çoraplarım yırtık yardım

Burak

Üye
bende görmek istiyorum. lütfen resmini çek ve bizimle paylaş. yoksa intihar etmeyi düşünüyoruz.

Tepkiler: Reşwan ve Necmati

Burak

Üye
hepimiz kabuğuz

tek yüreğiz tek kabuguz

Tepkiler: Necmati
    Konu Sahibi
arkadaşlar resim koyma şansım yok. yüreğim, cesaretim ve özgüvenim buna izin vermiyor. asosyal biri her zaman gizli saklı olmayı, göz önünde bulundurulmamayı ister. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim de. nikim ile ilgili espiriler hoşuma gitti. eğer birlik beraberlik oluşturursak bu dünyayı yok edebiliriz.

dert etme hacı arkadaşında senin gibi asosyalmiş işte bi çorap yüzünden tek arkadaşını kaybetmek istemez...bu arada ne oldu ?

Sen intihar etmeyi kafaya koymuşsun 10. kattan kendini aşağı at Güzelse haber yolla bende atacam kendimi

Reşwan

Emekli Yönetici
Vay adamım hoşgelmişsin nasıl gidiyor hayat,intihar eylemleri falan, bana bak birgün intihar edersen bizden bilecekler sakınha böyle birşey yapma. Gelelim internete baban belkide bir bakıma iyi yapmıştır ne dersin.? evde kendini kapatacağına, dahada sosyelleşmeni istiyordur. bence biaraz çevrene göz at gerçekçi bir sosyal hayat deneyimi yaşa.

Tepkiler: .NeXuS.

zaza

Üye
bu kabuktan çok iyi mizahçı olur bence bu adam ileriyi düşünerek bunları yazıyor belki birgün biri keşfeder

Necmati

Üye

Belkide yeni bir dünya yaratırız ..
Yırtık corap Gezegeni nasıl cift sarılı yumurta

zaza

Üye

Belkide yeni bir dünya yaratırız ..
Yırtık corap Gezegeni nasıl cift sarılı yumurta

hiç iyi bir fikir değil daha kıyametin ne zaman olacağını bilmiyoruz siz dünyayı yeniden yaratırız diyorsunuz töbe töbe yaratmak ALLAHa mahsustur

Burak

Üye
20 yaşındasın ve hayal gücün geniş.
abimi desem kardeş mi arkadaşmı bilemedim
herneyse sen istanbul'a gel tophane karaköy iki dolan asosyallikten eser kalmaz.

Burak

Üye
evet. amcalar seni çok begenicektir eminim.

saynars

Üye
Bu adam resmen bizle dalga geçiyor Kesin olarak ama,hani öyle ihtimal filan değil

Şakaa gibii yaaa yazına gülmek isstedim amaa gülemedimm bizi keklemeeeee Dahaa onceden forumdakı bı ıkı arkadas bizi keklemiştii

Adı Edwird bizi kekleyip sakaa yapmıslardııı http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dedem-ve-ben-184704.html Edwirdin konusu ...

MetQ7

Üye
Bence kasayı yan yatır