Çöp kutusu

Sponsorlu Bağlantılar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Çöp kutusu
Bu çöp kutusuna giden mesajlar siliniyo mu arşivleniyo mu? :hmmm

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
arşiverovalastki

- - - Eklendi - - -

silenavrasjjie

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Saçmalıyosunhafktddssjgh

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Ayarladığın sure veya ayırdığın alan sınırları icinde kaldığı surece arsivleniyor. Burdanda sil yaparsan siliniyor. Gerci bazı pc programları bu silinenleri geri getire biliyormus. Ben kullanmadım.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ayarladığın sure veya ayırdığın alan sınırları icinde kaldığı surece arsivleniyor. Burdanda sil yaparsan siliniyor. Gerci bazı pc programları bu silinenleri geri getire biliyormus. Ben kullanmadım.

Forumdaki mesajlardan bahsediyorduk

anılbaran

anılbaran

Üye
Ne yapceniz gençler

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Pardon ben pc sandım.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yönetim bize bir açıklama yapsın :nono:

:ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Bende simdi kıllandım. Cope attığımız mesajlara ne oluyor. Forum uyeleri olarak yonetimden acılım ... Pardon acıklama bekliyoruz. :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Yönetim nerdesin hacı ?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Yönetiiiii açıklama bekliyoruz :kotu:

minoo

minoo

Üye
Napcanız la çöp kutusunu? :D
Silinen mesajlar silindi olarak görünüyor, istenildiği zaman geri getirilebilir şekilde. Siz de 'silindi' ibaresini görüyorsunuz zaten.
Ama çöp kutusuna gitmesi için konunun ya da mesajın silinmesi değil taşınması gerekir. Çöp kutusunda da arşivde. 2436471358743967457213654691374635478 konu ve mesaj arasından bulursan getirirsin geri :ehe

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Silinen mesajlar silindi olarak görünüyor, istenildiği zaman geri getirilebilir şekilde. Siz de 'silindi' ibaresini görüyorsunuz zaten.
Ama çöp kutusuna gitmesi için konunun ya da mesajın silinmesi değil taşınması gerekir. Çöp kutusunda da arşivde. 2436471358743967457213654691374635478 konu ve mesaj arasından bulursan getirirsin geri :ehe

O bölümü bağa göstertsene ablaa :naughty:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

biriktiriyoruz, hafta sonlari döküyoruz

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: minoo

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben de görmek istiyorum :( Arada güzel konular var mı ?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Bi kampanya yapın 1 günlüğüne göstertin :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
Bişeyi de merak etmeyin yav fazla merak aşık usandırır .

Takipçi Satın Al

Üst Alt