core doyalarınızı düzenleyin

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yakında yayınlayacam biraz bekle

--------------- Ekleme ---------------

işe yarıyorsa madem son çıkan c6 firwmwaresinin core dosyasında değişiklik yap yayınla bizde kuralım bakalım telefon açılacakmı :D hiç değişiklik yapmadan yayınlarsan anlarız boyutundan ona göre ;)
yakında yayınlayacam zaten artı benim böyle bir mecburiyetim yok gereken açıklamayı ilk sayfada yaptım ben bir paylaşım yaptım ben denedim oldu

21sacraments

21sacraments

Üye
yakında yayınlayacam biraz bekle

yakında yayınlayacam zaten artı benim böyle bir mecburiyetim yok gereken açıklamayı ilk sayfada yaptım ben bir paylaşım yaptım ben denedim oldu

tmam kardeşim ben sana yalan söylüyorsun demedim belki biz hata yapıyoruz ondan olmuyordur sen düzenlediğin core dosyasını paylaşınca hatamızı anlarız ;) paylaşım için teşekkürler beklioruzz

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tmam kardeşim ben sana yalan söylüyorsun demedim belki biz hata yapıyoruz ondan olmuyordur sen düzenlediğin core dosyasını paylaşınca hatamızı anlarız ;) paylaşım için teşekkürler beklioruzz

iyimser açıklamana ramen yalan kelimesi yorumunu kötü etkiliyor o kelimeyi düzeltsen sevinirim

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
abi bu kadar abartmayım programı indirip deneyin çalışıyomu çalışmıyomu diye buraya yazın :nono: adam sölemiş işte çalışıyo diye

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeş

21sacraments

21sacraments

Üye
abi bu kadar abartmayım programı indirip deneyin çalışıyomu çalışmıyomu diye buraya yazın :nono: adam sölemiş işte çalışıyo diye

denedim diyorum ya abarttığım falan yok ?? ben yapamadım diyelim işte arkadaş yaptığı core dosyasını paylaşsın ne var bunda ? paylaşmadığına göre demekki oda yapamamış laf olsun teşekkürlerim artsın diye işe yarar yaramaz ne varsa paylaşmış gibime geliyo . bu söylediklerimi yanlış anlayıp hakaret etmez umarım arkadaş..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
beyler ilk mesajımda da söyledim.

HİÇBİR İŞE YARAMAZ !!!

arkadas ise yaradıgını söylemis.ne yapmıs ne düzenlemis core dosyasında ?? paylassın farkı görelim ?

ben söyliyim: Hiçbir şey :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ben kimseye hakaret etme gibi bir lüksüm yok ilk msj da 1belirtim ben 1yerde gördüm demeden direk palyaştım kendim paylaşımdan sonra denedim oldu ve bu düzenlediyim core dosyasını yakında paylaşacam bu işe yaramaz diyenler ve teşekur için yaptımğımı söyleyenler için ben 1 paylaşım yaptım teşekür edenede etmeyende sağolsun bunu diyen demeki kendisi böyle şeyler yapıyor benim öyle bir düşüncem olsaydı dosyayı kilitlerdim teşekür etmeden açılmazdı arkadaşlar konu uzadı lütfen kapatalım

Utk4n*

Utk4n*

Üye
okey kardeş uğraşıyorum olacak inşallah

kardeş nfe ile core ler düzenleniyor gibi gözüküyor ama aslında düzenlenmiyor ama bu düzenledi bende oldu

düzenLeniR fakat teLefon açıLmaz. iStediğin kadaR dene.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

düzenLeniR fakat teLefon açıLmaz. iStediğin kadaR dene.

kardeş düzenledım ve flaşladım tlfnda açıldı ve çalışıyor hemde takır takır ve düzenlediyim core dosyasını yakında hepinizle paylaşacam

Utk4n*

Utk4n*

Üye
kardeş düzenledım ve flaşladım tlfnda açıldı ve çalışıyor hemde takır takır ve düzenlediyim core dosyasını yakında hepinizle paylaşacam

Ne ekLedin? oLayı ne amacımız ne?

21sacraments

21sacraments

Üye
bu yakın zaman 20?? kaç yılı olucak acebaa xD :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bununla neleri değiştirebiliyoruz düzenlediğimizde ne gibi değişiklikler olucak ?

21sacraments

21sacraments

Üye
bununla neleri değiştirebiliyoruz düzenlediğimizde ne gibi değişiklikler olucak ?

normalde sadece rofs2 dosyasını değiştirebiliyoruz . eğer core dosyasını değiştirebilsek (pnht gibi) kendi modifiyemizi yapabiliriz tamamen . zaten büyük çoğunluğu yapabiliyoruz ama yinede core dosyası işin özü ;) pnht core dosyasını düzenlemeseydi asla c6 modifiyelerini kuramazdık

memoxxxxx

Üye
kardeş bu core yi düzenledim tlfona flaşladım tlfon açıldı ama fazla bişey deyişmedi ben bişeyler coreye ekledim ama menüde göükmedi neden olabili

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
yani diosunki core dosyası işin özü hmm tşkler

Newpronik

Üye
arkadaşlar düzenleniyor hatta ilk düzenlenen cfw yayınlandı bile
buradan indirebilirsiniz...

21sacraments

21sacraments

Üye
kardeş bu core yi düzenledim tlfona flaşladım tlfon açıldı ama fazla bişey deyişmedi ben bişeyler coreye ekledim ama menüde göükmedi neden olabili

düzenlediğin core dosyasını paylaş bizde görelim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
düzenlediğin core dosyasını paylaş bizde görelim

kardeş bak inanmıyordun adamlar yapmış ve de paylaşmışlar benden önce davrandılar ama merak etme ben 1 yada 2 gün içinde yeni bir fw ile geliyorum ve o fw ile yayınlayacam newpronik ve memoxxxx arkadaşlarımız yapmışlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt