core doyalarınızı düzenleyin

Sponsorlu Bağlantılar

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
arkadaşlar core dosyası neyse benim telefonuma verdikleri cfw yükledim başka bi cfw denediğimde değişmiyor ne kadaR flaş attımsada aynı
yanı anlıcağınız core dosyası çok şeyde değişiklik yapılabiliyor o kadar cfw yükledik ama hiç birgün düşünmedik çektiğimiz mesajları aramaları rehberde ki kişi listesi ve daha çok özel bilgilerimize rahatlıkla erişebileceğini biliyormuydunuz
ve sırf güzel göründüğü için yükledik yükledik unutmayın bu yazılımları iyi niyetli yapanda var art niyetlede yapan var

Not
Sadece bi görüş

Hiç bir şekilde senin bilgilerine erişemezler..
Bundan emin ol ;)

Bu arada arkadaşlar core dosyası düzenleniyor,düzenlenmez demeyin..
Düzenleyen arkadaşlar oldu ve cfw olarak yayınladılar..

SilentOne

SilentOne

Üye
core dosyası modlamasaydı şimdiki c6 yada samsung hs li fwler kullanamazdık bnce

catlax66

catlax66

Üye
s.a birisi bu 0.151 in cor dosyasını ve .v01 dosyasına türkçe dil ekleyip paylaşabilir mi orjinal bi şekilde ne iğrenç bişe ya yapam dedim elime yüzüme gözüme bulaştı nerde hata yaptım anlamadım hastayık zahar ondan.

sinanayba

sinanayba

Üye
emeğin için teşekkürler

sinanayba

sinanayba

Üye
core dosyasını açtım hiç editlemeden geri topladım flash attım telim açılmadı sonra orj fw mi geri yükledim bende işe yaramadı core dosyasını düzenleyeceğimiz başka prog yok mu ?????

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
core dosyaları pnhten başka kimse düzenleyemez diye biliyorum :allalla:

sinanayba

sinanayba

Üye
doğru biliyon arkadaşım bu prog işe yaramıyor:ah

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
core dosyasının düzenlendiğini bir çok kişi biliyor ama bunu tam detaylı açıklayamıyorlar düzenleyen düzenliyor bu pro sadece bir aracı işe yaradığına bir çok kişi emin ama herkes kulanamıyor o başka

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
unloved

unloved

Üye
rofs2 dosyasını modofiye ediyoruz. zaten corey le içi aynı sadece ek temalar var ve english dil dosyaları içinde galiba

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
core dosyasini acin duzenleyin yaziyor bu belirsizlik var ya beni oldurcek nasil duzenlicez bisi falan mi atcaz core dosyasina yani az daha anlasilir olsa kac kisi ogrenemeyip yolun yarisinda geri donuyo

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler arkadasim ben N8 belle core dosyalarini duzenledim turkcelestirmede eksiklik oluyordu cunku bazi dil dosyalari core dosyasi icindeydi senin anlatimin sayesinde super ve kusrsuz bir turkce belle kurulumu yaptim.sarf eddigin emek ve guzel anlatimin icin seni tebrik etmek istiyorum.
daha guzel paylasimlarini bekliyoruz.kusursuz bir yardim yapmissin tebrik ediyorum.:alkis

----------Eklendi @ 09:34:34 ---------- Yazıldı @ 09:25:02 ----------

core dosyaları pnhten başka kimse düzenleyemez diye biliyorum :allalla:
duzenliyemez ne demek arkadasimiz r@sim cok guzel bir ablatim yapmis.zaten duzenleyipde tekrardan cfx yazacaniz anlamina gelmiyor.mesela ben N8 belle dosyasini turkceye cevirirken eksiklik oluyordu yada icindeki video ve foto editor programlari tukceye cevirirken uda dosyasina atmak zorunda kaliyordum oda hayliyle C hafizasinda kuculmeye sebep oluyordu ve telefon dilini ingilizce yapinca iki pragram yine turkce kaliyordu.Ama simdi kusursuz bir turkcelestirme yaptim.istersen burdan yorumlara bakabilirsin. kurtulus40 belle v3.3

Takipçi Satın Al

Üst Alt