiştirip NFE'ye gösteriyorum o zaman açabiliyorum tekrar paketleyincede eski uzantısına getirip jaf'a gösteriyorum oluyor yoksa yanlışmı biliyorum??
işte buna.saşkın seniii.Arkadaşlar NFE core dosyalarını düzenliyor diye biliyordum ben hatta bazen açıp bakıyorum ne var ne yok diye. Tabi ben şu şekil yapıyorum; genelde core dosyaları şu şekilde oluyor (RM-xx_xx.0.00x_prd.core.C0r) ben bu en sonda nokta işaretinden sonraki .C0r uzantısını .C00 olarak değiştirip NFE'ye gösteriyorum o zaman açabiliyorum tekrar paketleyincede eski uzantısına getirip jaf'a gösteriyorum oluyor yoksa yanlışmı biliyorum??
saçmalamışın sen.onlar kalmadı artık.geliştir biraz kendini.
bu neye benziyor biliyormusunişte buna.saşkın seniii.
geliş biraz geliş.yontma taş devrindemi yaşıyosun sen
Senin idrak yolların tıkalı galiba ben bu şekil yapıyordum yanlışmı biliyorum diye soru sorduk dalga geçerek cevap vermen gerekmiyo. Bu sanal ortamda yapabiliyosun galiba bu şebeklikleri o yüzden ağız dolusunca konuşuyon. Önce saygı çerçevesinde davranmayı öğren burası paylaşım sitesi eğlence sitesi değil.

Bi konu hakkında bilmemek cahillik değil bunu biliyosun bizde fırsat oldukça gleiştirmeye çalışıyoz bak daha kaç msj yazmabilmişim yeni yeni kavramaya çalışıyoz ve bilenlere soruyoruz sen bütün dünya ilimlerini yutmuşunda herkese yukardan bakar gibi konuşuyon bende sustum..