core doyalarınızı düzenleyin

Sponsorlu Bağlantılar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ya rasim düzenledim diyip duruyorsun da neyi düzenledin onu da yazsana millet aynı seyi sorup duruyor.cevap veremiyorsan da yalan oldugu anlasılır bu kdr basit

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ya rasim düzenledim diyip duruyorsun da neyi düzenledin onu da yazsana millet aynı seyi sorup duruyor.cevap veremiyorsan da yalan oldugu anlasılır bu kdr basit
kardeş benim yorumumu tam olarak galiba okumuyorsun 1 yada 2 gün içinde yeni yaptığım fw yi yayınlayacam core dosyası o fw ye aitir herkes ozaman bakar bide beni boşver düzenleyip ve paylaşan var ordan bakın artı benim ida etiyi bişeyde yok bazı arkadaşlar diyorki core dosyasını yeniden paketlediyimiz zaman telefon açılmıyor ben coreyi yeniden paketledim ve telefon açıldı ben bunu sadece kanıtlayacam coreye ekstra bişey eklemedim bu kadar düzenleyip paylaşan arkadaşlar var niye oraya bakmıyorsunuz mesela newpronik arkadaşımız paylaşmış işte

21sacraments

21sacraments

Üye
newpronikin verdiği site ille üyelik istiyor üye oldum adminin hesabımı aktif etmesini bekliyorum sabahtan beri . onun paylaştığı şeyin linkini ver bari ben göremiyorum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dosyayı indirebildinmi

21sacraments

21sacraments

Üye
üye oldum sonunda baktım ama ordakiler nasıl core dosyasını açtıklarını söylemiyorlar ilerde belki söyleyebilirlermişş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
üye oldum sonunda baktım ama ordakiler nasıl core dosyasını açtıklarını söylemiyorlar ilerde belki söyleyebilirlermişş
evet doğru bende oraya baktım ama yakında bu bilgile herkesle pylaşılacakmış

21sacraments

21sacraments

Üye
evet doğru bende oraya baktım ama yakında bu bilgile herkesle pylaşılacakmış

bence onlar söylemezler . ha başka forumlarda söylenirde yayılırsa anca söylerler onu bekliolar zaten yayılmadığı sürece kimseye söyleyeceklerini sanmıorum :off:

byibo

byibo

Üye
ben 3 defa denedim yapamadım olmadı bende

mdnhkn

mdnhkn

Üye

palasibo

Üye
Arkadaşlar NFE core dosyalarını düzenliyor diye biliyordum ben hatta bazen açıp bakıyorum ne var ne yok diye. Tabi ben şu şekil yapıyorum; genelde core dosyaları şu şekilde oluyor (RM-xx_xx.0.00x_prd.core.C0r) ben bu en sonda nokta işaretinden sonraki .C0r uzantısını .C00 olarak değiştirip NFE'ye gösteriyorum o zaman açabiliyorum tekrar paketleyincede eski uzantısına getirip jaf'a gösteriyorum oluyor yoksa yanlışmı biliyorum??

mdnhkn

mdnhkn

Üye
Arkadaşlar NFE core dosyalarını düzenliyor diye biliyordum ben hatta bazen açıp bakıyorum ne var ne yok diye. Tabi ben şu şekil yapıyorum; genelde core dosyaları şu şekilde oluyor (RM-xx_xx.0.00x_prd.core.C0r) ben bu en sonda nokta işaretinden sonraki .C0r uzantısını .C00 olarak değiştirip NFE'ye gösteriyorum o zaman açabiliyorum tekrar paketleyincede eski uzantısına getirip jaf'a gösteriyorum oluyor yoksa yanlışmı biliyorum??

saçmalamışın sen.onlar kalmadı artık.geliştir biraz kendini.
bu neye benziyor biliyormusun :aha:işte buna.saşkın seniii.
geliş biraz geliş.yontma taş devrindemi yaşıyosun sen

Utk4n*

Utk4n*

Üye

Evet dogRu söyLüyorSun ama. C0r u editLeyince teLefon acıLmaz.

mdnhkn

mdnhkn

Üye
çaaaaaaa:kop:

palasibo

Üye
saçmalamışın sen.onlar kalmadı artık.geliştir biraz kendini.
bu neye benziyor biliyormusun :aha:işte buna.saşkın seniii.
geliş biraz geliş.yontma taş devrindemi yaşıyosun sen

Senin idrak yolların tıkalı galiba ben bu şekil yapıyordum yanlışmı biliyorum diye soru sorduk dalga geçerek cevap vermen gerekmiyo. Bu sanal ortamda yapabiliyosun galiba bu şebeklikleri o yüzden ağız dolusunca konuşuyon. Önce saygı çerçevesinde davranmayı öğren burası paylaşım sitesi eğlence sitesi değil.

mdnhkn

mdnhkn

Üye
Senin idrak yolların tıkalı galiba ben bu şekil yapıyordum yanlışmı biliyorum diye soru sorduk dalga geçerek cevap vermen gerekmiyo. Bu sanal ortamda yapabiliyosun galiba bu şebeklikleri o yüzden ağız dolusunca konuşuyon. Önce saygı çerçevesinde davranmayı öğren burası paylaşım sitesi eğlence sitesi değil.

ne olursa olsun cahilliğini ortaya koyma.olurmu öyle olmaz tabi.bana hakaret niye ediyosunki madem burası paylaşım sitesi bende özgür düşüncemi paylaştım.ve susuyorum:bann:

palasibo

Üye
Bi konu hakkında bilmemek cahillik değil bunu biliyosun bizde fırsat oldukça gleiştirmeye çalışıyoz bak daha kaç msj yazmabilmişim yeni yeni kavramaya çalışıyoz ve bilenlere soruyoruz sen bütün dünya ilimlerini yutmuşunda herkese yukardan bakar gibi konuşuyon bende sustum..

mdnhkn

mdnhkn

Üye
Bi konu hakkında bilmemek cahillik değil bunu biliyosun bizde fırsat oldukça gleiştirmeye çalışıyoz bak daha kaç msj yazmabilmişim yeni yeni kavramaya çalışıyoz ve bilenlere soruyoruz sen bütün dünya ilimlerini yutmuşunda herkese yukardan bakar gibi konuşuyon bende sustum..

ben bi b...dan anlamıyorum
bakma sen bana sen takıl|-)

ammarakca

ammarakca

Üye
arkadaşlar core dosyası neyse benim telefonuma verdikleri cfw yükledim başka bi cfw denediğimde değişmiyor ne kadaR flaş attımsada aynı
yanı anlıcağınız core dosyası çok şeyde değişiklik yapılabiliyor o kadar cfw yükledik ama hiç birgün düşünmedik çektiğimiz mesajları aramaları rehberde ki kişi listesi ve daha çok özel bilgilerimize rahatlıkla erişebileceğini biliyormuydunuz
ve sırf güzel göründüğü için yükledik yükledik unutmayın bu yazılımları iyi niyetli yapanda var art niyetlede yapan var

Not
Sadece bi görüş

Takipçi Satın Al

Üst Alt